Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç bişey demiyorum ayşencim teşekkür ederim çok doğru analizler yapmışsın. ama bilen biliyor ben de çok direndim.nazmiye ablam facede gel deyince bi helalleşeyim dedim ama kararım değişmeyecek sadece hakkınızı helal ettiğinizi okuyayım yeter. ondan sonrada ziyaretçi olarak bile bakmayacam takıma.faceden görüşürüz.gerçekten bende yıprandım.

Günaydın Kızlar,

Haftasonu bir ben çalışıyorum herkes uyuyor sanırım :44:
Ya da dün ki gerginlikten sonra tek ben kaldım takımda yapmayın yaa lütfennn dağılmayın gitme gülçinnn

günaydın kızlar buruk bir günaydın ama olsun.ben inanıyorum ki takımımız eski canlılığına yeni soluklar sayesinde kavuşacak.gidenin arkasından gitme diyoruz ve yine bile bile gitmek istiyorsa yapacak birşey kalmamıştır.ısrarın lüzumu da yok bunu anladım.ufacık şeyler yüzünden birbirimizi kırmaya değmez.Aslıcım ben seni herzaman kaptan olarak gördüm hissettm kilo veremesen de ya da verip geri alsan da sen çok iyi bir kaptansın.geldiğimde buraya sen vardın senin kaptanlığı bırakmanı istemiyorum açıkçası..

Milllettttt
Kendinize gelin haydi toplaşalım yaaa hergün işten fırsat bulup yazamıyordum, bugün de kimse yok yaaa...

günaydın kızlar

1 saatten fazladır ütü yapıyorum aman allahım yapış yapış oldum terden

daha kahvaltıda etmedim canım hiç bişey istemiyo yaaa ne yesem diye düşününce bile midem bulanıyo

ovv cnm kolay gelsin...ütü yapmaktan nefret ederim
sıcaklardandır canım ama biraz atıştır güçsüz düşersin.

yedi mesajı tamamlamaya çalışırım ama yarın evde olacağım ve evde internetim yok
ancak pazartesi yazabilirim tekrardan

Aysen ben senin çizelgene dikkatli bakmamışım ya süper kilo vermişsin canım sen ne yaptın çok merak ettim tavsiyelerini bekliyorum

şu anda 60 kiloyum ama benim tartı kafadan 34 kilo iyimser ben gelişmeleri evdeki tartıma göre billdiririm
hoşgeldin canım aramıza
kilon fazla değil çabuk mezun olursun inşlh
Aysen ben senin çizelgene dikkatli bakmamışım ya süper kilo vermişsin canım sen ne yaptın çok merak ettim tavsiyelerini bekliyorum

sağol canım daha gidecek çok yolum var ama
16 marttan beri diyet serüvenime devam ediyorum bazı hafta artıya çıkıyorum bazı hafta 2 kilo veriyorum
ilk 3 ay 3 ana 3 ara öğün yaparak verdim
1 aydan fazladırda 3 ana 3 ara yapamadım gelenden gidenden

sabahları limonlu ılık su içiyorum iki bardak

yeşil çay form çay içiyorum 2 şer bardak gerisi herkesin bildiği şeyler işte

kız açma yiyceğine simit yeseydin bari daha az yağsız

ayy benimde canım simit çekiyo kaç gündür bugün dışarı çıkınca alıp yiyim bari
hadi yaa simit daha büyük ya daha cok kilo aldırır diye düşündüm

zeytinyağlı taze fasulye yapıcam kalkamda mutfaga doğru yol alam gariii

ooovvv çok severim taze fasulyeyi kolay gelsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…