Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümm çok zengin iftar menüm

1 büyük kase tel şehriye çorbası
yarım dilim ekmek

yeşil çayımı içtim
şimdi form çay içiyorum 3 tane hurmayla birlikte

videoindir.gen.tr/black-eyed-peas-the-time-onur-korkmaz-altug-altay-hq.html

başına facebook yazın kızlar

bunu dinleyin kızlarr sesi de açın biraz çok hareketliii kop kop koppp

Son düzenleme:
sahur
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dili ekmek
1 bardak çay

iftar
1 kepçe çorba
4-5 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
salata
2 dilim pide

ara
5 çiğ köfte
1 bardak ayran

bugünkü menümü vereyim
sabah
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta
öğle
1 dilim katmer,2 dilim peynir
akşam
çok az haşlanmış ntavuk,1 dilim ekmek,ayran

benim canım sıkılıyo birazdan film izlicez kardeşimle.benimkinin ablası eniştesi yegeni fln geldi ondan pek giremiyo nete telde de az konusuoz zaten cok özlüorm böle olunca iice kötü oluyo

selam kızlarrr napıonuss?ben teraviden yeni döndüm.ii ter attım bugün.bi de yeni bişey keşfettim belki biliyosunuzdur ama ben yine de söliim..1 bardak süt ve 1 yumurta yedim.acayip rahat geçti gün..susuzluk daha yoğundu önceeden.bu sefer bütün gün sışarda olmama rağmen hissetmedim inanın...

selam kizlar, bugun cok gec kalktim, nasilsiniz? dun bildiginiz gibi siteye girip sayim yapamadim.Sitede problem vardi. birazdan mesaj sayimi yapacagim..

menümü yazayım kızlarr

çok fena unutkan olmuşum sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ya şimdi fark ettim. Arada çaylarımı içtim ve karayemiş yedim. Akşam da bir tabak çorba, 1 tabak sarma. Sarmanın hepsini yiyemedim kaldı tabağımda. Kaç tane yediğimi de saymayı unuttum. Sonra yürüyüşe çıktım geldim burdayım sizlerleyimm :)

evet canim sut yogurt yumurta gibi seyler bayaga iyi oluyor , hem aciktirmiyor hemde susatmiyor.

hoş geldin tatlım dün akşamüstü bende giremedim site hata veriyordu
iyiyim canımişte takılıyorum birazdan yemek yapmayakalkıcam
canımcım anlamadım site bi gün elimizde patlıycak ya neyse(ben sen çıkmışsın die gördüğüm için yazıp çıktım ama sonra bi baktım benim yorumdan önce bi yorumun var anlamadım gitti..evet canım çok sağol biraz daha kolayladım işi.yarına sadece resmi işlemler kaldı bakalım onları da hallettimmi tamamdır inş...

oyyy yaralı ceylanım benımm kendini yorma artıll olarmıı bakkk dikkt ettt yarın böyle bu halde tutma canım oruç doktora git bi ilaç al böyle geçmezki yawrumm yaa
fadikim yavriimm ben daha yeni geldim eve..ramazanda anlamadığım bi düzene girdim aklım bi karış havada...kiminle neyi ne zaman konutuğumu unuttum...senle de hakikaten 4 gün olmuş konuşmamışşız...şu işim bi bitsin perşembe cuma evde olcem inş valiz vs hazırlıkları..o zamna rahat rahat muhabebt ederiz...

ayy kıyamam ben sana ama
:2::'::2:canım dışardan hazır mercimek çorbası falan iste olmadı ne yapalım keşke yakın olaydık da hepimiz bi yerden destekleşseydik(

bugunki menum

sahur, peynir, 2 dilim ekmek, recel , yarim litre su

iftar: iftari daha karar vermedim aksama ne pisirsem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…