- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.581
evet canım şuan kilom bu.ben bebek uyudukça burda yazmaya çalışıcam canım.bugün yediklerimi anlatak başlıyım bari:
sabah
1 dilim kadar ramazan pidesi
2 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı reçel(reçeli bırakcam inşallah)
öğle
yarım karnıyarık
yarım kase yayla çorbası
akşam
1 biber dolması
yarım kase soğuk aran çorbası
salata
3lt kadar su
normalde yarım saat kadar koşu bandında koşuyorum ama bugün fırsat olmadı
bugünkü menüm
sahur 1.5 dilim börek
1 kase k-flakes
1.5 lt su
iftar
1 kepçeden az yayla çorbası
2 yemek kasıgı pilav
1 fırında but ve 4-5 dilim fırında patates
1.5 saat sonra 3 top dondurma
kıskanma canım ayaklar felaket
yemek nasıl oldu canım
bende yürüdüm ama parkta
Güzel oldu yani bence olduabim de yediğine göre oldu yaa
ben yürümeyi çok istedim ama bizmkiler komşu çağırmışlar hayal oldu yürümek :84::84:
ee napıosunuz kızlar ses seda yok kimsede eylül hoşgeldin takımımıza:)
ee napıosunuz kızlar ses seda yok kimsede eylül hoşgeldin takımımıza:)
afiyet olsun canım
yarın yürüsün canım artık
ben baya yorulmuşum canım uyumayı düşünüyorum
ben baya yorulmuşum canım uyumayı düşünüyorum
hiiç napalım oturuyorum ben öyle.. Soğuk suları bitirdim kaldım susuz. Bu seferde buzlara sardım:90: Sen naptın neettin :))
Kızlar benn çocukluğumun oyuncağını almaya karar verdim. Hulohopp:90: Canım sıkıldıkça çevirmeyi planlıyorum :))
hımm anladm cnm..:)
ben de iftardan sonra yürüdüm baya kuzenlerle.şimdi de nette oyun oynuorm.ben o hulohopu hiç çeviremiorum
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi kocaman
menün güzel canım reçeli bırakmaya gerek yok 1 çay kaşığından sorun olmaz canım
nazomm ya senden bişii istiyebilirmiyimm:78::78::78::78::78::78::78:
seliiii sende biliyosan eğer frketmezzzzzz:78::78::78::78::78::78:
akşama bulgur pilavı yapmak istiyorumm şeyy bana detaylı bi tarif verirmisiniz acaba kızlarr ölçülü tarif :78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlarrr akşam eve giderken hemencik evin karşısındaki tıp merkezine uğrucamm 7/24 diş var artık dayanılıcak gibi değil orucu yemeyim dedim de eğer apse yapmışsa ilaç vericekkvalla cesaretim gelmişken gidiimm diyorum çünki .
ve orucu yemek istemiyorum adetimi beklesem mi acaba ama dayanamıyorum ağrı kesicide yok artık fayda etmiyoo onun için akşam gidicem kafaya koydum burnumun dibinde yaa korktuğum için hep daha kötüye gidiyo
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..kendimden bahsedeyim biraz.3 ay önce doğum yaptım emziriyorum bebeğimi o yüzden çok sıkı diyetler yapamıyorum ama 1 aya kadar 5 kilo vermek zorundayım.çünkü işe başlıycam.bunun için motivasyona ihtiyacım var.çok azimliyimdir.sizlerin de desteğiyle kilo vermek istiyorum.birazdan kendime bir kilo çizelgesi hazırlarım.81 kiloyum 166 boyum var.öncelikli hedefim 75 olmak sonra gerisi gelir inşallah.emzirdiğim için oruç da tutamıyorum.earanızda emzirirken kilo verenler varsa tavsiyelerini bekilyrum
bir de ben bu cuma yarışmaya dahil oluyormuyum yoksa deneme haftası mı bu hafta?
kizlar ben oruc tutmadigim icin, esim sahura kalkmana gerek yok , ben aksam dan kkalan yemekleri yerim , sen gece uy uykunu bolme falan dedi.
bende tamam dedim. kizlar siz oruc tutmadiginiz zamanlar esiniz icin sahura kalkiyormusunuz? yoksa ben bencillikmi yapiyorum uyuyarak? sanki benim hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum. mesala dun gece sahura kalkamadi, belki ben kalkip hazirlasam yerdi ac ac tutmazdi . ayrica aksam 9 a kadar calisiyor, ve 9:30 da eve geliyor orucunu evde aciyor. is yerinde birsey yemiyor.
kusura bakmayin aklima takildigi icin soruyorum, belki sizin icin onemsiz bir mesajtir bilmiyorum :)
kızlar burda hava maşşallah bir serinledi sizin oralar nasıl hep böyle olsa keşke
hiiç napalım oturuyorum ben öyle.. Soğuk suları bitirdim kaldım susuz. Bu seferde buzlara sardım:90: Sen naptın neettin :))
Kızlar benn çocukluğumun oyuncağını almaya karar verdim. Hulohopp:90: Canım sıkıldıkça çevirmeyi planlıyorum :))
ilkim sen deniz kenarında bir yerdemi oturuyorsun canım çok şanslısınben geldim 15 dk önce fln geldm kuzenlerle sahile indik yürüdük fln sizler naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?