Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

az kaldı canım öyle olmama alt tarafı 17 kilocuk ne var ki?

asıll sen sağolll canım benimmm rica ederim nedemekkk
fatoşumm msj mı atmışş ayyy o varyaa ne diimm yaaa harika bir insan inan kiii
inşallahhhh hepp beraber daha uzunnnca buralardayız kiloları verelim ama başka topik açarız bizdee meselaaa meselaa ideal kiloda kalma felan kilo almamak için die bir topikk olmamı :86::86::86::86::86: yanii daha dur kaptann hele benden hiçç kurtuluşş yokk şapşalım ya ben yanlış yazıyomm kilomuu heyy benn yaaa

korkuyom bacım yaa ben artık kimle kanka olsam gidiyo. sanırım benim lanetim o yüzden görüşmesek iyi olur dermişim. oruçta gezemeyizde denk gelirse adetimiz gezelim.

canım ne kurtuluşu daha dur düğünüme gelcen

az kaldı canım öyle olmama alt tarafı 17 kilocuk ne var ki?

korkuyom bacım yaa ben artık kimle kanka olsam gidiyo. sanırım benim lanetim o yüzden görüşmesek iyi olur dermişim. oruçta gezemeyizde denk gelirse adetimiz gezelim.

ne lanetii canımm yaaa benimlen kankaaa olmamak için bahnee ediyonn beni beğenmiyormusunn sennnnn kankaa olsak nolarrr yaniiii hee baksana şuu güzelliğime kızzz:86::86::86::86::86::86::86:
nekadann tatlıyımmm :86::86::86::86:

selamm canlarımmm ben geldimmmmmmmmmmmm

bi saat önce geldik eve çamaşır işine giriştim 5 gün bensiz durdu herif evi pislik götürüyo
süpürüp silip kocayıda işe yollayıp geliyorum inşlhhh
rahatça okurum sonra şimdi kim ne kadar vermiş bakmıyorum eccik heyecan olsun

eve geldim tartıldım veee ne göreyim kesin artıyım dedim dikkat ettim ama çokda değildi yaneee

kilomm 68.9
500 gramda olsa vermişim

neyse bu hafta listeye girmedim ama haftaya bomba olucak inşlh

hoşgeldin canım haftaya süper olcan desene şimdiden 500 gr önde başladın

datlım esra burda uzun zamandır vardı ve inanki oda çok muahbebtli bi hatundur ve eşi ile olan dertlerini anlatmıştır. onuun istediği muhabbet artı kilo verme hırsı . mesela bende dahil kaç kişi burda kilo vermeyle ilgili bir bilgi paylaştı. spor konuusnda ne yapıyoruz bazen yediklerini yazmayıpta 7 mesajı nasıl dolduracam nerdesiniz yazarak 7 mesajı dolduran var.zaten yediklerini yazmayanlarda genelde kaçamak yaptığ için yazamıyor. bende kaçamak yaptığımda soran olmazsa yazmıyordum. ama biz hani senin bugünki menün demiyoruz haksız mıyım. kızlar susmak değil konuşmak çözüm üretmek lazım. herkes gelsin aslının şu eşelştirme ortak durumları güzeldi. ortak işine yine başlayalım. bunları görüyoruz canım ve insan bir iştahlı anında böle bir ortam görürse bence de istek kalmaz.tabi özel hayatımızdan bahsederiz ama asıl amacımızı unuttuk bazen. elinimizi vicadnımıza koyalım ve boşa zaman kaybetmeyelim kızlar birbirimize destek olalım.

canım ne kurtuluşu daha dur düğünüme gelcen

heralde kaptenimmmm allahım izin verirsee inşallahhh kambersiz düğün olurmu heçççç halay başı benmimmm kızlarr ha ona göreeee

enemmmmmm ayşem gelmişşşşş oyy kuzumm yaaaaaaaaaa :80::80::80::80::80:
bende diodumm temizlik yapayım felann ayşemde olsaa yap derdii ay nasıl temizlik yapasım varrrr

canım bakk ben esrayı eleştirmiyorumm onunla konuşunca söyledim onada çok üzüldüm ama kendince haklısın dedim ve öylede. benim demek istediğim şey sadece kendi şahsi fikrimdi. yoksa esraya birşey demek değil ki ben esranın azmine ve düzenine gıpte ediyorum her zaman etmişimdirde.

