Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptennn bendende ok. eleştirebilrisin kızabılırsın hepiniz için geçerli eleştiriğe açığımm kızlarr gerçektenn :86::86::86::86::86::86:

wuwwwwwwwwwwww hatuna bakk bee istanbulunn keyfini sürüyo balık ymeler felannnn vayy bee tütütüt maşallahhhh
byeee şekerimm byeee:80::80::80::80::80:

ayyy o benmiyim yoksammmm eleştirilenn hıı kaptan ben mi ben mii:18::18::18::18::18::18:
hatırlamıyorummm :18::18::18::18::18:

ayyy o benmiyim yoksammmm eleştirilenn hıı kaptan ben mi ben mii:18::18::18::18::18::18:

yaa waryyaaa ne kadan tutarsız bi davranışşs sergiliyorum ya hem eleştiriğe açığım diorum hemde ben mi ben mi diorum ama hakketten şaka mayetinde söledimmm sarhoştum hatırlamıyorum der gibimm yanii

yaa waryyaaa ne kadan tutarsız bi davranışşs sergiliyorum ya hem eleştiriğe açığım diorum hemde ben mi ben mi diorum ama hakketten şaka mayetinde söledimmm sarhoştum hatırlamıyorum der gibimm yanii

yok kız sen değilsin kimse üstüne almasın takımdan biri değil bahsettiğimiz kişi

kızlarr ben kaçarrr eve gitmeden bi markete uğrayımm sonra eve gideyimm ohh tabi allah izin verirse .
hafta sonu yokum hepinize iyi ve kalorisiz bi hafta sonu diliyorumm öpüyorum çok

bu arada rica etsem bu şimdi yazdığım msjımı beğenırmısınız . çünki pztesi okuması kolay olur onun içn:86::86::86::86::86::86:

güle güle canım iyi haftasonları

bugun yediklerim

sabah peynirli yumurta yaptım ama hiç yiyemedim azcık yedim
peynir ligt galeta
çay
öğlen dışardaydık iskender istedim etlerini süzdüre süzdüre yedim
kakaolu süt içtim
akşamada kıymalı yumurta yemeyi düşünüyorum

güzel ya ama bıktım hergün yumurta yemekten
2 gündür öğle yemeğini dışarda yiyiyoruz içim gidiyor ya dolu tabağı geri postalıyorum tavuklarını - etlerini araklıyorum diğer dolu tabak gidiyor

yumurtayı ben ağzıma sürmem hiç yemem
canım olsun karşılığını görüyorsun ya

işlerimi hallettim sayılır herüfüde işe postaladım sabah kadar tek tabancayım

geçmişe baktım üzüldüm
esra gitmiş herkesin kendine göre haklı nedenleri vardır
inşlh diğer takımda istediklerini bulur bir an önce kilosuna ulaşır diyorum

canım bizde üzüldük
senin tatilin nasıl geçti
sen şimdi sabaha kadar uyumazsında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…