Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba canım 23 yaşımdayım bekarım.
canım bana ilaçı insülin direnci var diye verdi ama dayanamıyorum ilacı içince kusuyorum başş dönmesi hat safhada 10 günse dayanırım doktor 1 ay dedi

günaydııın günaydııın
allahın izniylen açılışı yapıyorum bugünde
akşam erkenden yattım uykusuzluktan ölüyordum sahura kalktım anam uykumu almışım
gözlerim çakmak çakmak şimdi arabesk bi şarkı söylüyom bağıra bağıra bu devran diye eşim gülmekten yerlere yatıyo küçük emrah gibiymişim çok komik halimiz bugün

akşam iftarda
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak taze fasulye
1 dilim pide
sahur
1 şeftali 1 avuç fındık
1 dilim pide 1 dilim peynir
2 bardak çay

oyyyy kuzum ya gurbetlik zor dimi napalım bizde kendi başımızın çaresine bakıcaz allahtan eşlerimiz iyi ya hepten hödük olsalardı

amanda aman kuzucuk annesine kavuşmuş gözün aydın kuzum sahurda bişiler yemen şart tatlım süt yumurta falan hafif bişiler ye hiçdeğilse daha iyi hissedersin kendini

kızlaar size süper haberim var cumaya çok mutlu oldum şuann İnşallah cuma günü 2 güzel haberle gelicem burayaa :))

tahmin edebiliyorum ama hadi hayırlısı merakla bekliyorum kuzum

çok haklısın aslıcım öğretmenlik gerçekten zor bir meslek bende bunu bartına gidince anlamıştım ama yapıcak bişde yok okula gidip o çocukları görünce onlar için bişiler yapabilmek yinede mutlu eder insanı hayatın zor geçiyor ama hiç değilse bir işe yarıyor
sabret tatlım bak bizim içinde izmir hayaldi ama gerçek oluverdi seninde istediklerin olur inş
mevlananın sözü çok güzelmiş gerçekten umut dolu bende görebilcekmiyimki bir gün gülü

günaydııınnn tatlımmmm
ben daha uyumadım bile bütün gece dizimi izledim acayip müptelası oldum ya bırakamıyorummm
söyle tatlım şarkını ya hatta birlikte söyleyelimmm ama arabesk pek benim tarzım değilll o yüzden sana kenan doğulunu shake it up şekerim şarkısıyla eşlikk ediyorumm
shake it up şekerimmmmmm

evet prison break bunu birçok arkadaşım tavsiye etti ( spartacus benimde favorimdir zaten ((; merlin i izlemediysen onu da izleyebilirsin fena değilll ((

aaa kesin kacirma derim:) esim ve ben müptelasi olduk resmen dizinin:) inan rüyalarimiza giriyordu dizi hehe merlin bir kac kez izledim ama sarmadi pek basroldeki cocuk cok itici gelmisti oyunculugu felan bidaha sarmadim:)

aaa kesin kacirma derim:) esim ve ben müptelasi olduk resmen dizinin:) inan rüyalarimiza giriyordu dizi hehe merlin bir kac kez izledim ama sarmadi pek basroldeki cocuk cok itici gelmisti oyunculugu felan bidaha sarmadim:)

teşekkürler tatlım bunu bitirdikten sonra sırada prison break var demek ki

kızlarrr görüşürüzzz :79:
ben 5-6 gibi gelirim anca o saate kadar kardeşim pc yi rehin alacağı için
öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…