Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu geceki sahurumuda yazayım iftardan sonra alıntı yaparım burdan sonra hatırlaması zor oluyor
1 kase çorba çeyrek pide
1 yumurta 2 çatal peynir 3 zeytin yarım domates
2 bardak çay 1er çaykaşığı reçel bal
form çay bol su

kızlar biriniz beğenirmisiniz bunu sonra alıntı yapçam çünkü

Son düzenleme:
yatıyorum artık midem baya rahatladı
öğleden sonra görüşürüz bu gece uyumadım daha öğlene kadar uyurum herhalde

aslında 70 kilonun altına düştüğümde gayet iyi görünüyor kilom ama,kendime küçük hedefler koyarak ileryeyeim dedim.o yüzden şimdilik 75 i görmek istiyorum.işe başlayınca çok yoğun bir tempo beni bekliyor.koştura koştura eve gel bebek emzir,işe git falan derken veririrm herhalde.

geçen yıl doğumdan önce 6.takıma katılmıştım orada 7 kilo vermiştim.grupla zayıflama çok etkili oluyor gerçekten.

GÜNAYDIN MELEKLERİMM

hemen iftarda yediklerimi yazayım

1. kepçe soğuk ayran çorbası
2. yemek kaşığı bulgur pilavı( vallahii harika yapmışım)
1. tane köfte
1. lt su (hoca ezana başladı suyu içeye başladım ezan bittiğinde suda bitmişti) tabiki ılık su
2. çatal salata
çeyrekten de az sanırım pide

2 saat sonra 1. tane şekerpare

sahurda yediklerim

1.lt su
1.fincan şekersiz çay
1. paket küçük çizzikarnım aç değildi bunuda babamın zoruyla yedimm zaten kızlarr

hoşgeldinn canımmmm evettt son durumlar nedir anlat bakalım

kocayı bugun çok zor koşullarda işe postaladım
dün gitmedi işe pcdende kalkmadı sinir etti beni
doktora gittik işte doktor tamam taşın duruyor evraklarını tamamla gün al dedi
işte anesttesi için kan idrar fln vardı onları verdik sonuçları aldık gittik gün almaya 16 ağustosa verdi 17sinde ameliyat
işte şey olucakmış taş idrar torbasına itilcekmiş orda kırılıp parçaları alınacakmış büyük ihtimalle

bu arada dün ne yedim dün kaçamak yaptım
burger kingden yedim üfff ama güzeldi yani baak pişman olmadım bu arada 4 200 vermiştim en son şimdi gene bir ara yani seyir evresine geçişte hepsini aldım nerdeyse tartılmadım hiç sinirlerim bozuldu resmen ama şimdi gene iniyor 88,1 im bugun az önce tartıldım 87,4 düm bıraktığmda atağı düzeliyorum genee yuppiii

houyy canımm allah acil şifalar versin eşine. sanada allah sabır versin hakketten senn ideal bir hatunsun yani eşine bağlı bir hatunsun valla maşallahhhh o kaynanaya rağmen felan afferin canım sana valla hayırlı bir eş - gelin -evlatsın

bu arada dün sinirlerim nasıl bozuldu anlatamam yaaaa

canım benim bu dukanda kafam karıştı şimdi yaaaa?

günaydınlar kızlar

anam yata kalka yata kalka iyice sersem oldum yaw

bir sürü işim var bugün sadece yemek yapmıycam yavaştan yavaştan evi süpürüp silmem temizlik yapmam lazım

fadiğim balımmmmmmmmmm naber kuzumm

kızlar bende sonunda face alemina aktım eşimin ağzındna girip burnundan çıkarak

çabuk ekliyin beni özelden yaz fadik

irras geçmiş olsun canım inşlh bir an önce ameliyataı olur atlatırsınız sağlık sorunlarını

zaten ayrı eve çıkacakmışsın oo süperrrrr

ben bütün herşeylere rağmen goncamı seviyorum ya sanki varya onun sayesinde güvenimi kazandım o olmasa gene başa dönücekmişim gibi geliyor ..

dukan böyleymiş ya atakta veriyorsun ama seyire geçince gene sebzeler yenince alıyormuşsun kitapta bilem öyle yazıyor

irras geçmiş olsun canım inşlh bir an önce ameliyataı olur atlatırsınız sağlık sorunlarını

zaten ayrı eve çıkacakmışsın oo süperrrrr

inş canım ya saol insanın sağlığı gibi önemli bişi yok
evet ya ayrı ev dedi eşim
oysaki gene ben ağzına sıvamak için inmiştim aşağıya anladı herhalde ayrı eve çıkalım artık ben sıkıldım dedi
önümüzdeki yaza karar kıldık ama beyaz eşya sorun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…