- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #36.781
evet ama bugün akşam üzeri giriş iznimin çıkması gerekiyodu.olmadı giremedim bi türlü.akşam da misaifrim vardı o yüzden giremedim.daha yeni geldim de hasretgideriiim didim:))sen ne edion?nasıl geçiyo ramazan?
canım belki de vücut fazla terlemekten kaybettiği minerallerden dolayı su tutuyodur.parmaklarından falan anlarsın.şişlik falan olmasın?ben açıkcası soda içtikten sonraki sabha acayip inmi şekilde kalkıyorumohh canım hadi bakalım bu hafta iyi bi sonuç alıcaksın inşlh
teraviyi evde kılıyorum ben cami çok sıcak oluyo kılarken çok bunalıyorum yaaa
bende soda içeyim bari yaaa eritsin biraz yediklerimi
evet almamaktan iyi ama abartı yemiyorum niye veremiyorum diyorum regl dönemimde daha geçen hafta bitti neden gitmiyo
ramazna olunca yoğun geçiyodur birde senin kaynanalar felanda yakın
valla susuzluğun haricinde iyi gidiyo
bizde eşimel teraviyi kıldık şimdi çay içiyoruz ama ben yeşil çay içiyorum
oo afiyet olsun..ne güzel beraber kılaıp çay içmekramazna olunca yoğun geçiyodur birde senin kaynanalar felanda yakın
valla susuzluğun haricinde iyi gidiyo
bizde eşimel teraviyi kıldık şimdi çay içiyoruz ama ben yeşil çay içiyorum
sorma canım yaa annem doldurdu da doldurdu yok ye ye yok kalmasın hadi çöpe mi gitsin cart curt koydu önüme yiyene kadar ayrı bi eziyet çektim yedikten sonra ayrı bi eziyet
bir de her gün yarım saat koşu bandında yürüyorum.malum bebek var yürüyüşe çıkamıyorum.
Aslımmm nazmiyeeeem siz de hoşgeldinizzzz.herkeşlerin ramazanı mübarek oslun.tuttuğumuz oruçları rabbim kabul etsin...
yüzüklerimi takmam lazım anlamak için zannımcacanım belki de vücut fazla terlemekten kaybettiği minerallerden dolayı su tutuyodur.parmaklarından falan anlarsın.şişlik falan olmasın?ben açıkcası soda içtikten sonraki sabha acayip inmi şekilde kalkıyorum
oo afiyet olsun..ne güzel beraber kılaıp çay içmek
anam herkes burdaymış şenlenmiş bura
fatmamda gelmiş nihayet hoşgeldin kuzum
İim cnaım ne edimm.aynen devam.ilk gün acayip oldum resmen ölüyom sandımamin canım nasılsın
oyy kıyamam yaa:2:neyse sonraki gün acısını çıkarırsınız yine inş.yüzüklerimi takmam lazım anlamak için zannımca
bende başlıyorum içmeye şimdi
sağol canım
yarın iftardada sahurdada tekim depoluyoruz bu geceden
aslı nazomm hoşgeldiniz bacılar :92::92::92::92::92:
İim cnaım ne edimm.aynen devam.ilk gün acayip oldum resmen ölüyom sandımama sonra daha kolay geçti çok şükürr.sen ne edion?naptın bakıcı işini?en son karar kayınvalidenler mi?
oyy kıyamam yaa:2:neyse sonraki gün acısını çıkarırsınız yine inş.
hu huuu ben geldimmm...
iyi geceler kızlar
her akşam iftarda fazla yüklenmiycem suya şişirmiycem kendimi diyorum ama yine aynı oluyo
tartıda 3 gündür gram değişme yok sinirleirm boziliii nedne böle oluyo yaaa ramazanda kilo veremiycekmiyim ben diye kara kara düşünüyorum
SELAM HATUNLAR....
ayşenim naber*sahurdan sonra tartuılma akşam üzeri bak kilona bence.enn iii o zaman çıkıyo çünkü:))
dün gece sahur
iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı tost (yağsız)
bir bardak komposto
bir bardak süt
iftar
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
3 4 kaşık barbunya
salata
biraz büyük bir parça pide (bunu çıkarmam lazım iftardan artık)
ara
bir dilim baklava
sahura kadar uyumayız o yüzden bi saat sonra felan bir dilim kavun yerim
Kızlaar merhabaa ben geldiim :)) ama bugün ne zaman girdiysem kimseyi yakalayamadım kimse yoktu. Tutturamadım saatleriniziNeyse menümü yazıyım. Ben bugün saçmaladım iyice:26: 1.5 saat yürüyüş yaparak düzeltmeye çalıştım ama bakalım. Şimdi de aldım çayımı geldim yanınıza
Sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ama sanrım dünkü fırında patateslerden kalanı yedim 3 tane sonra salata yedim biraz sonra yeme faslı bitti su faslına geçtim içtim içtim yattım :))
akşama da 1 kepçe mercimek çorbasıyla 1,5 tabak salçalı makarna yedimmakarna yerken içim gitti biraz ama napalım başka yemek yoktu Sonra da taktım kulaklığımı attım kendimi sokaklara hızlı hızlı, önümdekilerle yarış yaparak yürüdüm
menümü yazıyım hemencik.
sahurda 1 dilim pide,1 kk peynir,5 zeytin bol su
iftarda 1 dilim ekmek,1 kase şehriye çorbası,2 köfte,yarım haşlanmış patates yanında,4 yemek kaşığı ekmek
bi de kızlar ben akşamları 25 dakka yürüyorum camiye hem gidişte hem gelişte.toplamda 50 dakka.ve teravih kılıyorum.inş ii gelcek.şimdilik gördüğüm rakam gayet ii.bu arada 3 litreyi tamamlıyorum.bi de 2 soda.iftardan sonra ve yatmadan önce..
ben de menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 yumurta
ara:1 elma
öğle
2 etli biber dolması
soğuk ayran çorbası yarım kase
ara
karpuz
akşam:
1 tane haşlanmış bud
1 dilim kepek emeği
bir de saat 10 gibi ikram edildiği için mecburen birazcık arnaavut ciğeri yedim
ayy valla diyete başlamadna önce bende aynen annen gibi çöpe gitmesin diye artan şeyleri yerdim
ama bizim midemiz çöplğk dğeilki ne yapalım kalsın sonra yensin ama bize midecağızımıza zarar vermesin demi ama
yarım saatte yarım saattir canım
ben ramazna geldi geleli yürümüyorum vakit kalmıyo yaa akşamdan sonra anca bu saatte yürüsem iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?