- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.781
cıkk bilmiyom
nie kıs ne oldu kaçırmışım ben....
nie kıs ne oldu kaçırmışım ben....
bişey olmadı canım
zaten bişey olmadığı için böyle
kıızzzlalaaarrrrrr ben geldiimm.asllı fadikkk neeee ediinizzz?fadikim nasıl geçti fitarın hep aklımdaydın.ama bu son 4 gün benim ne gecem negündüzüm ne de yemem içmem oldu doğru düzgün....geceleri hep sabahladım.sabah namazdan sonra yatıp 8-9 gibi kalkıp işe geçtim tekrar((sonra hastaneye ölçüm için falan baya yoğun geçti..ve hala tam bitmiş dil malesef (üstelik bugün de 3 saat uyudum ve orucun birinci günü brnim için:)bi arka para ile kalan kısmı verdim bakalım inş yetişir...siz ne yapıyonuz..?
cuma günü hemen ev temızle alışveriş yap yetiştirdim kızlar walla kuzenımde geldi o tozları aldı bende geri kalan işleri
neyse bunlarr geldi kapıda hanı hoş geldiniz diye sarıldm ben ablamın arkadaşına ayşe ablaya (samimiyiz çünki.) sonra o bidaha sarıldıı sıkı sıkı böyle yapmam istyendi dedı bende yaa tamma utandım dedim
sonra mutfaga geçtim ayşe ablada yanıma geldi iki paket büyük çikolatalrdan verdi en sevdiklerim bunları ahmet gönderdı dedı tabi ben sevındım yanı en azından benım ne sevdıgıme dıkkat etmış
sonra kızlarr mutfaktan çıkamadaım desem yerıdır inanın kaç çay demledim bilmiyorum mutfakla salon arasında resmen mekik dokudum evde 20 kişiydik ve ben kendim hizmet edicem herkez rahatına baksın dedım çünki evime ilk kez gelmiş ve misafir ahmetin yegenı olması önemli değil . benim misafirim neyseee kızlarr ben sahura bir börek yapmışım peynirli yemin ederim masaya götürmeden hemen ayırmıuştım ahmete 3-4 dilim(iyikide ayırmışım) masada kalmadıı resmen bayıldılarr bayıldılarr2 tepsi yapmıştım birde.
savah 6 :00 da gittiler ve bende resmen bittimm yorgunluktan. ama çokta eğlenceliydi kahkalar sohbetler v.s böyle yanii
Kızlar annemle bende gittim bugün doktora insülin direnci var dedi glikofor 850 mg diye hap verdi kullanan var mı aranızda yada bilen?
bu arada bugün tartıda inanılmaz şeyler gördüm
ama söylemeyeceğim süpriz olsun cuma yaa
okulda en iyi anlaştığım arkadaşımın tayini çıktı eş durumundan çok sevindim eşiyle 1 yıldır ayrı idiler bide hamileymiş 5 haftalık iki güzel haber aldı
tabi gideceği için üzüldüm ama olsun ben mutlu olamıyorum o mutlu olsun
düğün haberinden önce hayatımda biri olduğu haberini almanız lazım
çok fenayım kızlar yatak döşek yatıyorum ben
faranjit öksürük nezle grip hepsi birbirine girdi
sanki her yerime iğne batırıyolar gibi ağrım var yatakdan kalkamıyorum
ilaçlarda banamısın demiyor
ağzımda metal tadı var ne yesem saman gibi geliyo
oruç tutma diye diretti eşim bugün ama yine tutuyorum
neyse ben kalkıyorum
yarında şu emar sonuçlarımı felan göstermeye doktora gidicez
birde abim geliyo yarın bana
kızlarr ben kalkıyorum derse devam etmem lazımm hepinizi öpüyorum
ramazan diye böylee bitkin bi haldeyizzzzzz beni görseniz inanın gülersiniz tek gözüm kapalıı duramıyorum kii napimm uykumm varrrr:86::86::86::86::86::86::86::86::86::87::87::87::87::86::86:
bişey olmadı canım
zaten bişey olmadığı için böyle
canım inş senin de o günlerin gelecek ben inanıyorum buna...Allah senin işlerini birden açıp yoluna koyuyo emin olabilirsin...okulda en iyi anlaştığım arkadaşımın tayini çıktı eş durumundan çok sevindim eşiyle 1 yıldır ayrı idiler bide hamileymiş 5 haftalık iki güzel haber aldı
tabi gideceği için üzüldüm ama olsun ben mutlu olamıyorum o mutlu olsun
ayyyy ayşeniiimmm ne oldu sana yaaaaçok fenayım kızlar yatak döşek yatıyorum ben
faranjit öksürük nezle grip hepsi birbirine girdi
sanki her yerime iğne batırıyolar gibi ağrım var yatakdan kalkamıyorum
ilaçlarda banamısın demiyor
evet canım yaa 10 dakkayla kaçırmışım seni.kızlar bu ramazan çok şükür tuttuk oruçları biraz mayışık olduk ama olsun...inş kilo olarak da az çok toparlandık.diğer takımlara göre yavaşız belki ne yapalım...burada olmasaydık,,ya sabiit kiloda çakılıp kalıcaktık ya da artıya gidecektik...burada en azından 2 hafta boşlasan 3.hafta muhakkak veriyoz...o yüzden aynen devam..zayıflayamıyorum falan yok hep beraber gıdım gıdım da olsa halledicez bu sorunu...bende bir zamanlama sorunu var galiba ben geliyorum kimse olmuyo akşam herkez geliyo bu seferde ben gelemiyorum
çok yalnızım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
nazcom canım ben burdayım.nihayet siteye girebildiimm yaaa.dün akşam sürekli site bakımda falan diodu...bugun de hiç girmedi hep hata verdi ben anlamadım bu işi yaff...ne edin nazlım tatil nasıl geçti?gerçi daha geçmişi okuyamadım ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?