Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyy çokk sevindim nazomm annemmmm yaaa gurur duydun benimle teşekkür edrimm
börek evet şey yani hani ne bilim öyle işte ayırdımm:78::78::78::78::78:

sağol canım
tam bir yaralı oldum şimdi gerçekten
sağol canım
ayy bilmiyorum salgın varmı nerden kaptım eşime bulaştırıcam diye korkuyorum şimdi
yarında böyle olursam tutmuycam artık
oy kuzum....

vardıya gı.

geçmiş olsun canım benim ....
sağol canım

sağol canım
eşim sağolsun durmadan nane limon yaptı iki gündür
evdeki ıhlamuru bulamıyodum buldum bu akşam yapar içerim artık

oyyy yaralı ceylanım benımm kendini yorma artıll olarmıı bakkk dikkt ettt yarın böyle bu halde tutma canım oruç doktora git bi ilaç al böyle geçmezki yawrumm yaa

eşime evi süpürttürdüm sildirdim bende sadeec zorla toz aldım kaç gündür ev batmış resmen

şimdi işe gönderdim geldim ayy öle bir duygusallığım üstündeki kızlar nerdeyse ağlıycaktım arkasından gözlerim doldu

akşama yemeğim yok tek başıma ne yiycem canım hiç bişi istemiyo eşim dışardan göndertiyim dedi ama öle şeyler yiyesim yok

bi sıcak öorba verenim yok

oyyy yaralı ceylanım benımm kendini yorma artıll olarmıı bakkk dikkt ettt yarın böyle bu halde tutma canım oruç doktora git bi ilaç al böyle geçmezki yawrumm yaa

yok canım yaa ilaçlarda biliyosun hemen etki etmiyo
yoksa geçen seferde aynısı olmuştum kullandığım ilaçlarda duruyo onları içiyorum banamısın demiyo
ee ilaçlar malum 1 haftada anca etkisini gösteriyo o zamana kadarda hastalık geçmeye başlıyo zaten

yawrum öylede ne bilimm faranjitt antb. asla geçmez benim bildiğimm yani geçer gibi olur sonrası daha fena oluyo onun ıcın bol bol vitamin al yawrum onun için yarın niyetlenme güzelce terle vitamin al yemek ye çorba iç yani özetle kendine iyi bak olurmu canım yaralı ceylanum

fadik kuzum enişteyle aran nasıl bakim baya uzak kaldım ben bu konulara görüşüyomusunuz
buluşma felan varmı

canımmm öyle doşarı çıkıp görüşme felan olmadı ben arkadaş kalmayı tercih ettiğim için bide zaten sevmiyorum flört olaylarını şimdilik böyle devam ediyo ben zor severim diyorum o beni seviceksin zamnla diyo çok sabırlıyımdır v.s bende hadi bakalımm diyorummm o zman

antby başladım dün zaten
bakayım sahura kadar ne durumda olucam ona göre karar veririm artık

doğru demiş aslında
karşıdakinin sana olan sevgisini tutkusunu gördükçe sende bağlanıyosun seviyosun zamanla hem daha sağlam temeller üstünde oluyo
hayırlısı olsun hakkınızda canımcım

herkese selam kızlar nasılsınız.?nlaşılan bugün bir tek ben girememişim ya öğleden beri hata veriyodu site

kızlar ben çıkıyorummm annem aradı beni bekliyomuşş bugün görüşücez istb. geldide annemm öyle yanii uçmam lazımmm niyetliyim yaa ruh gibiyimm sahurda yemiyorum die heralde kızlar
neysemmm ayşemmmmm öpüyorum balım seni dikkat et kendine hepinizi öp. kızlarr

kızlar içinizde gligoru bilen var mı dün başladım ama bugün ölüyorum kusma başdönmesi doktora gitti normal ilk aylarda yapar ilaç dedi dayanamıyorum içmezsen kilo veremezsin dedi

hadi iyi iftarlar kuzum sana
bende öpüyorum annecine selamlar
kızlar içinizde gligoru bilen var mı dün başladım ama bugün ölüyorum kusma başdönmesi doktora gitti normal ilk aylarda yapar ilaç dedi dayanamıyorum içmezsen kilo veremezsin dedi

merhaba canım tanışmadık biz seninle henüz
kaç yaşındasın evli bekar?
kaç kilosun ?

bende glokofen kullandım
bebek tedavi döneminde doktorum veriyır bana
evet kilo vermeye yardımcı oluyomuş ama özellikle polikistik overin varsa adetlerin düzensizse bu sebeplerdende veriyorlar
(bendede insülin direnci ve pko var )
ilk başta çok mide bulantısı yapar ama zamanla vücudun ilaca alıştıkça yok oluyo
10 gün felan sabredeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…