- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.841
selam kızlarrr napıonuss?ben teraviden yeni döndüm.ii ter attım bugün.bi de yeni bişey keşfettim belki biliyosunuzdur ama ben yine de söliim..1 bardak süt ve 1 yumurta yedim.acayip rahat geçti gün..susuzluk daha yoğundu önceeden.bu sefer bütün gün sışarda olmama rağmen hissetmedim inanın...
canımcım anlamadım site bi gün elimizde patlıycak ya neysehoş geldin tatlım dün akşamüstü bende giremedim site hata veriyordu
iyiyim canımişte takılıyorum birazdan yemek yapmayakalkıcam
fadikim yavriimm ben daha yeni geldim eve..ramazanda anlamadığım bi düzene girdim aklım bi karış havada...kiminle neyi ne zaman konutuğumu unuttum...senle de hakikaten 4 gün olmuş konuşmamışşız...şu işim bi bitsin perşembe cuma evde olcem inş valiz vs hazırlıkları..o zamna rahat rahat muhabebt ederiz...oyyy yaralı ceylanım benımm kendini yorma artıll olarmıı bakkk dikkt ettt yarın böyle bu halde tutma canım oruç doktora git bi ilaç al böyle geçmezki yawrumm yaa
ayy kıyamam ben sana amaeşime evi süpürttürdüm sildirdim bende sadeec zorla toz aldım kaç gündür ev batmış resmen
şimdi işe gönderdim geldim ayy öle bir duygusallığım üstündeki kızlar nerdeyse ağlıycaktım arkasından gözlerim doldu
akşama yemeğim yok tek başıma ne yiycem canım hiç bişi istemiyo eşim dışardan göndertiyim dedi ama öle şeyler yiyesim yok
bi sıcak öorba verenim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?