Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemen yazıyorum fiyatları
yulaf kepeğini netten aldım 15 tl
buğday kepeğini 4 sanırım
yulaf ezmesi 10
aspartam 2 çeşit aldım 10
aroma 2

tabi bol bol light ürünler aldım

ekmeği yaptım ama yemedim henüz yarın inşallah
içimden gelmiyor yemek

datlumm duymuş gibi 5 dk lığına açtım ve geldim sanki. sanım sen nev e sorsan o daha iyi biliyor internetten almış. ben 2 sini de taksimden almıştım.sanırım gurme net demişti. o siteye bir bak canımm.

gg den kepeğe baktım 13 tl diyo
kitapda o civarda bişi
sen irrasın dediklerinide aldınmı

birde tavuk yemesem bu diyeti yapabilirmiyim
onun yerine ne yenir

iyi çok uçuk değilmiş fiyatlar

niye kız ne var içinde

iyidir be güzelim ama seni daha bi iyi gördüm ben

kitabı alıp okumak lazım önce

bende alıp okuycam ama ramazandan sonra başlıyabilirim herhalde benim ramazanda iftar misafirlikleri çok oluyo yapmak biraz problem olur
ama bayramdan sonra beni kimse engelleyemez

yumurta karbonat yulafgil ailesi ( ezmesi ve kepeği) bide buğday kepeği çoook azcıkında tuz ve yoğurt azcıkta peynir
bunları koydum ekmeğe ama bu yulaf ezmesi bozuyor işi

birde gülçin facedeki dukan ekmeği tarifini inceledin mi ekmek mayası ne

gg den kepeğe baktım 13 tl diyo
kitapda o civarda bişi
sen irrasın dediklerinide aldınmı

birde tavuk yemesem bu diyeti yapabilirmiyim
onun yerine ne yenir

vanilya ile aspartamı almadım. şu an tatlı ihtiyacı hissetmediğim için almıyorum ama ilerde dayanamayacak olursam alabilirim.kepek de kabızlık olmamaması ve ekmek özlersek yada çorbalara katmak için.tavuk yemezsen kıyma az yağlı yada yağsız daha iyi. et,ciğer,balık,light yoğurt,light dondurma serbest.

marketteki kuru maya oalbilir.

bende alıp okuycam ama ramazandan sonra başlıyabilirim herhalde benim ramazanda iftar misafirlikleri çok oluyo yapmak biraz problem olur
ama bayramdan sonra beni kimse engelleyemez

bende ramazan sonu düşünüyorum sivasa gitcem ya orda nyapmam daha kolay
ama haşlanmış yada fırında pişmiş olacak etler ben 5 günde 5 kilo diyeti yaptığımda tavu günü böyle yapıyordum ve midem bulanmıştı, yumurta yeniliyor bu diyette ben yumurta yemiyorum. peyniri ekmeksiz yiyemiyorum bu diyette ekmek yasak napcam bilmiyorum

canım zamanında benimde hatalarım oldu ve bunuda kabul ettim söyledim de
söylenecek çok şey var ama bundan öncede sustuğum gibi bundan sonrada susacam ben havale ettim allaha. hakkımıza ne hayırlı ise o olsun

şimdi çıkmam lazım gelince konuşsak iyi olur.kim kimi alaaha havale etti ben anlamadım.

datlum özlemem mi? herif evde ya rahat takılamıyom kıskanıyo kk dan.

herifler çekemiyo biizm kk ya olan aşkımızı

aynen canım yaa şimdi her teyzem çağırır bir akşam bir akşam
sonra dayımlar çağırır sırayla
ee bende onları alırım iftara her sene böyle oluyo çok zor olur diyete bağlı kalmak benim içinde
bende alır okurum malzemeleri hazır ederim bayramdan sonrada başlarım inşlh
tadı fenaya benzemiyo burdan bakılınca ama
hımm ii bari bende pek tatlı ihtiyacı duymam aram yok duyarsakda light dondurma yeriz gari

pekii form çay yeşil çay felan serbestmi :26:

Sevgili Nazco,motivasyon amaçlı bir mesaj değildi zaten,motive olamaman doğal.Dikkat edersen Triptofan'ın mesajına alıntı idi.Ayrıca bırakın derken de kasıt,yakasını bırakın değildi.Motivenizi bozmayın,moralini düşürmeyin herkes kararında bir bildiği vardır demekti canım.Beni tanımadığın için önyargılı okudun doğal olarak,eski meselelerimizi bilmediğin için haklı olarak.Ayşen'cim teşekkür ederim canım,maşallah paylaşım listelerinden takip ediyorum,sen de gayet istikrarlı yürüyorsun canım.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.İyi akşamlar sizlere.

