- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.021
kızlar diyet yapanların simidin tamamını yememeleri gerekiyomuş aslında kalorisi yüksek üstünde sürülen pekmez ve susam yüzünden yarım yemek gerekiyomuş
sende yarısını ye kuzum afiyet olsun
ben geldim aslında brz canım sıkkın benim.erkek arkımın teli sabahtan beri kapalı.yani şöyle ki ikimizin de kntrü yoktu ben sabah ödemeli attım 2 kere çağrı mahiyetinde onlar gitmişti ama geri dönmedi bana ödemeli olarak dönüyor normalde.sonra kntr aldm arıyım diye teli bi kere çaldı sonra pat die kapandı tekrar aradıımda aradınız kişiye ulaşılamıor diodu.ben baya aradm sonra aynı olunca ablasını aradım saat 2 gibi.o da denize gitti cocuklarla dedi çocuk dediği yegenleri.ötüp duruodu teli şarjı bitmiştir dedi akşam biz oraya yanına gtcez piknik fln yapcaz dedi orda sölerim dedi arar benden ya da babamdan dedi hala tık yok.ben ablasını yeniden arasam nolur.sinir oldum ben bu sorumsuzluğa ya benimki hep böyle ama(
ben geldim aslında brz canım sıkkın benim.erkek arkımın teli sabahtan beri kapalı.yani şöyle ki ikimizin de kntrü yoktu ben sabah ödemeli attım 2 kere çağrı mahiyetinde onlar gitmişti ama geri dönmedi bana ödemeli olarak dönüyor normalde.sonra kntr aldm arıyım diye teli bi kere çaldı sonra pat die kapandı tekrar aradıımda aradınız kişiye ulaşılamıor diodu.ben baya aradm sonra aynı olunca ablasını aradım saat 2 gibi.o da denize gitti cocuklarla dedi çocuk dediği yegenleri.ötüp duruodu teli şarjı bitmiştir dedi akşam biz oraya yanına gtcez piknik fln yapcaz dedi orda sölerim dedi arar benden ya da babamdan dedi hala tık yok.ben ablasını yeniden arasam nolur.sinir oldum ben bu sorumsuzluğa ya benimki hep böyle ama(
selamlar kızlar dışardaydık eşimle güya mutfak alışverişine gittik ama kıyafetleri aldım geldim kendime
bi pardesü aldım ayakkabı çanta birde eşarp tam takım ettim hepsini güzelde oldu
pardesü denerkende kadınlardan bir iltifatlar aldımki sormayın yaneee:78:
boy uzun fizik yerinde ne giysen cuk oturuyo dediler ayy sevindim önceden bişey denesem kendime yakıştıramazdım
gerçekten çok mutlu oldum bugün kilo vermeye başlamak hayatımdaki 3.cü en doğru karar oldu benim için
bugün yediklerimi yazayım
sabah kahvaltı etmedim canım istememişti
eti puf yedim bi tane
öğle
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
salata yedim
dışardada 4 top dondurma
akşam yemeği yemedim kendime cezamı versem yemesem diye düşünüyorum ya da bi kaç kaşık fasulye yesemmi
güle güle giy tatlım bizim burda sırtında paralansın derler güzel günlerinde inş
kilo vermek insanın nasıl psikolojisini düzeltiyo diimi inş hedeflerimize ulaşınca çok mutlu insanlar olucaz
tatlım az şey yemişsin zaten bu gün biraz ye ama geç olmadan hemen ye bence
ay kızlar ben bi yandan yemek yapıyorum biyandan size yazıyorum
iki patates dora bi mesaj cevapla
tatlım dur hemen moralini bozma belki daha gitmemişlerdir yada yeni gidiyolardır arar aramazsada bu adam nasıl olsa eve gelip teli şarja takçak o zaman
hesabını sorarsın ama bu konuyu ciddi ciddi konuşki senin ne hissettiğini anlasın ve bu sürekli aynı şeyleri yapması bir son bulsun
acaba seni meraklandırmakmı hoşuna gidiyo bu adamın
bence arama zaten şarjının bittiğini ablasıda söylemiş dönünce o seni nasılsa arar
biraz sert bir dille söyle hoşlanmadığını bu durumdan ki yapmasın bi daha
sağol canım benim
evet bizdede öyle derler eccik kocaya dokundu ucu ama değdi yane
evet yaa valla acayip insanın giydiğinin yakışması ne kadar güzel bir duyguymuş
hedeflerimize inince nasıl olur bu mutluluk düşünemiyorum bile
ya kaç kere oldu aynı şey bıktım artık valla.hala ses seda yok
kaç kere söledm ama anlamıorm ya ne kadar sorumsuz yaa deli olcamsoınra ben abarttm oluyorum
selamlar kızlar dışardaydık eşimle güya mutfak alışverişine gittik ama kıyafetleri aldım geldim kendime
bi pardesü aldım ayakkabı çanta birde eşarp tam takım ettim hepsini güzelde oldu
pardesü denerkende kadınlardan bir iltifatlar aldımki sormayın yaneee:78:
boy uzun fizik yerinde ne giysen cuk oturuyo dediler ayy sevindim önceden bişey denesem kendime yakıştıramazdım
gerçekten çok mutlu oldum bugün kilo vermeye başlamak hayatımdaki 3.cü en doğru karar oldu benim için
bide bugün kpss ye çalışmaya başladım aslında temmuzun başında başlamam gerekiyordu ama ertele ertele şimdiye kadar geldi napalım artık bundan sonra işi sıkı tutayım bari inşallah devamlı ve disiplinli bir şekilde devam eder :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?