Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok uykum var az önce kalktım ama uyku hala gözümden akıyor
sahur
2 parça pide
1 dilim peynir 4 zeytin
1 çay kaşığı reçel ve bal

kolay gelsin tatlım inşl zamanında yetiştirisiniz canım allah iş açıklığı versin herkeze
uykusuzluk benide öldürüyor bir gün yatıp 24 saat uyumak istiyorum

oy oy hamarat kızım benim gurur duydum bak şimdi
sorunsuz atlatmana çok sevindim tatlım ayrılan böreklerde gözünden kaçmadı hani

Kızlar annemle bende gittim bugün doktora insülin direnci var dedi glikofor 850 mg diye hap verdi kullanan var mı aranızda yada bilen?

geçmiş olsun canım

bu arada bugün tartıda inanılmaz şeyler gördüm
ama söylemeyeceğim süpriz olsun cuma yaa

tebrik ederim tatlım hadi hayırlısı cumaya kadar dahada güzel şeyler görürsün inş tartıda

allah sanada göstersin bacım inş
bukadar karamsar olma bakiiiim

düğün haberinden önce hayatımda biri olduğu haberini almanız lazım

anam bugün seni pekbi karamsar gördüm aslıcım noluyo kuzu ya toparla kendini biraz herşeye boşverdin sen

oy canımya kıyamam bakıma la kendini biraz bol vitamin takviyesi yap meyve limon filan ye

ağzımda metal tadı var ne yesem saman gibi geliyo
oruç tutma diye diretti eşim bugün ama yine tutuyorum

tatlım oruç tutunca iyileşmen biraz daha gecikir ama bu senin biliceğin bişi tabi

neyse ben kalkıyorum
yarında şu emar sonuçlarımı felan göstermeye doktora gidicez
birde abim geliyo yarın bana

gözün aydın tatlım

allah zihin açıklığı versin kuzum sana kolay gelsin

bişey olmadı canım
zaten bişey olmadığı için böyle

aslı bu çocuk sana sürpriz yapıcak galiba bi gün önüne dikilivercek gibi geliyor bana inş öle bir sürpriz yapıp aklını başından alır senin

bende bir zamanlama sorunu var galiba ben geliyorum kimse olmuyo akşam herkez geliyo bu seferde ben gelemiyorum
çok yalnızım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook

nazcom canım ben burdayım.nihayet siteye girebildiimm yaaa.dün akşam sürekli site bakımda falan diodu...bugun de hiç girmedi hep hata verdi ben anlamadım bu işi yaff...ne edin nazlım nazmiyem tatil nasıl geçti?gerçi daha geçmişi okuyamadım ama(

Son düzenleme:
canım inş senin de o günlerin gelecek ben inanıyorum buna...Allah senin işlerini birden açıp yoluna koyuyo emin olabilirsin...
ayyyy ayşeniiimmm ne oldu sana yaaaa(dikkat et ve dinlen sürekli diğer türlü hiç toparlayaman emin ol....
bende bir zamanlama sorunu var galiba ben geliyorum kimse olmuyo akşam herkez geliyo bu seferde ben gelemiyorum
çok yalnızım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
evet canım yaa 10 dakkayla kaçırmışım seni.kızlar bu ramazan çok şükür tuttuk oruçları biraz mayışık olduk ama olsun...inş kilo olarak da az çok toparlandık.diğer takımlara göre yavaşız belki ne yapalım...burada olmasaydık,,ya sabiit kiloda çakılıp kalıcaktık ya da artıya gidecektik...burada en azından 2 hafta boşlasan 3.hafta muhakkak veriyoz...o yüzden aynen devam..zayıflayamıyorum falan yok hep beraber gıdım gıdım da olsa halledicez bu sorunu...

dün sahurda ve iftarda yediklerim:
sahur 2 tabak şehriye çorbası,yarım dilim ekmek,2 zeytin
iftarda 1 kepçe sebze çorbası,2 dilim ekmek,3 yemek kaşığı pilav,1 porsiyon ızgara tavuk,1 bardak karışık meyve suyu,1 saat sonra da 1 porsiyon kadayıf tatlısının dörtte biri.2,5 litre de su içtim dün...

hoş geldin tatlım dün akşamüstü bende giremedim site hata veriyordu
iyiyim canımişte takılıyorum birazdan yemek yapmayakalkıcam

ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık....kimseler yok görünürde akşam yatsıdan sonra daha bi kalabalık olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…