- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.821
canım evet atlattıkm çok şükür ama ben çok yoruldum bu ramazan gerçekten bayramda dinlenmek istiyorum
ooo afferin kuzu llerine sağlıkkk anne beğendiysee tamamdır zaten dua atki beğendi terlikten kurtuldun:86::86::86::86::86:
çok fenayım kızlar yatak döşek yatıyorum ben
faranjit öksürük nezle grip hepsi birbirine girdi
sanki her yerime iğne batırıyolar gibi ağrım var yatakdan kalkamıyorum
ilaçlarda banamısın demiyor
bende bir zamanlama sorunu var galiba ben geliyorum kimse olmuyo akşam herkez geliyo bu seferde ben gelemiyorum
çok yalnızım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
allah sanada göstersin bacım inş
bukadar karamsar olma bakiiiim
anam bugün seni pekbi karamsar gördüm aslıcım noluyo kuzu ya toparla kendini biraz herşeye boşverdin sen
aslı bu çocuk sana sürpriz yapıcak galiba bi gün önüne dikilivercek gibi geliyor bana inş öle bir sürpriz yapıp aklını başından alır senin
canım inş senin de o günlerin gelecek ben inanıyorum buna...Allah senin işlerini birden açıp yoluna koyuyo emin olabilirsin...
eşime evi süpürttürdüm sildirdim bende sadeec zorla toz aldım kaç gündür ev batmış resmen
şimdi işe gönderdim geldim ayy öle bir duygusallığım üstündeki kızlar nerdeyse ağlıycaktım arkasından gözlerim doldu
akşama yemeğim yok tek başıma ne yiycem canım hiç bişi istemiyo eşim dışardan göndertiyim dedi ama öle şeyler yiyesim yok
bi sıcak öorba verenim yok
canımmm öyle doşarı çıkıp görüşme felan olmadı ben arkadaş kalmayı tercih ettiğim için bide zaten sevmiyorum flört olaylarını şimdilik böyle devam ediyo ben zor severim diyorum o beni seviceksin zamnla diyo çok sabırlıyımdır v.s bende hadi bakalımm diyorummm o zman
kızlar içinizde gligoru bilen var mı dün başladım ama bugün ölüyorum kusma başdönmesi doktora gitti normal ilk aylarda yapar ilaç dedi dayanamıyorum içmezsen kilo veremezsin dedi
senden gaza geldim ben de oynuyorum şuan
kızlaar size süper haberim var cumaya çok mutlu oldum şuannİnşallah cuma günü 2 güzel haberle gelicem burayaa :))
canım ayşen yorum yapmış ilk başlarda oluyormuş
geçmiş olsun canım
ne oynuyorsunuz kız yoksa çiftetelli mi
biri güzel kilo
biri ünversite sonucu
bildim dimi
gözdeeeeeeeeee
ses ver canım nasılsın
eveeetttt :))
geçmişi okuyosun diye bişi yazmadım. İyiyimm aslı ablacım seni sormalıı
ben geldimmm napıyosunuzzz
hadi canım hakkında hayırlısı olsun
sağol canım bende iyiyim
hoşgeldin canım nasılsın
ben uykudan uyandım
gündüz hiç uyumazdım ya
bu ramazan düzenimi bozdu
hmm uyumak iyi oluyo ben de tam uyucaktm ki kuzenim pazara gidelim dedi.çok uzak burdan yürüdük git gel bi de pazarda gez mahvolduk.şimdi çok mayışığım.
neyse kızlar ben çıkıyorum yemeğe bakıyım birazz görüşürüüzz :))
iyiyiz cnm napalım sıkılıyorum ben her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?