Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gözün aydın canım..
maşallah ya nasıl tutuyorlar hayret ettim biz bile bu kadar zorlanırken

walla öylee canım şimdi aradımm ablamı bişey lazım mı istiyomusunuz diye ufak olan telefonu aldı teyze pizza yemeğe gidelim nolur diyoo normelde sürekli ben onları yemeğe götürürüm ama o hiç yemez açlıktann çocukk ne halee geldii yaa

ah yavrum yazık ya giderken al bari

kızlarrr veee benn kaçarrrr

hepinize cümleten hayırlı güzel iftarlar allah kabul etsinn . VE KIZLAR SAKIN SOĞUK SU İÇMEYİN ORUCU AÇAR AÇMAZ VÜCUTTA KIRILMA OLUYORMUŞ YANİ KALP SPAZMI GEÇİRİRSİNİZ ALLAH KORUSUN ILIK İÇİN SUYU OLURMU LÜTFEN......

haydin ben kaçtımm MELEKLERİM:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlarrr veee benn kaçarrrr

hepinize cümleten hayırlı güzel iftarlar allah kabul etsinn . VE KIZLAR SAKIN SOĞUK SU İÇMEYİN ORUCU AÇAR AÇMAZ VÜCUTTA KIRILMA OLUYORMUŞ YANİ KALP SPAZMI GEÇİRİRSİNİZ ALLAH KORUSUN ILIK İÇİN SUYU OLURMU LÜTFEN......

haydin ben kaçtımm MELEKLERİM:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlarbu sıralar çok yoğunum.ev taşıyoruz da o yüzden.gün boyu eşyaları toparladım,koşu bandında yürürüdüm,jimnastik hareketleri yaptım,bir sürü ev işi yaptım,dikkatli beslendim...eee bu kadar yoğunluğa kilo veririrm herhalde dimi

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

1. aysen_34

ziyaretçilerimizde hiç eksik değil maşallah

ben gideyim uzanayım eccik başım ağrımaya başladı

Selam kizlar , Bugunki menum

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek, bir dilim peynir
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

Amerikada bazi arastirmalara gore, diyet yaparken ara ogunlerde yenen antepfistigi zayiflatiyormus kizlar haberiniz ola:))

ben zaten sevdigim icin antepfistigi yiyordumi diyette, dun bu yaziyi okuyunca hosuma gitti:)

Dun domateslerin bir kismini gece 12 ye kadar yaptik, daha bir kutudaha var .

bugun biberleri kavurup dondurucuya koyacagim. ayrica patlicanlarida kizartip dondurucuya koyacagim. 2 kasa da onlar var.

kisliklar hazir gibi :) buarada kizlar, domatesleri konserve yapip , tencerede kaynatmak yerine bulasik makinesinde sicak suda yikadim:) bir blog da okumustum pratik bir bilgi.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimmm :))

internetimde sorun var kk açılınca hata veriyo sabahtan beri kaç kez girmeye çalıştım olmuyo (

e siz ne yapıyorsunuz?nasılsınız?oruç nasıl gidiyo???

bugün yediklerimi yazayım....
bu arada hala oruç tutamıyorum hastalıktan dolayı yarın tutucam inşallah :))

2 domates 1 halanmış yumurta 2 sigara böğreği yedim.

iftarda da bizimkilerde bi kaşık taze fasülye,bir kaşık pilav yanına da bol salataa :)))

sizin için de çok geçmiş olsun canım Allahtan kimseye birşey olmamış.
gerçek itfaiyecilik zor meslek.benim eniştem de itfaiye ondan biliyorum.

bu arada menümü yazm 1 lahmacun,ayran, birz çorba
5 tane kayısı

gece tost domates salatalık...

kızçeler bu altta yazan yazı neki benim,kilo cetvelimde kaybolmuş neyse cuma yenileyim bari...

aaahhh vaaahhh ölüüüyooomm
3.5 km yürüyüşümü yapıp geldim ama ayaklarım felaket
yarın ayaklarımı evde bırakıp öyle gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…