Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr dün sitede sorun vardı giremedim geçmişe baktım zaten evet herkez aynı sorunu yaşamış
şimcikk bacularr hemen iftar ve sahur menğülerimi paylaşayım:87::87::87::87::87::87::87:

iftar....
yarım kepçe tarhana çorbası
2. tane biber dolması (küçük)
1. lt su hemencik
çeyrek pide,

2-3 saat sonrda 2. kaşık dondurma 1.çatalda tatlı
sahur...

2. büyük barda su

houyyyyy kızlarrrr henüz kimsecikler yokk uyanmamış heral
ben şimcilik çıkıyorum kızlar ders çalışmam lazım çünki bu sıralar bayaram bitimine kadar böyle olmak zorundayımm çünki sınavları verenmezsem sınıfta kalıcam sonra ne olcekkkkk neysem gelen olursa tel. msj atsın kızlar olurmu öpüyorum

kolay gelsin çalış bencede canım ihmal etme..

ben geldimmmmm napıyosunuz bakalımm kızlar:86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::86::86::86:

meraba kızlar :)
bende katılabilir miyim?
biraz anlatır mısınız ne yapıyorsunuz ne yapıcam yarışmada?
daha fazla motivasyona ihtiyacım var

selam canım kusura bakma daha önce cevap yazmıştım ama sitedeki sorun yüzündne gitmemiş yazdığım mesaj
malesef şuan takımımızda yer yok
katılmak isteyenler topiğine mesaj bırakırsan yer olan takımlar seni davet edecektir canım

okulda en iyi anlaştığım arkadaşımın tayini çıktı eş durumundan çok sevindim eşiyle 1 yıldır ayrı idiler bide hamileymiş 5 haftalık iki güzel haber aldı
tabi gideceği için üzüldüm ama olsun ben mutlu olamıyorum o mutlu olsun

Son düzenleme:

kaç sene daha orda çalışman gerekio cnm tayin istemek için

hoşgeldin canım
sıkılıyorum ya yapacak bişi yok uuufff
sen napıyorsun nasıl gidiyor ders çalışmak

hoşgeldin canım.sıkılıyoz sen napıyosun

hoş buldum kızlar ben aynıyım walla sizin gibi uykusuzum ve işteyimm ders çalışmaya çalışıyorum aklıma girmiyor sıkılıyorum ama napalımm iftara kadar böyle iftara sonrası beni bi görsenizz:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

canım ne güzell yaa darısı başına inş. senınde böyle tayın haberlerıne sevınırız ıns.
ama önce bi düğün haberini almak lazım dimii senlen önce bi evlenelim gerisi kolay

kaç sene daha orda çalışman gerekio cnm tayin istemek için

canım 2 yıl daha çalışmam lazım ama tayin istedim diye çıkacak bişey yok bizde malesef bide sınıfçı olunca çakılı oluyorsun kolay kolay çıkmıyor tayinin çıksada yine köy yine belde şöyle şehir merkezinde ooohh insan içine çıktım diyemiyorsun malesef

iftardan sonra ahmet görsün seni
çocuğun adıda ahmet kaldı haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…