- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.861
çok fenayım kızlar yatak döşek yatıyorum ben
faranjit öksürük nezle grip hepsi birbirine girdi
sanki her yerime iğne batırıyolar gibi ağrım var yatakdan kalkamıyorum
ilaçlarda banamısın demiyor
kızlar napıyonuz
kendime şehriye çorbası yaptm onu yiycem bir tek
ii canım afiyet olsun aklımız sende kalmadı çok şüğkür bi kaç lokma yemişsin..o seni toparlar yarına emin ol....menümm çok zengin iftar menüm
1 büyük kase tel şehriye çorbası
yarım dilim ekmek
yeşil çayımı içtim
şimdi form çay içiyorum 3 tane hurmayla birlikte
canım sorma sinir etti bugün site beni...yazmaz yazmaz ya da kırk saate açılır anlamadım gittiselam kizlar, bugun cok gec kalktim, nasilsiniz? dun bildiginiz gibi siteye girip sayim yapamadim.Sitede problem vardi. birazdan mesaj sayimi yapacagim..
Kizlar bugun kiz kardesim aradim, yarin yola cikiyormus ins. amerikaya geliyor.buarada abimin esi, es durumundan tayin istemisti, hangi okula cikmis tahmin edin? :)) evlerine bir kilometre uzaktaki okula cikmis ayy duyunca cok sevindim. cunki her yere cikabilirdi izmirde.
hadi gözün aydın canım..yakın olmasa da aynı ülkede olduğunu bilmek bile yetiyo..ben de bi dönem abddeydim aynı dönem ülkenin diğer ucuna dayım gelmişti telde konuşmak bile yetiyo inan..inş ii olur ikiniz için de..abimle aran nasıl oldu canım?yengeyle konuştuğuna göre düzelmiş szannımcaKizlar bugun kiz kardesim aradim, yarin yola cikiyormus ins. amerikaya geliyor.buarada abimin esi, es durumundan tayin istemisti, hangi okula cikmis tahmin edin? :)) evlerine bir kilometre uzaktaki okula cikmis ayy duyunca cok sevindim. cunki her yere cikabilirdi izmirde.
Kizlar bugun kiz kardesim aradim, yarin yola cikiyormus ins. amerikaya geliyor.buarada abimin esi, es durumundan tayin istemisti, hangi okula cikmis tahmin edin? :)) evlerine bir kilometre uzaktaki okula cikmis ayy duyunca cok sevindim. cunki her yere cikabilirdi izmirde.
ben geldim yavrularrr
hoşgeldiinn aasssllııı nee edinnnn?ben mayışmış bi şekilde yazıyorum.bu arada tartıdaki rakam ii bu hafta zannımca genel olarakben geldim yavrularrr
ben geldim yavrularrr
ayy pardon abim yazmışım abim dil tabiki prensesim abin olcekti o:))hadi gözün aydın canım..yakın olmasa da aynı ülkede olduğunu bilmek bile yetiyo..ben de bi dönem abddeydim aynı dönem ülkenin diğer ucuna dayım gelmişti telde konuşmak bile yetiyo inan..inş ii olur ikiniz için de..abimle aran nasıl oldu canım?yengeyle konuştuğuna göre düzelmiş szannımca
bugünkü menümü vereyim
sabah
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta
öğle
1 dilim katmer,2 dilim peynir
akşam
çok az haşlanmış ntavuk,1 dilim ekmek,ayran
benim canım sıkılıyo birazdan film izlicez kardeşimle.benimkinin ablası eniştesi yegeni fln geldi ondan pek giremiyo nete telde de az konusuoz zaten cok özlüorm böle olunca iice kötü oluyo
selam kızlarrr napıonuss?ben teraviden yeni döndüm.ii ter attım bugün.bi de yeni bişey keşfettim belki biliyosunuzdur ama ben yine de söliim..1 bardak süt ve 1 yumurta yedim.acayip rahat geçti gün..susuzluk daha yoğundu önceeden.bu sefer bütün gün sışarda olmama rağmen hissetmedim inanın...
selam kizlar, bugun cok gec kalktim, nasilsiniz? dun bildiginiz gibi siteye girip sayim yapamadim.Sitede problem vardi. birazdan mesaj sayimi yapacagim..
canım katmer deme sonra fadikin ağzına sakız olursun bak
arzu ben günde 7 mesajı tamamlayamıyorum ama burası bana çok iyi geliyor kilo veriyorum ne olacak benim durum vahim mi?
hoşgeldiinn aasssllııı nee edinnnn?ben mayışmış bi şekilde yazıyorum.bu arada tartıdaki rakam ii bu hafta zannımca genel olarak
canım sen durumunu belirttin bizde seni idare edeceğimiz söyledik sen rahat ol elinden geldikçe girmeye çalış canım
ama bana arzu dersen bilemem durumun kötü olabilir haberin olsun
olar ASLI olar...ben inanıyorum san kader olarak çok benzeyen bi arkım vardı şimdi istediği belediyede kadrolu bi pozisyonda çalışıyo..ama bu döneme kadar yaklaık 7 sene sabretti.emin ol ehrşey yoluna girecekk.olumsuz düşübnürsen gerçekten öle oluyo zamanlacanım sen durumunu belirttin bizde seni idare edeceğimiz söyledik sen rahat ol elinden geldikçe girmeye çalış canım
ama bana arzu dersen bilemem durumun kötü olabilir haberin olsun
ne edem canım can sıkıntısı işte dolanıyorum evde
inş öyle olur canım
teşekkür ederim canım idare edeceğiniz için...arzu olayını anlamadım neden demememliyim acep?
olar ASLI olar...ben inanıyorum san kader olarak çok benzeyen bi arkım vardı şimdi istediği belediyede kadrolu bi pozisyonda çalışıyo..ama bu döneme kadar yaklaık 7 sene sabretti.emin ol ehrşey yoluna girecekk.olumsuz düşübnürsen gerçekten öle oluyo zamanla
kızlar ben kaçar sultanlık bitti:))herifim uyuyalım artık diii.sonra görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?