- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #35.861
kızz gülçinimm varyaa ne dicemm hani senin şu avatardaki kızz varyaa 90-60-90 lık hatunnişteee ben ona her baktığımda bilinç altıma mı yerleşmişş neyyyy sen zannediyom onuuu
bak görüşemiyozz yaa artıkk üzüntüden kendimi nasııı motive ediyomm yaa halisülasyon görüyom resmenn yaaaa:86::86::86::86::86::86::86:
az kaldı canım öyle olmama alt tarafı 17 kilocuk ne var ki?
sağol canım dediklerine aynen katılıyorum bende aynı düşüncedeyim senle ben yapı olarak çok konuşkan şen şakrak biri değilim çoğu kişi soğuk olduğumu söyler bu benim yapım değiştiremiyorum çoğu zaman ama içimde beslerim sevgimi belki size aktarabiliyorum belki aktaramıyorum ama inanın gerçekten sizi çok seviyorum ve her giden üye için çok üzülüyorum. özellikle fadik sana çok teşekkür ediyorum herkese kolay kolay anlatamayacağım şeyleri sana anlattım. senle konuşunca bana çok iyi geliyor. sağolsun bugün fatma bana mesaj atmış benim mutlu olmam için ilerde üzülmemem için tavsiyelerde bulunmuş bu çok hoşuma gitti. bişey olsa hemen yanımdasınız sağolun hayatımda olduğunuz için
KESİNLİKLLEEEE BU KONUDA GÜLÇİNİME KATILIYOMMM DESTEKLİYOMM GÜLÇİNN SENİİ EVET HAKLII
HOUYYYTT GÖRDÜN MÜ PİSS ŞEYTANNN ahandaaa annemmmm geldiseni dövmeye dettttyok yokk yemiyecemmm nazommm boşvirr yarın babamla allah izin verirse şöylee güzell bi gayfaltıı yaparızzz
gell gell annemmm içekk beraberrr falda bakarızzzzyaa o değildee halaaaa görüşücezz senlenn çok üzülüyorum ben yaa bak ne diicimmm canım benim adetlerimiz denk düşüyo yaa acaba diyorum senlen bi hafta sonu buluşalım mıı adet olduğumuzdaa oruç tutamıycaz yaa onun için nedersinn bacımm olma mıı:86::86::86::86::86:
asıll sen sağolll canım benimmm rica ederim nedemekkk
fatoşumm msj mı atmışş ayyy o varyaa ne diimm yaaa harika bir insan inan kiii
inşallahhhh hepp beraber daha uzunnnca buralardayız kiloları verelim ama başka topik açarız bizdee meselaaa meselaa ideal kiloda kalma felan kilo almamak için die bir topikk olmamı :86::86::86::86::86: yanii daha dur kaptann hele benden hiçç kurtuluşş yokk şapşalım ya ben yanlış yazıyomm kilomuu heyy benn yaaa
az kaldı canım öyle olmama alt tarafı 17 kilocuk ne var ki?
korkuyom bacım yaa ben artık kimle kanka olsam gidiyo. sanırım benim lanetim o yüzden görüşmesek iyi olur dermişim. oruçta gezemeyizde denk gelirse adetimiz gezelim.
selamm canlarımmm ben geldimmmmmmmmmmmm
bi saat önce geldik eve çamaşır işine giriştim 5 gün bensiz durdu herif evi pislik götürüyo
süpürüp silip kocayıda işe yollayıp geliyorum inşlhhh
rahatça okurum sonra şimdi kim ne kadar vermiş bakmıyorum eccik heyecan olsun
eve geldim tartıldım veee ne göreyim kesin artıyım dedim dikkat ettim ama çokda değildi yaneee
kilomm 68.9
500 gramda olsa vermişim
neyse bu hafta listeye girmedim ama haftaya bomba olucak inşlh
canım bak ben esraya şahsen ne kırgınım nede kızgın kendince her olayda herkez haklıdır benim fikrim bu.
AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM GERÇEKTEN BU SÖYLEDİKLERİMDE İNANIN TÜM SAMİMİYETİMLE GERÇEKLER.
BEN BU TAKIMA GELMEDEN ÖNCE TAMAM ÇOK AZİMLİ VE İŞ KONUSUNDA V.S V.S ÖYLE BİRİYİM. AMA ŞUU ABUR CUBUR YEMEKTEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇMEDİM HAYATIMIN HİÇ BİR BÖLÜMÜNDE ÇOCUKKN GENÇKEN EVLİYKEN VE TA Kİİ BURAYA GELENE KADAR. BENİM KİLOMUN TEK NEDENİ ÇOK YEMEK YEDİĞİMDEN DOLAYI DEĞİLDİ ABUR CUBUR YEMEKTİ. AMA BURAYA GELDİĞİM GÜN BAKTIM Kİ DİET YAPILIYOR VE AMA ONUN YANINDA MANEVİ BİR DESTEK VAR HAYATA DAİR BENİM BU ÇOK HOŞUMA GİTTİ. BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BURAYA GELİP SADECE İŞTEE NE BİLİMM BUKADAR YEDİM BUNU YİCEM TAMAM GÖRÜŞÜRÜZ. BU DEĞİLLL DERDİNİ DİNLEMEK DERDİMİ PAYLAŞMAK ZATEN KİLO ALMAYA EN BUYUK ETKENLERDEN BIRISIDE MORAL BOZUKLUĞU DEPRSYON . EE BEN DERDIMI ATAMADIKTAN SONRA YEDİĞİME DİKKAT ETSEMDE OLMAZ Kİ. BU SIRALAR EVET BELKİİ MUHABBETİİ FAZLA KAÇIRDIK AMA CANIM BENİM AZ KİŞİYDİKK İZİNLER KULLANILDI NAPALIM BİZDE KONUSTUK .
