Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana öyle bakma, Anlayacaklar. Ikimize karşı bu dünya, Bizi Anlamıyacaklar. Bana öyle yaklaşma... Bana öyle dokunma... Ikimize karşı bu dünya, Bizi anlamıyacaklar. Bu hayatta bizi böyle, Yakamızdan tutacaksa... Hadi böyle yaşa derken, Kalbimize sormuş mu? Benle böyle konuşma, Kapıları kapatma, Ikimize karşı bu dünya, Bizi anlamayacaklar... Beni aşkla ağlatma, gerçeklere kapatma, böyle kırık da bakma, Beni Daha da Ağlatma...

Teoman & İrem Candar - Bana Öyle Bakma Yepyeni 2011 - YouTube

aslı ben bugün halama gidicem akşamda orda kalıcam beni bugün için izinli sayın
yarında belki gece gelirim gelirsem yazarım yoksa yarında yok sayın

aslı ben bugün halama gidicem akşamda orda kalıcam beni bugün için izinli sayın
yarında belki gece gelirim gelirsem yazarım yoksa yarında yok sayın

tamam canım
prenses fatma, emidaf ve aysen 2 gün yok canım

slm kızlar,doğum konularuına girilmiş.yeni doğum yapmış biri olarak doğum hijkayemi anlatmayayım yoksa doğum yapmaktan vazgeçersiniz kesin.

slm canım hoşgeldin nasılsın
zor mu oldu doğumun

Son düzenleme:

hürrem çok güzel ablacım.ondan sonra aynı yazarın mihrimah ve nurbanu adlı kitapları çıktı sırasıyla onları da oku.biraz magazin kısmı tarihin ama olsun.benim tarihim hiç iyi değildir ve hiç sevmem.biraz bişeyler öğrendim sayesinde Yakında safiye geliyo:)

hoşgeldin canım nasıl oldun

valla canım dün gece grip hapı içtikten sonra biraz daha iyiydim.gece içince de sahurda içemedim şimdi yine halsizim ve boğazım acıyo.ayakta atlatmaya calışcam ama kafam kalkmıyo ki.havalar bir anda soğudu bizim burda bir gece soğudu aniden.pncerem açık kalmıs o gece ondan hastalandm diorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…