Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kizlar, dun saat 12 den sonra sitede gene sorun vardi, ayrica bir cok yerden alinti yapip sizlere yorum yazmistim, fatma83 kaptana, eylule hepsi gitti:)

neyse kizlar kisaca yazayim simdi, kardesim icin dedikleriniz ve paylasimlariniz icin tesekkur ederim, bugun geliyor ins. burdaki saate gore oglen 3 de. sizin saate gore gece 11 den sonra. zaten sayim yaparsam haberdar ederim sizlere:)

selam kızlar ne yapıyonuz?ben de geldim.pe bi moralsizim yaf....bu sabahki şehit haberleri çok üzdü.üzerine fadikin meselesi...bir de projeyi sağ salim teslim ettim belediyeye..yanlız hesap yaptık toplam alacağım para 610 lira(bu kadar çabaya bu yani(500 lirası zaten çizimci kıza gitcek..80 lira kırtasiyeden çıktılara gitti kaldı bana eccik bişey.aslında üzülmüyorum.ama işte bu kadar uykusuzluğa ve yorgunluğa değdi mi diyorum?sizce?bu arada bu gece dışarıya davetliyim.bakalım ne ikram edecekler..bu gece sahur yapamadık malum.akşam inş çok kaçırmam:))siz neler yapıyonuz?

kılzar yaa demin burdaydınız şimdi ziyaretçi olarak görünüyonus(ben anlamadım bu siteyi(

Sehit haberlerini bende uyaninca yeni gordum. cok uzuldum yaaa.. daha ne kadar cocuk sehit olacak! canim tum cizimden 610 lirami yani? allah yardimcin olsun. Bunada sukur dimi.

selam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur

Aslıcım daha ilk haftadan izin almak gibi olacak ama annemin yanıda gündüz giremiyorum gece girdiğim kadar mesaj yazsam idare etseniz olur mu otururken bile zorlanıyor annem yalnız bırakamıyorum

selam canlar
doktora gittik geldik omurgamda disk sıkışması olmuş ağrımın nedeni buymuş
tabi diyo kaldırdın temizlik yaparken çekyatları masaları incittin
doktor bey nasıl anladıysa tipimden anladı galiba

neyse bir sürü ilaç verdi bayramdan sonra gel bakıcaz dedi

inşlh geçer yarabbim
tüm hastalara sonra banada şifa versin inşlh

selam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur

ahh canım ya rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin inşlh tez zamanda
insan kendi hasta olunca sadece ağrısını çekiyo ama ailesine özellikle annesine bişey oldumu içi sızlıyo kalbi ağrıyo çok iyi anlayabiliyorum seni
geçen sene ramazanda bizde annemin hastalığıyla uğraşıyoduk 3 4 ay hiç hatırlamak istemiyorum bile
rabbim tüm hastalara şifa versin annecinide

annene söyle ağrıyan yerine elini koysun ve salavat getirsin ağrısı diner inşlh

ayyy canım yaa onca emeğine 30 liracıkmı kalıyo
gerçekten çok az yaaa
ekmek aslanın ağzında dğeil midesinde artık

neyse rabbim sağlık versin kuzum öpüyorum seni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…