- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.881
canım haklısın ben sana hak veriyorum ama benim üzerimdede büyük bir yük var sen sert bir dille eleştirebilirsin diyorusun ama herkes bunu kabul edemiyor biliyorsun daha önce yaşadım sert bir dille eleştirdim çünkü çok kızmıştım o an ve şuan bile o konuda haklı olduğumu düşünüyorum ama tepki aldım belki bu yüzden biraz çekiniyo olabilirim ama daha dikkatli olcam
artık kızlar sert olursam kusura bakmayın amacım kırmak değil sadece uyarmak benim içimde hiçbirinize karşı kötülük yok haberiniz olsun
herif gelir birazdan yediklerimi yazayım efenim
sabah 1 haşalnmış yumurta
biraz az yağlı peynir
1 bardak light tarçınlı süt
avuç içi kadar fırında kıyma kavurma(doğalgazın kıymetini bunu yedikçe anladım)
yanına yoğurt
akşamda herifimlen dışarda tavuk yada balık yerim. balık büyük ihtimalle.
nasılım. spor henüz yok 20 dk yürürüm. ayyy bugün suda az içtim zaten deminden beri üzüldüğümden içim bi tuhaf oldu boğazıomdüğümlendi yaa.neyse kızlar byeee.
....a olayını mı diyosun. canım kabul eden eder. disipline gelmeyenin burda yeri yok bence çünkü amaçlı bi grup burası.diğer topiklerden farklı bir içeriği var.ve gelemk isteyen hergün insanlar oluyor .bende dahil eğer burayı ben haketmiyorsam oyalıyorsam dışarad buraya gelmek isteyen zaman gibi kişilerin hakkını yerim. bak kız gelmek istiyorum dedi ama yer yok diye gönderdik. yazık değil mi.canım sen o konuda haklıydın ve iyi de oldu detayını özelden atayım :)
ayyy o benmiyim yoksammmm eleştirilenn hıı kaptan ben mi ben mii:18::18::18::18::18::18:
hatırlamıyorummm :18::18::18::18::18:
ayyy o benmiyim yoksammmm eleştirilenn hıı kaptan ben mi ben mii:18::18::18::18::18::18:
hatırlamıyorummm :18::18::18::18::18:
yaa waryyaaa ne kadan tutarsız bi davranışşs sergiliyorum ya hem eleştiriğe açığım diorum hemde ben mi ben mi diorum ama hakketten şaka mayetinde söledimmm sarhoştum hatırlamıyorum der gibimm yanii
ben geldim :92::92::92:
kızlarr ben kaçarrr eve gitmeden bi markete uğrayımm sonra eve gideyimm ohh tabi allah izin verirse .
hafta sonu yokum hepinize iyi ve kalorisiz bi hafta sonu diliyorumm öpüyorum çok
bu arada rica etsem bu şimdi yazdığım msjımı beğenırmısınız . çünki pztesi okuması kolay olur onun içn:86::86::86::86::86::86:
hoşgeldin canım nasılsın
sıcaktan mayıştım ya uykumda var ütüde var yapılması gereken oturuyorum sen napıyorsunnn
bende oturuyorum canım bu haftasonu boşum benimkisi iş gezisinde
karnım acıktı ya
dukan diyeti nasıl gidiyor
güzel ya ama bıktım hergün yumurta yemekten
2 gündür öğle yemeğini dışarda yiyiyoruz içim gidiyor ya dolu tabağı geri postalıyorum tavuklarını - etlerini araklıyorum diğer dolu tabak gidiyor
slm aysen prenses nasılsınız
prenses iznin bitti mi
işlerimi hallettim sayılır herüfüde işe postaladım sabah kadar tek tabancayım
geçmişe baktım üzüldüm
esra gitmiş herkesin kendine göre haklı nedenleri vardır
inşlh diğer takımda istediklerini bulur bir an önce kilosuna ulaşır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?