Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugun iftarda ne yemegi yapsam acaba ?

buarada pazar gunu misafirim gelicek, 20 kisiye yakin, menu olarak soyle dusundum . sizinde bir fikriniz varsa paylasabilirsiniz

corba

pilav ustu et

kiymali borek

misir salata ( misir, bezelye, salatalik tursu, havuc ,limon karisimi)

pancar salatasi( pancari hafif tavada cevirip sarimsakli yogurt)

revani

simdilik aklimda bunlar var ama , daha dusunurum

bgn yediklerim
sahur yarım tabak makarna
akşam fırında tavuk ve bir kaşık pilav.birazcık da karışık kızartma.

kızlaar bugün bi fırında tavuk yapmışım aman allahım çok beğendim valla. Gerçi annemden başka kimse tadına bakmadı ama.. Annem beğendi. Abimde sıcak yiyemiyormuş yarın bakıcam tadına dedi. Babam da gelmedi. Tek umudum babam bakalım o ne diyecekk:90:

menümü de yazayım

hasta olduğum için oruç tutmuyorum sahurda yemedim bir şey. Saat 12 de kalkınca da gittim salata yaptım kendime onu yedim. Ara olarak da bir avuç kuruyemiş aradan bir saat geçtikten sonra da şeftali yedim. Yeşilçay ile beşi bir yerdeyi içtim. Akşam olarak da 1 tabak çorba, bir tane kanat, 2 patates, 2 domates, 1 biber ve sonra yürüyüşş

Eve gelince Leslie ile takılayım dedim yok yürüyüşle ikisini bi arada yapamıyorum. Sabahları yürüyüş akşamları Leslie ile takılmaya karar verdim bu hasta olduğum dönem boyunca bakalıım :)) Şimdi de yeşilçayımı içiyorum ohh miss :))

nihayet girebildim

sitede sorun vardı
kızlarda mesaj attılar giremiyoruz diye

prenses canım bugün mesaj sayma sitedeki sorun yüzünden kimse giremedi

Emidaf hadi bakalim atlatmisin iftarini :) ahmete borek ayirmayi da unutmamisin 20 kisi bayaga kalabalikmis, birde sen servis yapmisin, artik demislerdir bizim mustakbel gelin pek bir hamaratmis

canım evet atlattıkm çok şükür ama ben çok yoruldum bu ramazan gerçekten bayramda dinlenmek istiyorum

ooo afferin kuzu llerine sağlıkkk anne beğendiysee tamamdır zaten dua atki beğendi terlikten kurtuldun:86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…