- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.901
kızlar hepinize günaydın.
bugün güne buruk başlıyorum ve yine gün sonuna kadar öylede gidicek o yüzden bugünlük kaptan senden izin istiyorum belki iştende izin alıp eve giderim ve hiç kalkmadan uyurum.
bugün yani 17 agustos benim hayatım boyuca tek aşık olduğum insanın ölüm yıldönümü . 9 yıl oldu onu kaybedeli gercektende hayatım boyunca aşık olduğum ve hiç bir karşılık beklemden sevdiğim biri gerçekten cok sevdim . halada seviyorum çünki herşeyden önce benim arkadaşım dostumdu ve ben onun arkadaşlığını özlüyorum. ve size gerçekten yürekten bşr tavsiyem var eger gerçekten sevip aşıksanız eger 'SENİ SEVİYORUM ' demek için hiç beklemeyin sonrası için geç olabiliyor.
böyle özetlemek istedim kızlar.
bugünlük yokum kendinize iyi bakın ve kusura bakmayın yansıtmak isremezdim ama bilmiyorum işte.......
çok haklısın aslıcım öğretmenlik gerçekten zor bir meslek bende bunu bartına gidince anlamıştım ama yapıcak bişde yok okula gidip o çocukları görünce onlar için bişiler yapabilmek yinede mutlu eder insanı hayatın zor geçiyor ama hiç değilse bir işe yarıyor
sabret tatlım bak bizim içinde izmir hayaldi ama gerçek oluverdi seninde istediklerin olur inş
mevlananın sözü çok güzelmiş gerçekten umut dolu bende görebilcekmiyimki bir gün gülü
bugün güne buruk başlıyorum ve yine gün sonuna kadar öylede gidicek o yüzden bugünlük kaptan senden izin istiyorum belki iştende izin alıp eve giderim ve hiç kalkmadan uyurum.
bugün yani 17 agustos benim hayatım boyuca tek aşık olduğum insanın ölüm yıldönümü . 9 yıl oldu onu kaybedeli gercektende hayatım boyunca aşık olduğum ve hiç bir karşılık beklemden sevdiğim biri gerçekten cok sevdim . halada seviyorum çünki herşeyden önce benim arkadaşım dostumdu ve ben onun arkadaşlığını özlüyorum. ve size gerçekten yürekten bşr tavsiyem var eger gerçekten sevip aşıksanız eger 'SENİ SEVİYORUM ' demek için hiç beklemeyin sonrası için geç olabiliyor.
bugünlük yokum kendinize iyi bakın ve kusura bakmayın yansıtmak isremezdim ama bilmiyorum işte.......
günaydın kızlar heyecan had safhada bende..bitti çizimler tel bekliyorum.son halini mail atcek arkadaş.çıktılarını alcem ondan sonra da resmi işlemler başlıycek..hadi bakalım hayırlısı....fadiikkiim ne ediiinnnn ?sonunda kavuştuk leylam
kızlar ben de çıkıyorum..işler beni bekler.bu arada bu gece saat 12.30da bi yatmışım bi de sabah 8.40dı kalktığımızda.bizim iftar yalan oldu anlayacağınız:))bakalım bugün ilk kez sahursuz tutcez inş kolay geçer..herkeslere az kalorili bi gün diliiimm..beni özleyin anacım...
günaydın kızlar nasılsınız...
aslı napan gı yine kaldık başbaşa..
günaydın seli nasılsın canım
he bacım bi ikimizin işi yok heralde
ne olsun canım aşk acısı çekiyorum dermişim
annem iş varda yapan yok biraz kendime geliyim başlıycam....
dermişim deme çekiyon ztn, bu aşkta gururu anlamam o aramıyosa sen ara ne var yani hehehe...
aynen bizdede öyle canım birazdan kalkıyımya biraz evi toplayım diyorum bende
yok canım gurur meselesi değil bu sabır meselesi birazcık bizimkisi
Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi..
- Allah, sabredenle beraberdir.
kuzu ben hayatta sabredemezdim kıs hayırlısı bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?