- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.941
datlumm duymuş gibi 5 dk lığına açtım ve geldim sanki. sanım sen nev e sorsan o daha iyi biliyor internetten almış. ben 2 sini de taksimden almıştım.sanırım gurme net demişti. o siteye bir bak canımm.
hg tatlım iyidir sen neler yapıyosun şööle uzuun uzun yaz bakalım
ayrıca dukana kesinlikle başlıcaksanız sonraki evlere için mutlakaaa
vanilya aroması
aspartam
yulaz ezmesi - kepeği
buğday kepeği gerekiyor
bunlardan biri eksik oldumu internette yazan tariflerde işe yaramıyor
hemen yazıyorum fiyatları
yulaf kepeğini netten aldım 15 tl
buğday kepeğini 4 sanırım
yulaf ezmesi 10
aspartam 2 çeşit aldım 10
aroma 2
tabi bol bol light ürünler aldım
ekmeği yaptım ama yemedim henüz yarın inşallah
içimden gelmiyor yemek
kendime form çay yapıp geliyorum
gülçin kızzz çıksana yukarı hiç özlemedinmi beni bakayım
nasıl gidiyor dukan emmi
biz hepiciği buradaya üyeyiz hep yaparız ordan alışveriş hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar
ben ordan bakayım şimcik bakalım varmı orda
hoşbulduk tatlım nasılsın bakalım
evet ferahlık varmış
toplanalım kilolardan kurtulalım
kitabı alıp okumak lazım önce
gg den kepeğe baktım 13 tl diyo
kitapda o civarda bişi
sen irrasın dediklerinide aldınmı
birde tavuk yemesem bu diyeti yapabilirmiyim
onun yerine ne yenir
yumurta karbonat yulafgil ailesi ( ezmesi ve kepeği) bide buğday kepeği çoook azcıkında tuz ve yoğurt azcıkta peynir
bunları koydum ekmeğe ama bu yulaf ezmesi bozuyor işi
birde gülçin facedeki dukan ekmeği tarifini inceledin mi ekmek mayası ne
bende alıp okuycam ama ramazandan sonra başlıyabilirim herhalde benim ramazanda iftar misafirlikleri çok oluyo yapmak biraz problem olur
ama bayramdan sonra beni kimse engelleyemez
canım zamanında benimde hatalarım oldu ve bunuda kabul ettim söyledim de
söylenecek çok şey var ama bundan öncede sustuğum gibi bundan sonrada susacam ben havale ettim allaha. hakkımıza ne hayırlı ise o olsun
datlum özlemem mi? herif evde ya rahat takılamıyom kıskanıyo kk dan.
iyidir be güzelim ama seni daha bi iyi gördüm ben
bende alıp okuycam ama ramazandan sonra başlıyabilirim herhalde benim ramazanda iftar misafirlikleri çok oluyo yapmak biraz problem olur
ama bayramdan sonra beni kimse engelleyemez
tadı fenaya benzemiyo burdan bakılınca amayumurta karbonat yulafgil ailesi ( ezmesi ve kepeği) bide buğday kepeği çoook azcıkında tuz ve yoğurt azcıkta peynir
bunları koydum ekmeğe ama bu yulaf ezmesi bozuyor işi
birde gülçin facedeki dukan ekmeği tarifini inceledin mi ekmek mayası ne
hımm ii bari bende pek tatlı ihtiyacı duymam aram yok duyarsakda light dondurma yeriz garivanilya ile aspartamı almadım. şu an tatlı ihtiyacı hissetmediğim için almıyorum ama ilerde dayanamayacak olursam alabilirim.kepek de kabızlık olmamaması ve ekmek özlersek yada çorbalara katmak için.tavuk yemezsen kıyma az yağlı yada yağsız daha iyi. et,ciğer,balık,light yoğurt,light dondurma serbest.
Sevgili Nazco,motivasyon amaçlı bir mesaj değildi zaten,motive olamaman doğal.Dikkat edersen Triptofan'ın mesajına alıntı idi.Ayrıca bırakın derken de kasıt,yakasını bırakın değildi.Motivenizi bozmayın,moralini düşürmeyin herkes kararında bir bildiği vardır demekti canım.Beni tanımadığın için önyargılı okudun doğal olarak,eski meselelerimizi bilmediğin için haklı olarak.Ayşen'cim teşekkür ederim canım,maşallah paylaşım listelerinden takip ediyorum,sen de gayet istikrarlı yürüyorsun canım.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.İyi akşamlar sizlere.hg tatlım iyidir sen neler yapıyosun şööle uzuun uzun yaz bakalım
tabiki herkez mutlu olacağına inandığı yere gitmekte serbest biz zaten bıraktık
yanlız siz bu mesajı muhatapları kimse onlara özelden yazsaydınız keşke ben bu takımın eskilerindenim biz bu takımda çok kilolarda verdik birbirimizi gayet güzel motivede ettik ben bunu bildiğim için dönüceğim zaman hiç düşünmeden takımıma koştum ve geri geldiğimde çokta güzel buldum bi dönem kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz ama çoğumuz sizin neler yaşadığınızı bilmiyoruz bu yüzdende sizin bu mesajınız taşlamalarla dolu bir mesaj gibi geliyor insana yani beni motive etmedi
kızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.
kızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?