- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.881
merhaba canım tanışmadık biz seninle henüz
kaç yaşındasın evli bekar?
kaç kilosun ?
bende glokofen kullandım
bebek tedavi döneminde doktorum veriyır bana
evet kilo vermeye yardımcı oluyomuş ama özellikle polikistik overin varsa adetlerin düzensizse bu sebeplerdende veriyorlar
(bendede insülin direnci ve pko var )
ilk başta çok mide bulantısı yapar ama zamanla vücudun ilaca alıştıkça yok oluyo
10 gün felan sabredeceksin
şuan aynısı bende yapıyorum:dslmmm kızlar napıyorsunuzzzz
keyifte bende yeşil çayımı aldım dizi mi indirdim ve güzelce izleyeceğimmm
eşime evi süpürttürdüm sildirdim bende sadeec zorla toz aldım kaç gündür ev batmış resmen
şimdi işe gönderdim geldim ayy öle bir duygusallığım üstündeki kızlar nerdeyse ağlıycaktım arkasından gözlerim doldu
akşama yemeğim yok tek başıma ne yiycem canım hiç bişi istemiyo eşim dışardan göndertiyim dedi ama öle şeyler yiyesim yok
bi sıcak öorba verenim yok
kızlar ben çıkıyorummm annem aradı beni bekliyomuşş bugün görüşücez istb. geldide annemm öyle yanii uçmam lazımmmniyetliyim yaa ruh gibiyimm sahurda yemiyorum die heralde kızlar
neysemmm ayşemmmmm öpüyorum balım seni dikkat et kendine hepinizi öp. kızlarr
kızlaar size süper haberim var cumaya çok mutlu oldum şuannİnşallah cuma günü 2 güzel haberle gelicem burayaa :))
amin canım ama bu tayin konusu karamsarlık değil canım şartlar bunlar kendime umut vermeyim diye sonra insan kötü oluyor
erzurumda bir arkadaşım var bi o kaldı orda sözleşmeliydi kadroya geçti tayinim olur diye çok heves etti ama çıkmadı şuan bunalımda tellerimizi açmıyor arkadaşımıza mesaj atmış ben sizi sonra arıyacam şuan kötüyüm diye
allaha şükür işimiz var belki bir çok işsiz halinize şükredin ben atansaydımda dünyanın bir ucuna gitseydim diyebilir ama gerçek öyle değil işte
çoğu öğretmenin psikolojiisi bozuk bu nedenden dolayı 20 yıl el bebek gül bebek büyütülüyor bi dediği iki yapılmıyor sonra atıyorlar bir dağ başına hayattan kopuk ne konuştuğu senin konuştuğun ne düşündüğü senin düşündüğün insanların içine senin için normal doğal bişey onlar için ayıp saçma
ordaki insanlar hani tvde paparazilerde gösterilen kişiler var ya bizleride öyle hayat yaşadığımızı sanıyorlar buralarda
öğretmenlik çok zor meslek hele sınıf öğretmeni isen ve doğuda isen ama bir çok kişiye göre bol tatil ve hiçbir iş yapmadan para alan kişi demek öğretmenlik ama inanın hayvanın bile kalamayacağı yerde kalan öğretmenler var köylerde allah hepsine sabır versin
evet canım bu aralar karamsarlık var bende atmak istiyorum üzerimden ama bakalım olmadı izin alırım artık takıma zarar vermektense biraz ara bana iyi gelir
süpriz konusuna gelince sanmıyorum öyle hissetmiyorum 6. hisseme güvenirim ben
amin canım inş bugünde mevlananın bir sözüne denk geldim 'Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir. ' diye bir umut geldi içime hep diken görecek değilim ya gülü bekliyorum
aahh kuzum ya insan hasta olunca daha bir hassas oluyor keşke biri yanına gelebilseydi
bende sabır yok ben bunu farkettim
günaydııın günaydııın
allahın izniylen açılışı yapıyorum bugünde
akşam erkenden yattım uykusuzluktan ölüyordum sahura kalktım anam uykumu almışım
gözlerim çakmak çakmak şimdi arabesk bi şarkı söylüyom bağıra bağıra bu devran diye eşim gülmekten yerlere yatıyo küçük emrah gibiymişim çok komik halimiz bugün
hehe merak ettm hangi diziyi izledigini:)
hehe benimde var di bi ara dizi takindim 4 sezonlk diziyi 1 haftada bitirdim :) tuttumu birakmiyor iste MERAK:)
hehe o zaman sana tavsiyem :)daha dogrusu tavsiyelerim Prison Break spartaküs :)benim bitirdigim dizi prison break:)
evet prison break bunu birçok arkadaşım tavsiye etti (spartacus benimde favorimdir zaten ((; merlin i izlemediysen onu da izleyebilirsin fena değilll ((
aaa kesin kacirma derim:) esim ve ben müptelasi olduk resmen dizinin:) inan rüyalarimiza giriyordu dizi hehemerlin bir kac kez izledim ama sarmadi pek basroldeki cocuk cok itici gelmisti oyunculugu felan bidaha sarmadim:)
tamam bakalim sen ne zaman bitireceksin :) bir haber citlat bitirince hehe:)
hehe tamam iyi seyirler simdiden2-3 güne kalmaz bu biter (ondan sonra hemen prison break haber ederim sana (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?