Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Son düzenleme:
benim bu haftaki gorevim nedir kaptan? yazdin ama kacirdim .birdaha tekrar edermisin (zor olmayacaksa. )

Regl doneminde olunca bu hafta biraz rahatsizim, dinleniyorum bu hafta . sanirim gorevimi yapabilirim.

geçen hafta 23-29 temmuz arasını gün gün bakıp kim geldi kim gelmedi bakacaksın canım
gelene + gelmeyene - koyacaksın mesaj sayısı önemli değil bir kere bile geldiyse + koyuyorsun
mesela
aynalar + + + + - + + gibi

nazmiye nasılsın canım

tatlım düğüne gidicektimya hazırlanmaya çalışıyordum görmedim mesajını

bu günkü ikinci süper haberin kız çok sevindim hadi inşallah
listede yaparız herşey yaparız
sıkmayın canım ama kendinizi yeni ev açıyoruz diye yavaş yavaş herşey alınır nolucak biri ödenir öteki alınır yeterki huzurlu ol

hoşgeldin canım ben nazmiye izmirdeyim 37 yaşındayım esnafım ama pek işe gidebildiğim söylenemez saldım çayıra yani
bir tanede oğluşum var
hep beraber vercez bizi bu sinir eden kiloları

canım bende hep senin o dediğin düzensiz beslenmeden aldım o kiloları
bence 3 ana 3 ara öğün yap mutlaka su ve form yada yeşil çay içmeyi unutma

slm nazcom gördüm seni aşağıda nasılsın nasıl geçti düğün :80:

canım geçmişe takılmışım görmedim iyiydi oynadım oynadım geldim
gerçi biraz buruk oldum ama ortaya eski ve yani elemanlarım geldi oynamak için beni bir sardılar çok güzel oldu bütün kızlarım etrafımdaydı hepsi boynuma sarıldı ağlıycaktım nerdeyse önceden bende çalışıp evlenip ayrılanlar vardı onlar kocalarıyla gelmişler kocaman bir aile olduk yani bir kızımı daha gelin ettim

23-29 temmuz devam çizelgesi

prenses88 + + - + i i +
irras + + + + + + +
aysen_34 + - + - + - +
faTTa83 + + + + + + +
nazco + + + - + + +
emidaf + - + + + + +
pinkcat87 i i i i i + +
elifus + - + + + + +
aynalar i i i + + + +
selinay2002 i i i i i i i

prensesçim nasılsın canım atabildinmi biraz yorgunluğunu

iyiym canim, gittim misafirlerim , buseferde regl olunca yatiyorum. sen nasilsin uyku tutmamis seni?

burda gunduz :)

listeyimi hazırlıyorsun tatlım
kolay gelsin

evet canim liste hazirliyorum, 1,5 saat surdu nerdeyse ee acemi olunca:))

iyiym canim, gittim misafirlerim , buseferde regl olunca yatiyorum. sen nasilsin uyku tutmamis seni?

burda gunduz :)

evet canim liste hazirliyorum, 1,5 saat surdu nerdeyse ee acemi olunca:))

bu regl dönemi bendede çok sıkıntı oluyo ağrı kesici içmeden dayanamıyorum dinlen sende
uykum dağıldı canım düğünden geldiğimde eşim film izliyodu ona takıldım biraz sonrada buraya geldim uyku falan kalmadı
yarın sersem gibi olucam gene

sabah ve öğlen yediklerimi yazmıştım
akşam yemeği yaptım ama yemedim yarın öle yiyeceğim onu
bu akşam 1 adet salatalık kemirdim
düğünden gelince acıkmıştım
2 armut 2 dilim karpuz yedim bukadarcık ama karnım hala aç uyuyabilirim inş
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

camları silicektim güya ne yapsam kararsız kaldım ramazanda silmek zor olur dedim ama hava durumuna baktım çrşmba prşme yağmurlu gösterşyo :97:

işlerimi halledip yengeme gidicem öğledne sonra

camları silicektim güya ne yapsam kararsız kaldım ramazanda silmek zor olur dedim ama hava durumuna baktım çrşmba prşme yağmurlu gösterşyo :97:

işlerimi halledip yengeme gidicem öğledne sonra

günaydın canım kolay gelsin bizde temizlik yapmadık akrdeşimle dedik ramazanda yapalım bayrama temiz olur ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…