- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.041
bu arada 700 gr daha vermişim 3,900 oldu
bu akşam ben düğüne gitçem dün akşam kociş geç geldi gidemedim
aslı bir süre izin kullanıcak sanırım ayşencim devam çizelgelerini kim hazırlıycak acep
slm canım kusura bakma dünden beri biraz karıştı burası şimdi daha iyi ve daha iyi olacak inş
nasılsın hangi kpss bu önlisans için mi
ben geldim aslında brz canım sıkkın benim.erkek arkımın teli sabahtan beri kapalı.yani şöyle ki ikimizin de kntrü yoktu ben sabah ödemeli attım 2 kere çağrı mahiyetinde onlar gitmişti ama geri dönmedi bana ödemeli olarak dönüyor normalde.sonra kntr aldm arıyım diye teli bi kere çaldı sonra pat die kapandı tekrar aradıımda aradınız kişiye ulaşılamıor diodu.ben baya aradm sonra aynı olunca ablasını aradım saat 2 gibi.o da denize gitti cocuklarla dedi çocuk dediği yegenleri.ötüp duruodu teli şarjı bitmiştir dedi akşam biz oraya yanına gtcez piknik fln yapcaz dedi orda sölerim dedi arar benden ya da babamdan dedi hala tık yok.ben ablasını yeniden arasam nolur.sinir oldum ben bu sorumsuzluğa ya benimki hep böyle ama(
selamlar kızlar dışardaydık eşimle güya mutfak alışverişine gittik ama kıyafetleri aldım geldim kendime
bi pardesü aldım ayakkabı çanta birde eşarp tam takım ettim hepsini güzelde oldu
pardesü denerkende kadınlardan bir iltifatlar aldımki sormayın yaneee:78:
boy uzun fizik yerinde ne giysen cuk oturuyo dediler ayy sevindim önceden bişey denesem kendime yakıştıramazdım
gerçekten çok mutlu oldum bugün kilo vermeye başlamak hayatımdaki 3.cü en doğru karar oldu benim için
inşallah canım bende inanıyorum ki sorunlar düzelecek...
yok canım ön lisans değil lisans.üniverstitede son senem olacak bu yıl yazdan başlayayım dedim bende çalışmaya kurstan çalışma planı falan vermişlerdi zaten ona başladım bugün :)))
canım bende dedim kpss a oldu önlisans mı erkek geldi banada ama çok iyi yapıyorsun erkenden başlaman iyi olur
canım kusura bakma bölümün neydi senin hangi üniversite
evet canım erken başlamak iyi olur ya en azından unuttuklarımı hatırlar temelimi sağlamlaştırırım diyorum.
fırat üniversitesi bölüm biyoloji canımmm
hakkında hayırlısı olsun canım
inş istediğin yeri kazanırsın allah şimdiden kolaylık versin
kızlar hepinizden özür diliyorum benim yüzünden gerildiniz kusura bakmayın inş kapanır bu konuda rahat edersiniz tekrar kusura bakmayın
Kaptancigim, ben yeni uyandim ve mesajlarinizi yeni okudum. okudugum kadariyla , heriki tarafta hakli..
ben gulcinin gitmesine cok uzuldum, birdaha misafir olarak dahi girmicem demis. Canim yolun acik olsun umarim dukkan diyetiyle iyi sonuclar alirsin. bende baslamak istiyordum dukkan diyetine ve grup olarak tan baslayacaktik ama birden ne oldu ? kendimizi eski konularda bulduk. Ve ben bundan rahatsizlik duydum.
Aslicigim, takimdan ayrilmak icin ne yapmak gerekiyor? beni bilgilendirirmisin? ben ayrilmak istiyorum.
Kaptancigim, ben yeni uyandim ve mesajlarinizi yeni okudum. okudugum kadariyla , heriki tarafta hakli..
ben gulcinin gitmesine cok uzuldum, birdaha misafir olarak dahi girmicem demis. Canim yolun acik olsun umarim dukkan diyetiyle iyi sonuclar alirsin. bende baslamak istiyordum dukkan diyetine ve grup olarak tan baslayacaktik ama birden ne oldu ? kendimizi eski konularda bulduk. Ve ben bundan rahatsizlik duydum.
Aslicigim, takimdan ayrilmak icin ne yapmak gerekiyor? beni bilgilendirirmisin? ben ayrilmak istiyorum.
sendemi gidiyorsun
kimse kalmadı takımda 3 5 kişi kaldık yaaa
ne olacak böyle bizdemi gidelim yani
bu arada eşimle kararlar aldık dün gece ..
önümüzdeki yaz evimizdeyiz inş
ben sıkıldım artık bir an önce gidelim dedi ok dedim
kasım gibi eşya alıcaz
yalnız en acil ne gerekirse onu almak istiyorum ben
çünkü herşeyi kendimiz yapıcaz şuanda baya taksidimiz var
beraber liste yapalım bi ara kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?