Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sağol canım yok şimdilik ameliyat demedi zaten yaralar büyük tüm midedeymiş şimdi şu ağrısı geçsin diye uğraşıyoruz

ahh ahh saçlarımı kestiresim var. Ama kestirmek de istemiyorum sonradan çok pişman olacağımı bilemiyorum. Ama ani bi delilik yapıp saçlarımı kestirmekten korkuyorum :97:
aynen canım bu aralar benimde saç kestiresim var ama mezuniyet var durmak zorundayım en iyisi birbirimizi durduralım

offff o pc donması yok mu zaten hepimizin başında bende iyiyim canım annemin ağrısı geçti biraz bende nete gireyim dedim:)

sevindim canım inan
inş dahada iyi olur annen
seni çok iyi anlıyorum
bende annemi 8.5 yıl önce kaybettim ağrısı olurdu ağrısı olmaması için çok dua ederdim
anne başka bişey allah kimseyi annesiz bırakmasın neyse yaa canını sıkmayım

kızlar benim çıkmam lazım kardeşim mutfaktan bağrıyor çörek yapacaz öpüyorum sizi
iyi sahurlar

Başın sağolsun canım... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.DEstekleriniz için herkese teşekkür ederim inanın burayı yazıp okumak bile içimi rahatlatıyor...

aynalar -----------20

aysen_34---------9

Emidaf------------1 izinli

pinkcat87--------- 7

nazco------------9

elifus ----------- 14

selinay---------- 9

-
gozde07---------- 9

prenses88-------- 4

irras-------------izinli

eylulums--------- 2 izinli

fatma83--------- 7

dudujan ---------7

sahur menümü yazıyorum sıcağı sıcağına
1 bardak süt
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim pide
5 yeşil zeytin
bol su

sahur menüm
2 adet domates
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
bol su

prenses rüyamda seni gördüm kız

rüyamda sana diyorumki benim reglim geçti hamileyim galiba
sende diyosunki aaaa arkadaşım var bi tane onunda geçmiş o da hamileymiş galiba bende hamileyim diyosun

hadi kız bu ay hayırlı haber verirsin inşlh

kendimden umudu kestimde birazcık ben

menü yazayım bari

iftar
bir kase mercimek çorbası
patates kızartması (2 tane patatesi yemişimdir ancak herhalde)
bir bardak light kola
çok az pide

sahur
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
3 4 çay kaşığı reçel
bir bardka şekerli çay

fadik günaydın cano
nasılsın kuzu

günaydın canım benim iyiyim kuzu sen nasılsın?
disk sıkışması varmış yawrumm dikkat etsene kendine okadar temizliğe çokk bile dayandı belinn
dikkat et kendine abinde geliyo ohhh sahurlarda yanlız değilsinn vur patlasın çal oynasın ayyy delimiyim nee ne vur patlasını ne çalması oynamasııı
kuzuuu uykusuzluğuma ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…