ESKİDEN BURAYA GELMEDEN ÖNCE HER PAZARTESİ DİETE BAŞLICAM DİYORDUM AMA YOK BAŞLIYAMIYORDUM. AMA ŞİMDİ BİR ŞEY YERKEN YAA BEN KIZLARA NE DERİM YALAN SÖYLEYEMEM Kİİ YEMEYİM DİORUM DAHADA ÇOKK DİKATLIYIM ESKİYE NAZARAN. TAKIMI MI GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM VE HER ZAMN DİYORUM BUNU SİZE İYİKİ HAYATIMDASINIZ SİZİNLE BERABER BEN BİR ÇOK ŞEYİ ATLATTIM KİLO GEÇMİŞTE YAŞANAN KÖTÜ ŞEYLER V.S V.S İŞTE BEN BUNU SEVİYORUM. TELEFON NUMARAM SİZDE VAR VE YEMİN EDERİM HANGİ SAATTE VE ZAMNDA ARARSANIZ ARAYIN DİNLEMEYE VE YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM. BİZİM TAKIMIMIZIN ÖZELLİĞİ BU İŞTE MANEVİYATTTTT.
DİĞER TAKIMLARDA BELKİDE TAKIM ARKADAŞIYLA İLGİLİ BİR ÇOK ŞEYİ BLMİYOR YADA ÖZELLİKLERİNİ AMA BİZ BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ NEYE KIZDIĞIMIZI NEYE SEVİNDİĞİMİZİ V.S V.S . FARKIMIZ BU..
BEN SİZE CANIM , ANNEM KZUUM DERKEN BUNU SIRF BURAYA LAF OLSUN DİE YAZMIYORUM YAZMIYORUZ DA HİÇ BİRİMİZ EMİNİM BUNDAN TÜM SAMİMİYETİMİZLE DİYORUZ. BEN BURDAN ÖNCE SANAL ARKADAŞLIĞA KARŞIYDIM VE KIZARDIM İNANMAZDIM . AMA ŞİMDİ BAKIYORUMDA HEPİNİZİ YA ABLAM YA KARDEŞİM YADA ANNEM(NAZCOM SNEİN İÇİN DİYORUM SAKIN KIRILMA YAŞ OLARAK DEĞİL ÖYLE HİSSETTİĞİM İÇİN) YERİNE KOYUYORUM.
ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA NE BİLİM KIZLAR BİZ GERÇEKTEN FARKLIYIZZZ ....
canım ne kurtuluşu daha dur düğünüme gelcen
selamm canlarımmm ben geldimmmmmmmmmmmm
bi saat önce geldik eve çamaşır işine giriştim 5 gün bensiz durdu herif evi pislik götürüyo
süpürüp silip kocayıda işe yollayıp geliyorum inşlhhh
rahatça okurum sonra şimdi kim ne kadar vermiş bakmıyorum eccik heyecan olsun
eve geldim tartıldım veee ne göreyim kesin artıyım dedim dikkat ettim ama çokda değildi yaneee
kilomm 68.9
500 gramda olsa vermişim
neyse bu hafta listeye girmedim ama haftaya bomba olucak inşlh
datlım esra burda uzun zamandır vardı ve inanki oda çok muahbebtli bi hatundur ve eşi ile olan dertlerini anlatmıştır. onuun istediği muhabbet artı kilo verme hırsı . mesela bende dahil kaç kişi burda kilo vermeyle ilgili bir bilgi paylaştı. spor konuusnda ne yapıyoruz bazen yediklerini yazmayıpta 7 mesajı nasıl dolduracam nerdesiniz yazarak 7 mesajı dolduran var.zaten yediklerini yazmayanlarda genelde kaçamak yaptığ için yazamıyor. bende kaçamak yaptığımda soran olmazsa yazmıyordum. ama biz hani senin bugünki menün demiyoruz haksız mıyım. kızlar susmak değil konuşmak çözüm üretmek lazım. herkes gelsin aslının şu eşelştirme ortak durumları güzeldi. ortak işine yine başlayalım. bunları görüyoruz canım ve insan bir iştahlı anında böle bir ortam görürse bence de istek kalmaz.tabi özel hayatımızdan bahsederiz ama asıl amacımızı unuttuk bazen. elinimizi vicadnımıza koyalım ve boşa zaman kaybetmeyelim kızlar birbirimize destek olalım.
