Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beğendi beğendii. Babam da beğendi. Hatta yanıma geldi sana bir sır veriyim mi şu ana kadar yediğim en güzel yemektii dediii

amin canım ama bu tayin konusu karamsarlık değil canım şartlar bunlar kendime umut vermeyim diye sonra insan kötü oluyor
erzurumda bir arkadaşım var bi o kaldı orda sözleşmeliydi kadroya geçti tayinim olur diye çok heves etti ama çıkmadı şuan bunalımda tellerimizi açmıyor arkadaşımıza mesaj atmış ben sizi sonra arıyacam şuan kötüyüm diye
allaha şükür işimiz var belki bir çok işsiz halinize şükredin ben atansaydımda dünyanın bir ucuna gitseydim diyebilir ama gerçek öyle değil işte
çoğu öğretmenin psikolojiisi bozuk bu nedenden dolayı 20 yıl el bebek gül bebek büyütülüyor bi dediği iki yapılmıyor sonra atıyorlar bir dağ başına hayattan kopuk ne konuştuğu senin konuştuğun ne düşündüğü senin düşündüğün insanların içine senin için normal doğal bişey onlar için ayıp saçma
ordaki insanlar hani tvde paparazilerde gösterilen kişiler var ya bizleride öyle hayat yaşadığımızı sanıyorlar buralarda
öğretmenlik çok zor meslek hele sınıf öğretmeni isen ve doğuda isen ama bir çok kişiye göre bol tatil ve hiçbir iş yapmadan para alan kişi demek öğretmenlik ama inanın hayvanın bile kalamayacağı yerde kalan öğretmenler var köylerde allah hepsine sabır versin

evet canım bu aralar karamsarlık var bende atmak istiyorum üzerimden ama bakalım olmadı izin alırım artık takıma zarar vermektense biraz ara bana iyi gelir

süpriz konusuna gelince sanmıyorum öyle hissetmiyorum 6. hisseme güvenirim ben

canım inş senin de o günlerin gelecek ben inanıyorum buna...Allah senin işlerini birden açıp yoluna koyuyo emin olabilirsin...

amin canım inş bugünde mevlananın bir sözüne denk geldim 'Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir. ' diye bir umut geldi içime hep diken görecek değilim ya gülü bekliyorum

aahh kuzum ya insan hasta olunca daha bir hassas oluyor keşke biri yanına gelebilseydi

bende sabır yok ben bunu farkettim

kızlar içinizde gligoru bilen var mı dün başladım ama bugün ölüyorum kusma başdönmesi doktora gitti normal ilk aylarda yapar ilaç dedi dayanamıyorum içmezsen kilo veremezsin dedi

canım ayşen yorum yapmış ilk başlarda oluyormuş
geçmiş olsun canım

senden gaza geldim ben de oynuyorum şuan

ne oynuyorsunuz kız yoksa çiftetelli mi

kızlaar size süper haberim var cumaya çok mutlu oldum şuann İnşallah cuma günü 2 güzel haberle gelicem burayaa :))

biri güzel kilo
biri ünversite sonucu

bildim dimi

hadi canım hakkında hayırlısı olsun

sağol canım bende iyiyim

hoşgeldin canım nasılsın
ben uykudan uyandım
gündüz hiç uyumazdım ya
bu ramazan düzenimi bozdu

hmm uyumak iyi oluyo ben de tam uyucaktm ki kuzenim pazara gidelim dedi.çok uzak burdan yürüdük git gel bi de pazarda gez mahvolduk.şimdi çok mayışığım.

hmm uyumak iyi oluyo ben de tam uyucaktm ki kuzenim pazara gidelim dedi.çok uzak burdan yürüdük git gel bi de pazarda gez mahvolduk.şimdi çok mayışığım.

yok canım ya ben uyudukça daha kötü oluyorum

neyse kızlar ben çıkıyorum yemeğe bakıyım birazz görüşürüüzz :))

güle güle canım bende çıkayım yarım saat kaldı

slmmm kızlarrr
arkadaşıma gitmiştim bugün eve de iftardan az önce geldimmm
e napıyorsunuz bakalımm

buda iftar menümm;
annem kızartma yapmıştı yiyecek başka bişem yoktu hazır çorbadan da nefret ederim ((
tane tane saydım 15 dilim patates kızrtması
2 küçük parmak büyüklüğünde köfte
2 küçük biber
salata
3 ince dilim kare şeklinde kepekli ekmeğii
1 bardak kola

ya abarttım mı bugün acaba kızartma olunca sanki bana çokmuş gibi geliyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…