- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.761
Dun domateslerin bir kismini gece 12 ye kadar yaptik, daha bir kutudaha var .
bugun biberleri kavurup dondurucuya koyacagim. ayrica patlicanlarida kizartip dondurucuya koyacagim. 2 kasa da onlar var.
kisliklar hazir gibi :) buarada kizlar, domatesleri konserve yapip , tencerede kaynatmak yerine bulasik makinesinde sicak suda yikadim:) bir blog da okumustum pratik bir bilgi.
slm kızlar ben geldimmm :))
internetimde sorun var kk açılınca hata veriyo sabahtan beri kaç kez girmeye çalıştım olmuyo(
e siz ne yapıyorsunuz?nasılsınız?oruç nasıl gidiyo???
bugün yediklerimi yazayım....
bu arada hala oruç tutamıyorum hastalıktan dolayı yarın tutucam inşallah :))
2 domates 1 halanmış yumurta 2 sigara böğreği yedim.
iftarda da bizimkilerde bi kaşık taze fasülye,bir kaşık pilav yanına da bol salataa :)))
bu arada menümü yazm 1 lahmacun,ayran, birz çorba
5 tane kayısı
gece tost domates salatalık...
hoşgeldin canım çok rahatsız etmiyor beni inş böylede gider ama eve olduğum için dışarı çıksam zorlar
canım bi ara bendede olmuştu kk ye giremiyordum arama moturu ile ilgili bu ben chrome yükledim sorun kalmamıştı sende dene
SELAM HATUNLAR....
ayşenim naber*sahurdan sonra tartuılma akşam üzeri bak kilona bence.enn iii o zaman çıkıyo çünkü:))
Kızlaar merhabaa ben geldiim :)) ama bugün ne zaman girdiysem kimseyi yakalayamadım kimse yoktu. Tutturamadım saatleriniziNeyse menümü yazıyım. Ben bugün saçmaladım iyice:26: 1.5 saat yürüyüş yaparak düzeltmeye çalıştım ama bakalım. Şimdi de aldım çayımı geldim yanınıza
Sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ama sanrım dünkü fırında patateslerden kalanı yedim 3 tane sonra salata yedim biraz sonra yeme faslı bitti su faslına geçtim içtim içtim yattım :))
akşama da 1 kepçe mercimek çorbasıyla 1,5 tabak salçalı makarna yedimmakarna yerken içim gitti biraz ama napalım başka yemek yoktu Sonra da taktım kulaklığımı attım kendimi sokaklara hızlı hızlı, önümdekilerle yarış yaparak yürüdüm
iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo
tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum
evet ama bugün akşam üzeri giriş iznimin çıkması gerekiyodu.olmadı giremedim bi türlü.akşam da misaifrim vardı o yüzden giremedim.daha yeni geldim de hasretgideriiim didim:))sen ne edion?nasıl geçiyo ramazan?selam kuzum nasılsın yaaa giremiyosun herhalde
yok canım zaten iftardan önce tartılsamda aynı dğeişen bişi olmuyo niyeyse herhalde ben yine duraklama dönemine giriyorum
selam canım makarnayı biraz abartmışsın yağsız yeseydin bari
neyse yürüyüşle açığı kapatmışsındır inşlh
menümü yazıyım hemencik.
sahurda 1 dilim pide,1 kk peynir,5 zeytin bol su
iftarda 1 dilim ekmek,1 kase şehriye çorbası,2 köfte,yarım haşlanmış patates yanında,4 yemek kaşığı ekmek
bi de kızlar ben akşamları 25 dakka yürüyorum camiye hem gidişte hem gelişte.toplamda 50 dakka.ve teravih kılıyorum.inş ii gelcek.şimdilik gördüğüm rakam gayet ii.bu arada 3 litreyi tamamlıyorum.bi de 2 soda.iftardan sonra ve yatmadan önce..
sorma yaa ben de dün öğlen tartıldım hiç değişiklik yok.Almamaktan iyidir de ne biliyim benim de sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?