datlım esra burda uzun zamandır vardı ve inanki oda çok muahbebtli bi hatundur ve eşi ile olan dertlerini anlatmıştır. onuun istediği muhabbet artı kilo verme hırsı . mesela bende dahil kaç kişi burda kilo vermeyle ilgili bir bilgi paylaştı. spor konuusnda ne yapıyoruz bazen yediklerini yazmayıpta 7 mesajı nasıl dolduracam nerdesiniz yazarak 7 mesajı dolduran var.zaten yediklerini yazmayanlarda genelde kaçamak yaptığ için yazamıyor. bende kaçamak yaptığımda soran olmazsa yazmıyordum. ama biz hani senin bugünki menün demiyoruz haksız mıyım. kızlar susmak değil konuşmak çözüm üretmek lazım. herkes gelsin aslının şu eşelştirme ortak durumları güzeldi. ortak işine yine başlayalım. bunları görüyoruz canım ve insan bir iştahlı anında böle bir ortam görürse bence de istek kalmaz.tabi özel hayatımızdan bahsederiz ama asıl amacımızı unuttuk bazen. elinimizi vicadnımıza koyalım ve boşa zaman kaybetmeyelim kızlar birbirimize destek olalım.
güzelmiş ama işte yapı olarak bugüne kadar protein ağırlıklı beslenen biri olmadım keşke annem beni böyle alıştırsaydı
ben çocuklarıma daha sağlıklı beslenmeyi alıştıracam inş onlar zorluk çekmesin
sen dukan kitabını nerden buldun nerden alabilirim ben
dün ben facei açtım sana yazacaktım kesinlikle bu kitabı al diye ama aslı sonra herif bırakmadı beni yazamadım. ben d&r dan aldım 19 du. ama daha ucuza internetten alabilirsin. yaa aslında temel şeyleri ben sana anlatırım başlarsan ama önemli motive edici işin mantığını anlatacak şeyler yazmış. inanırmısın elimi bişeye uzatsam yazdıkalrı aklıma geliyor vazgeçiyorum. inanılmaz güven veriyor. akıcı bi kitap. ömür boyu lazım. mesela hamilelikte menopozda ne yapılmalı hepsi yazıyor. çünkü bu ömür boyu ideal kiloyu korumaya yarayan program.sen cideen numaranı yazmadın bana gerçek sandın heralde durağa nomeronu yazacağım derken. ya belki gelemem filan nolur nolmaz sen özelden yazsan olmaz mı?
tamam canım haklısın bu eşleştirmeyi yapalım tekrar ve devam ettirelim ama lütfen herkes daha özenli olsun devamını tek başıma getiremiyorum bazen
ama kızlar sizden bir isteğim var ben şunu istiyorum kimse üzülmesin darılmasın kimin nesinden rahatsızsak adını söyleyelim
mesela aslı sen bunu yapmıyorsun diyelim
genel konuşuluyor mesela 7 mesajı doldurmak için yazan kim isim verelim bundan sonra
ortaya söylendiği için bi çözüm olmuyor
benim üzerime bir yük biniyor o zaman tek başıma bunu halletmem gerekiyor sanki elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum geçmişe yorum yazsak 7 mesaj doluyor diyorum şakaya vurarak kimseyi kırmayayım diye çünkü direk söylediğim zaman sonra ben kötü oluyorum daha önce yaşadım bu konuda açık olalım
belki böyle sadece kaptanın uyarması değilde diğer kişilerde uyarırsa daha çok dikkat ederiz kendimize bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
şimdi ben desem ki şu kişi şöle şöle yapıyor sen kimsin ki diyebilir yada arada bir gerginlik olur.ben zaten o kişiye uyardım yaz yediklerini dedim olabilir hepimiz insanız bazen yemeklerin cazibesine kapılıyoruz.motive etmeye çalıştım ve zaten oda bana değer vermiş demekki dikakte aldı.dikkatede almayabilirdi sağolsun sana ne demedi bana. ama sen kaptansın ve liderisin takımın. sen bize kızsan da uyarsan da hakkındır. herkes beni sevsin kimseyi kırmayım diyosun belki ama buna bence senin yetkin var. ben enazından bu yetkiyi veriyorum. eğeerr sporumda yediklerimde yanlış görürsen sert bir dille uyarabilirsin. ve sen gerçekten bize hiç kaptanım havaları yapmıyosun ama öğrencilerinden pay biç otorite olmazsa biz türk milleti gevşeriz.
canım haklısın ben sana hak veriyorum ama benim üzerimdede büyük bir yük var sen sert bir dille eleştirebilirsin diyorusun ama herkes bunu kabul edemiyor biliyorsun daha önce yaşadım sert bir dille eleştirdim çünkü çok kızmıştım o an ve şuan bile o konuda haklı olduğumu düşünüyorum ama tepki aldım belki bu yüzden biraz çekiniyo olabilirim ama daha dikkatli olcam
artık kızlar sert olursam kusura bakmayın amacım kırmak değil sadece uyarmak benim içimde hiçbirinize karşı kötülük yok haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?