kızlarr burda 1 amaç için bulunuyoruz evet herkes farklı. adı geçen canımm arkadaşım nev takımın gididşatıyla kilo vermesi orantılı olan birisiydi ve takımda 11 hafta kilo vermeyen kişi de aslıydı. nev ben esra ayşede ayrılmaz arkadaşlar olarak görüyorduk birbirimizi. sonra nev dayanamadı ve gitti çünkü aslının sakinliği onu kızdırdı fakat aslının bu mesaja allaha havale ediyorum demesi beni çok kızdırdı.halaa kendinidüşünmediği gibi haklısın nev demiyorsun o ayrıldıktan sonra dedin ki tamam siz ayrılmayın ben çıkayım takımdan dedin. sonra nev geldi ben çıkamam emek verdim 2009 dan beri dedin.sonra ben yalan söylemiş gibi oldum. kaptanlığı esraya verecem dedin artık kilo verecem dedin taaa şubattaydı sanırım bunlar. neyse de ben izne ayrıldığımda depresyondayken sen değil beni nev sakinleştirdi kilo konusunda bildiğim herşeyi ondan öğrendim. ve onun hakkı takımımda ve üzerimdeyken Allaha ahvale edilmesine sessiz kalamam. ben hep sana dedim bu sefer ders aldı bu sefer azimlenecek..ama yok. 2 ayda 1 arkadaşım gidiyor ve ben herseferinde hadi toparlanalım hadi ilerleyelim hadi pestemyelim şu kural bu kural koyaluım demekten sıkıldım. ben isteyerek takımdan ayrılıyorum. zaten isteyenlerlede face den görüşürüz. biranlık sinir değil uzuzn zamanın birikimi. hep gidenlerin arkasından üzülen oldum. üzmek istemzdim kimseyi tabi bana değer veren varsa. ama kalamam artık. hakkınızı helal edin.

canım ben sana özelden yazdım neden kötü anladın ki şimdi o lafımı yazdığım mesajı bir oku istersen ben kötü birşey demedim ki hatamıda hep kabul ettim daha önceki mesajlarıma bakabilirsin
benim hatamda oldu diye ve sanada söyledim bundan sonra 1-2 kilo beklemeyin benden diye çünkü bu güne kadar hep böyle yaptım ve daha fazlasıyla geri gelsi şimdi gıdım gıdım gidecem diye

Son düzenleme:

ya canım gitme diycem bu birşeyi değiştirir mi bilmiyorum çok fazla muhabbetlere katılamasam da takımda kendime yakın gördüğüm bir iki kişi arasındasın.senden cok sey öğrendim.cok konuda yardımcı oldun bana belki sen bile farketmedin bunu.lütfen ayrılma demekten baska yapabileceğim birşey yok.

arkadaşlar olayı bilenler biliyor yeni gelenlerede anlatayım
beni biliyorsunuz en ufak bişeyde allak bullak oluyorum bu konuda güçsüzüm bazı insanlar daha güçlüdür yaşadığı olaylardan dolayı ben öyle değilim malesef. çok çabuk etkileniyorum. ben şuan 11 kilo vermiş gibi görünüyorum ama aslında bu takımda verdiğim kilolar 25 i geçti. çünkü ben verdiğim kiloları geri alıp verdim hep bu durumdan dolayı sorun yaşadım takımla. takım kaptanı olarak daha güçlü olmalıydım belki. ve ben hep hatamı kabul ettim herkes bunu biliyor. benim hakkımı yiyorsunuz demedim bu konuda bir kaç sayfa önceye bakarsanızda yine yazdım benimde haksız olduğum oldu diye. ve ben hiç bir zaman neve bişey demedim arkadasından konuşmadım kimse çıkıpta yalan söylüyorsun diyemez bu konuda hep sustum yine susacam ama bende insanım benim içimde olanları gülçine yazarken gülçin olayı başka bir yere çekmiş çok üzüldüm.
arkadaşlar bir daha söylüyorum benim eskisi gibi çok fazla kilo vermemi beklemeyin çünkü bunun acısını çok çektim gram gram vercem belki daha uzun sürecek ama kesin olacak. ben bilmiyorum ki her hafta dereceye giren takım var.
hatam oldu ama hırsızlık yapmadım, adam öldürmedim ama dökdüğüm gözyaşlarımı ağlamaktan şişmiş gözlerimi hakketmedim bu yüzden allaha havale ettim ben kötü bir insan değilim, vefasız biri hiç değilim başkası olsa yerimde ağzına geleni söylerdi bu olay yaşandığında ben sustum yine susacam varsa bir haksızlık yine allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…