ve evet eleştirme olayına tekrar başlayım zaten ramazan geldi bende mesela dukkan kitabını alıp bi okicamm hani belki bana göre bişeyler vardır diee :86::86::86::86:

tamam canım haklısın bu eşleştirmeyi yapalım tekrar ve devam ettirelim ama lütfen herkes daha özenli olsun devamını tek başıma getiremiyorum bazen

ama kızlar sizden bir isteğim var ben şunu istiyorum kimse üzülmesin darılmasın kimin nesinden rahatsızsak adını söyleyelim
mesela aslı sen bunu yapmıyorsun diyelim
genel konuşuluyor mesela 7 mesajı doldurmak için yazan kim isim verelim bundan sonra
ortaya söylendiği için bi çözüm olmuyor
benim üzerime bir yük biniyor o zaman tek başıma bunu halletmem gerekiyor sanki elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum geçmişe yorum yazsak 7 mesaj doluyor diyorum şakaya vurarak kimseyi kırmayayım diye çünkü direk söylediğim zaman sonra ben kötü oluyorum daha önce yaşadım bu konuda açık olalım
belki böyle sadece kaptanın uyarması değilde diğer kişilerde uyarırsa daha çok dikkat ederiz kendimize bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

dün ben facei açtım sana yazacaktım kesinlikle bu kitabı al diye ama aslı sonra herif bırakmadı beni yazamadım. ben d&r dan aldım 19 du. ama daha ucuza internetten alabilirsin. yaa aslında temel şeyleri ben sana anlatırım başlarsan ama önemli motive edici işin mantığını anlatacak şeyler yazmış. inanırmısın elimi bişeye uzatsam yazdıkalrı aklıma geliyor vazgeçiyorum. inanılmaz güven veriyor. akıcı bi kitap. ömür boyu lazım. mesela hamilelikte menopozda ne yapılmalı hepsi yazıyor. çünkü bu ömür boyu ideal kiloyu korumaya yarayan program.sen cideen numaranı yazmadın bana gerçek sandın heralde durağa nomeronu yazacağım derken. ya belki gelemem filan nolur nolmaz sen özelden yazsan olmaz mı?

yok canım ben onu şaka dedim
fadike yazınca yeni mesaj için 10 dk geçmesi lazımdı sonra unutmuşum kusura bakma
evet benim bu kitabı almam lazım kesin

şimdi ben desem ki şu kişi şöle şöle yapıyor sen kimsin ki diyebilir yada arada bir gerginlik olur.ben zaten o kişiye uyardım yaz yediklerini dedim olabilir hepimiz insanız bazen yemeklerin cazibesine kapılıyoruz.motive etmeye çalıştım ve zaten oda bana değer vermiş demekki dikakte aldı.dikkatede almayabilirdi sağolsun sana ne demedi bana. ama sen kaptansın ve liderisin takımın. sen bize kızsan da uyarsan da hakkındır. herkes beni sevsin kimseyi kırmayım diyosun belki ama buna bence senin yetkin var. ben enazından bu yetkiyi veriyorum. eğeerr sporumda yediklerimde yanlış görürsen sert bir dille uyarabilirsin. ve sen gerçekten bize hiç kaptanım havaları yapmıyosun ama öğrencilerinden pay biç otorite olmazsa biz türk milleti gevşeriz.

canım haklısın ben sana hak veriyorum ama benim üzerimdede büyük bir yük var sen sert bir dille eleştirebilirsin diyorusun ama herkes bunu kabul edemiyor biliyorsun daha önce yaşadım sert bir dille eleştirdim çünkü çok kızmıştım o an ve şuan bile o konuda haklı olduğumu düşünüyorum ama tepki aldım belki bu yüzden biraz çekiniyo olabilirim ama daha dikkatli olcam
artık kızlar sert olursam kusura bakmayın amacım kırmak değil sadece uyarmak benim içimde hiçbirinize karşı kötülük yok haberiniz olsun

herif gelir birazdan yediklerimi yazayım efenim

sabah 1 haşalnmış yumurta
biraz az yağlı peynir
1 bardak light tarçınlı süt
avuç içi kadar fırında kıyma kavurma(doğalgazın kıymetini bunu yedikçe anladım)
yanına yoğurt
akşamda herifimlen dışarda tavuk yada balık yerim. balık büyük ihtimalle.
nasılım. spor henüz yok 20 dk yürürüm. ayyy bugün suda az içtim zaten deminden beri üzüldüğümden içim bi tuhaf oldu boğazıomdüğümlendi yaa.neyse kızlar byeee.

....a olayını mı diyosun. canım kabul eden eder. disipline gelmeyenin burda yeri yok bence çünkü amaçlı bi grup burası.diğer topiklerden farklı bir içeriği var.ve gelemk isteyen hergün insanlar oluyor .bende dahil eğer burayı ben haketmiyorsam oyalıyorsam dışarad buraya gelmek isteyen zaman gibi kişilerin hakkını yerim. bak kız gelmek istiyorum dedi ama yer yok diye gönderdik. yazık değil mi.canım sen o konuda haklıydın ve iyi de oldu detayını özelden atayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…