Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o da bıkmış demekki artık insanın yalnız kalması kendi evinin düzeni olması çok ayrı birşey
birbirine daha bağlı oluyosun daha çok düşünüyosun herşey daha başka oluyo

şimdi benim anlamadığım senin evdeki beyaz eşyaları götürmüycekmisin ?

kızlar dün gece çok üzücü bi olay yaşadımm yani baya gerildim ve üzüldüm

gece saat 2:10 kalktım daha erken bi yarım saat daha uyuyum dedim geçtim uyudum sonra saat 3:00 da babamın sesiyle uyandımm nerde diye bağırmasıyla hemen fırladım yataktan ne olmuş demeye kalmadan birr duman kokusu karşıı binamızdaki üst katt yanıyooo ama nasıl bir yangın anlatamam kızlarr ... bizim arka sokakta ama evler yakın olduğu için görebiliyosunuz babam hemen aşaga indi karşı binamaızdakiler binayı boşaltmış ztaenn.. okadar kötü oldum kii anlatamam birine bişey olmamış sanırım zaten kastii yakılmışş tam bilmiyorum ama .. mala gelmişş cana deil bunada şükür ama o ev sahipleri nekadar uzuldu yanii bir ınsanın yaptığı ama hata ama kastenn çokk kötü bişey allah yardımcıları olsun. ve dün gece itfaiye ekine hayran kaldım gerçekten çokk müthiş insanlar okadar zor şartlarda çalışıyorlar ki inanın şöyle bi düşündümde yatarak değil hakkatten çabayla para kazanıyorlar bence kahramanlar .. ve hayatları pahasına allah onlarıda sevdiklerine bağışlasın.. neysee yani böyle kızlarr oondan sonra zaten uyuyamadımmm....

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm hemen yazz hemennn veriuyorumm özeldennn..... ceylanuma bak sennn sonunda fac yapmışş kendinee wuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

canım sonra geri almada ve eşine bukadan bağlı ve aşık olman süper bişiiii allah bozmasın kuzummm

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm hemen yazz hemennn veriuyorumm özeldennn..... ceylanuma bak sennn sonunda fac yapmışş kendinee wuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

canım sonra geri almada ve eşine bukadan bağlı ve aşık olman süper bişiiii allah bozmasın kuzummm

allah korumuş içindekileri canım yangın çok kötü bir şey gerçekten

senelerce babamıza birşey olacak diye her işe gittiğinde diken üstünde bekledik biz
benim babamda geçen sene emekli oldu itfaiyeden 28 sene hizmet verdi bize hiç birşey anlatmazdı baba bugün yangına gittinmi derdik amann napcaksınız boşverin derdi anlatmazdı biz üzülmeyelim psikolojimiz bozulmasın diye
deprem olduğunda 4 gün eve gelmemişti izmite kurtarma çalışmalarına gitmişti oo sapa sağlam adamın bile psikolojisi bozulmuşt geldiğinde
artık neler gördü orda kimbilir...geceleri annem bize sarılır yatardı biz küçükken
şimdi annemin kaderini ben devam ettiriyorum ben diken üstündeyim ve ben geceleri yalnızım
allah sağlık tabi beklemek hiç bişey değil
rabbim hepsini korusun

canım baban gerçekten çokk muhteren benim gözümde çünki itfaiyecilik hakikatten çok büyük bir meslke benim gözümde . allah seninde yardımcın olsun kuzumm allah eşini sana bağışlasın hepimizi herkezi kazadana beladan korusun rabbim...

yok ya onları biz bu eve aldık açıkcası bıktım yani 20 yıllık eşyalarıymış herşey akıtıyor bi çamaşır yıkıyorum her yer su içinde daraldım iyice hepsini değiştirmiştim şimdi onun taksitlwerini ödüyoruz bitsin bizimkilerinbe başlıcaz ama nasıl bilemiyorum
bi yer var mobilya beyaz eşya elektronik hepsi bi arada açık taksitte yapıyodu ordan alıcaktık ama beyaz eşya elektroniği kaldırmışlar bizim karttada limit yok karşılamaz yani evkur gibi yerlerdede var ama aşırı pahalı bilmiyorum ne yapıcaz
kayınvaldemde sevgili kayınvaldem diyorki vestelden alın orası açık taksit yapıyor öyle bi mağazaya bağlı gene dedim dandik ama o marka çabuk bozuluyormuş diyorki kızım ne yapıcan şans işte neyle alıcaksınız yani varya aallah ellerine bırakmasın bizim kartla alırsınız demiyorda sanki üstüne yatıyoruz paralarının onada canım sıkıldı

amin canım rabbim bütün çalışanları askerleri polisleri itfaiyecileri hepsini korusun inşlhh

ayy senin şu kaynana verseler parça pinçik edicem heee ne gıcık kadınmış öle yaaa
ayy mübarek günde günaha gircem boşuna şimcik
canım rabbim ev kurana yardım eder inşlh
tanıdık felan bulsanız o zaman yapıyolar açıktan taksidide veya yokmu senin ailenden alabileceğin kimse kartını

amaaan en kötü ihtimal alırım evkurdan 1000 daha fazla öderim hiç olmazsa laf söz olmaz eşime ileridede sölicem bunu ama der o annemlerden alırız dicem yoook yoook zamanında açılmıştıda vestelden alırsınız demişti dicem

kızçeler ben şimcilik çıkıyorumm eğer gelen olursa bana msj atsan hemen hopppp gelirim burayaa :102::102::102::102::102::102::102::103::103::103::103::103::103::124::124::124::126::126::126::119::119::119::119::120::120::120::120::118::118::118::118:

bu arada ben şu cezamı yerine getireyim sonra evim için liste hazırlıcam
para biriktiricem ocağa kadar şubattan sonra parça pinçik almaya başlıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…