Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar kızlar dışardaydık eşimle güya mutfak alışverişine gittik ama kıyafetleri aldım geldim kendime
bi pardesü aldım ayakkabı çanta birde eşarp tam takım ettim hepsini güzelde oldu
pardesü denerkende kadınlardan bir iltifatlar aldımki sormayın yaneee:78:
boy uzun fizik yerinde ne giysen cuk oturuyo dediler ayy sevindim önceden bişey denesem kendime yakıştıramazdım
gerçekten çok mutlu oldum bugün kilo vermeye başlamak hayatımdaki 3.cü en doğru karar oldu benim için

kızlar diyet yapanların simidin tamamını yememeleri gerekiyomuş aslında kalorisi yüksek üstünde sürülen pekmez ve susam yüzünden yarım yemek gerekiyomuş
sende yarısını ye kuzum afiyet olsun

aslında diyet listelerinde öğle yemeği olarak bir simit bir ayran hep gördüm
tabi gün içinde diğer öğünlerde ekmek tüketmezsek simitin yanındada başka bişey yemezsek pekde abartı olmaz zannımca

tabi bugün ben yiyemedim o kadar sıcaktıki dondurma yedik kaç kaloridir bilmiyorum 4 küçük top yedim

bugün yediklerimi yazayım

sabah kahvaltı etmedim canım istememişti
eti puf yedim bi tane

öğle
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
salata yedim

dışardada 4 top dondurma

akşam yemeği yemedim kendime cezamı versem yemesem diye düşünüyorum ya da bi kaç kaşık fasulye yesemmi

tatlım dur hemen moralini bozma belki daha gitmemişlerdir yada yeni gidiyolardır arar aramazsada bu adam nasıl olsa eve gelip teli şarja takçak o zaman
hesabını sorarsın ama bu konuyu ciddi ciddi konuşki senin ne hissettiğini anlasın ve bu sürekli aynı şeyleri yapması bir son bulsun

acaba seni meraklandırmakmı hoşuna gidiyo bu adamın

bence arama zaten şarjının bittiğini ablasıda söylemiş dönünce o seni nasılsa arar

biraz sert bir dille söyle hoşlanmadığını bu durumdan ki yapmasın bi daha

güle güle giy tatlım bizim burda sırtında paralansın derler güzel günlerinde inş
kilo vermek insanın nasıl psikolojisini düzeltiyo diimi inş hedeflerimize ulaşınca çok mutlu insanlar olucaz

tatlım az şey yemişsin zaten bu gün biraz ye ama geç olmadan hemen ye bence
ay kızlar ben bi yandan yemek yapıyorum biyandan size yazıyorum
iki patates dora bi mesaj cevapla

güle güle giy tatlım bizim burda sırtında paralansın derler güzel günlerinde inş
kilo vermek insanın nasıl psikolojisini düzeltiyo diimi inş hedeflerimize ulaşınca çok mutlu insanlar olucaz

sağol canım benim
evet bizdede öyle derler eccik kocaya dokundu ucu ama değdi yane

evet yaa valla acayip insanın giydiğinin yakışması ne kadar güzel bir duyguymuş

hedeflerimize inince nasıl olur bu mutluluk düşünemiyorum bile

tatlım az şey yemişsin zaten bu gün biraz ye ama geç olmadan hemen ye bence
ay kızlar ben bi yandan yemek yapıyorum biyandan size yazıyorum
iki patates dora bi mesaj cevapla

iyi o zaman gidip yiyim ben bi kaç kaşık fasulye

bende çamaşır katlarken yazıyorum arada bi katalayıp bi yazıyorum

haydi öptüm

ya kaç kere oldu aynı şey bıktım artık valla.hala ses seda yok

kaç kere söledm ama anlamıorm ya ne kadar sorumsuz yaa deli olcam soınra ben abarttm oluyorum

eh olsun o kadar canım
severken güzel karım diye seviyolarya azcık bu güzelliğin ucu onlarada dokunsun diilmi

ya kaç kere oldu aynı şey bıktım artık valla.hala ses seda yok

kaç kere söledm ama anlamıorm ya ne kadar sorumsuz yaa deli olcam soınra ben abarttm oluyorum

tatlım sakin ol kendine seni oyalıycak bişiler bul bence konuştuğunuzdada ona bu konuda neler hissettiğini seni ne kadar üzdüğünü anlat ben dilini değil sen dilini kullan yani etkili olcaktır eminim ama sakin sakin
zaten şu anlarda aramasın ararsa kkavga edersiniz çünkü sen sinirlisin

canım merak etme erkekler çok ince ayrıntıları düşünemiyor malesef içini ferah tut

güle güle giy canım üzerinde paralansın öyle derler
yok maşallah resimlerindende belli güzel olduğun nazar değmesin
kilo vermek hayatımdaki 3. doğru karardı demişsin. biri eşinle evlenmek heralde diğeri ne merak ettim

slmmm kızlar ben geldimmm :)))
aslında sabah bi ara uğramıştım baktım ortam hiç konuşacak gibi değil yazmadım bişe bende :s
sanırım şimdi durumlar iyiii umarım yani :)))

neyse bu arada ben bugün ne yediğimi yazayım bari;
sabah canım hiç birşey istemiyordu bir tane salatalık yedim
öğlen annem türlü yapmıştı bir tabak ondan yedim
akşama doğruda karpuz yedim ama karpuz işini abartıyorum sanırım karşı koyamıyorummm:18::18::18:

bide bugün kpss ye çalışmaya başladım aslında temmuzun başında başlamam gerekiyordu ama ertele ertele şimdiye kadar geldi napalım artık bundan sonra işi sıkı tutayım bari inşallah devamlı ve disiplinli bir şekilde devam eder :)))

slm canım kusura bakma dünden beri biraz karıştı burası şimdi daha iyi ve daha iyi olacak inş
nasılsın hangi kpss bu önlisans için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…