- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.801
ben çıkıyorum kızlar...akşama görüşürüz artık....kimseler yok görünürde akşam yatsıdan sonra daha bi kalabalık olur inş...
kolay gelsin tatlım inşl zamanında yetiştirisiniz canım allah iş açıklığı versin herkeze
uykusuzluk benide öldürüyor bir gün yatıp 24 saat uyumak istiyorum
oy oy hamarat kızım benim gurur duydum bak şimdi
sorunsuz atlatmana çok sevindim tatlım ayrılan böreklerde gözünden kaçmadı hani
geçmiş olsun canım
tebrik ederim tatlım hadi hayırlısı cumaya kadar dahada güzel şeyler görürsün inş tartıda
sağol canımoyyy yaralı ceylanım benımm geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine . yaz gribi fenadır gerçekten eniştemde oldu oda yatıyo evde dinlen zaten canım biyere gitme yemekte ye ilaçlarını düzgün kullan olurmu canım . çok geçmiş olsun yaralı ceylanuma
sağol canımgeçmiş olsun tatlım yaa salgın var sanırım ben de ucunda kıyısındayım gribin.Allahtan ağır değil şu anlık.
oruc tutmasaydın keşke kazasını yapardın.keyfi bir durum değil sonucta. Allah acil şifalar versin.
sağol canımoy kuzum....
vardıya gı.
geçmiş olsun canım benim ....
allah sanada göstersin bacım inş
bukadar karamsar olma bakiiiim
anam bugün seni pekbi karamsar gördüm aslıcım noluyo kuzu ya toparla kendini biraz herşeye boşverdin sen
oy canımya kıyamam bakıma la kendini biraz bol vitamin takviyesi yap meyve limon filan ye
tatlım oruç tutunca iyileşmen biraz daha gecikir ama bu senin biliceğin bişi tabi
gözün aydın tatlım
allah zihin açıklığı versin kuzum sana kolay gelsin
aslı bu çocuk sana sürpriz yapıcak galiba bi gün önüne dikilivercek gibi geliyor bana inş öle bir sürpriz yapıp aklını başından alır senin
mesaj yazarken yok gözüküyoruz sanırım az öncede sen yok gözüküyordun
tamam tatlım güle güle
sağol canım
tam bir yaralı oldum şimdi gerçekten
sağol canım
ayy bilmiyorum salgın varmı nerden kaptım eşime bulaştırıcam diye korkuyorum şimdi
yarında böyle olursam tutmuycam artık
sağol canım
sağol canım
eşim sağolsun durmadan nane limon yaptı iki gündür
evdeki ıhlamuru bulamıyodum buldum bu akşam yapar içerim artık
oyyy yaralı ceylanım benımm kendini yorma artıll olarmıı bakkk dikkt ettt yarın böyle bu halde tutma canım oruç doktora git bi ilaç al böyle geçmezki yawrumm yaa
yok canım yaa ilaçlarda biliyosun hemen etki etmiyo
yoksa geçen seferde aynısı olmuştum kullandığım ilaçlarda duruyo onları içiyorum banamısın demiyo
ee ilaçlar malum 1 haftada anca etkisini gösteriyo o zamana kadarda hastalık geçmeye başlıyo zaten
fadik kuzum enişteyle aran nasıl bakim baya uzak kaldım ben bu konulara görüşüyomusunuz
buluşma felan varmı
yawrum öylede ne bilimm faranjitt antb. asla geçmez benim bildiğimm yani geçer gibi olur sonrası daha fena oluyo onun ıcın bol bol vitamin al yawrum onun için yarın niyetlenme güzelce terle vitamin al yemek ye çorba iç yani özetle kendine iyi bak olurmu canım yaralı ceylanum
canımmm öyle doşarı çıkıp görüşme felan olmadı ben arkadaş kalmayı tercih ettiğim için bide zaten sevmiyorum flört olaylarını şimdilik böyle devam ediyo ben zor severim diyorum o beni seviceksin zamnla diyo çok sabırlıyımdır v.s bende hadi bakalımm diyorummm o zman
kızlar ben çıkıyorummm annem aradı beni bekliyomuşş bugün görüşücez istb. geldide annemm öyle yanii uçmam lazımmmniyetliyim yaa ruh gibiyimm sahurda yemiyorum die heralde kızlar
neysemmm ayşemmmmm öpüyorum balım seni dikkat et kendine hepinizi öp. kızlarr
kızlar içinizde gligoru bilen var mı dün başladım ama bugün ölüyorum kusma başdönmesi doktora gitti normal ilk aylarda yapar ilaç dedi dayanamıyorum içmezsen kilo veremezsin dedi
evet canım aynen gördüm,mutlu oldum ve oynadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?