- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.961
tamam canım kolay gelsin.ben de çıkıyım ancak hazırlanır çıkarım..akşam ne zaman döneceğimi bilmiyorum.ama gece buralardayım inş...
ahh canım ya rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin inşlh tez zamanda
insan kendi hasta olunca sadece ağrısını çekiyo ama ailesine özellikle annesine bişey oldumu içi sızlıyo kalbi ağrıyo çok iyi anlayabiliyorum seni
geçen sene ramazanda bizde annemin hastalığıyla uğraşıyoduk 3 4 ay hiç hatırlamak istemiyorum bile
rabbim tüm hastalara şifa versin annecinide
annene söyle ağrıyan yerine elini koysun ve salavat getirsin ağrısı diner inşlh
birde kızlar ben bugün eczaneden c vitamini tablet aldım suda eritme
magnezyumda alacaktım ama kalmamış..
nedne aldıjn derseniz diyet yapıyoruz vücudumuz kaslarımız güçsüz kalmasın diye almamız gerekiyomuş
selam kızlar ne yapıyonuz?ben de geldim.pe bi moralsizim yaf....bu sabahki şehit haberleri çok üzdü.üzerine fadikin meselesi...bir de projeyi sağ salim teslim ettim belediyeye..yanlız hesap yaptık toplam alacağım para 610 lira(bu kadar çabaya bu yani (500 lirası zaten çizimci kıza gitcek..80 lira kırtasiyeden çıktılara gitti kaldı bana eccik bişey.aslında üzülmüyorum.ama işte bu kadar uykusuzluğa ve yorgunluğa değdi mi diyorum?sizce?bu arada bu gece dışarıya davetliyim.bakalım ne ikram edecekler..bu gece sahur yapamadık malum.akşam inş çok kaçırmam:))siz neler yapıyonuz?
kılzar yaa demin burdaydınız şimdi ziyaretçi olarak görünüyonus(ben anlamadım bu siteyi (
hee aslının duası kabul oldu 3896yı vurduk sonunda bu gece 3900 olalım bare.kız aslı dua et madem bak işe yariiiii:)
selam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur
Aslıcım daha ilk haftadan izin almak gibi olacak ama annemin yanıda gündüz giremiyorum gece girdiğim kadar mesaj yazsam idare etseniz olur mu otururken bile zorlanıyor annem yalnız bırakamıyorum
selam canlar
doktora gittik geldik omurgamda disk sıkışması olmuş ağrımın nedeni buymuş
tabi diyo kaldırdın temizlik yaparken çekyatları masaları incittin
doktor bey nasıl anladıysa tipimden anladı galiba
neyse bir sürü ilaç verdi bayramdan sonra gel bakıcaz dedi
inşlh geçer yarabbim
tüm hastalara sonra banada şifa versin inşlh
benimde abim geldi artık geceleri tek değilim :)
zaten ayın 26 da eşim sivasa gidiyo bende 27 de abimle annemleirn yanına
eşimle bu bayram yollarımız ayrılıyo herkes anasının yanına :)
ben gitmiyorum zaten kaynanamı yeni gördüm hemde bir sürü masraf eşim 8 bayramdır kendi memleketinde olamadı git sen dedim
öyle işte...
aslıcım yani ben 15 gün felan olmuycam tabi bildirimlere gelirim inşlh
selam canlar
inşlh geçer yarabbim
kuzum ya içimi acıttın allah sabır versin mekanı cennet olsun inş gerçi bu gün genel olarak içim acıyor depremin yıldönümü o günleri hatırlıyorum allah bir daha göstermesin kimseye şehitler bir taraftakızlar hepinize günaydın.
bugün güne buruk başlıyorum ve yine gün sonuna kadar öylede gidicek o yüzden bugünlük kaptan senden izin istiyorum belki iştende izin alıp eve giderim ve hiç kalkmadan uyurum.
bugün yani 17 agustos benim hayatım boyuca tek aşık olduğum insanın ölüm yıldönümü . 9 yıl oldu onu kaybedeli gercektende hayatım boyunca aşık olduğum ve hiç bir karşılık beklemden sevdiğim biri gerçekten cok sevdim . halada seviyorum çünki herşeyden önce benim arkadaşım dostumdu ve ben onun arkadaşlığını özlüyorum. ve size gerçekten yürekten bşr tavsiyem var eger gerçekten sevip aşıksanız eger 'SENİ SEVİYORUM ' demek için hiç beklemeyin sonrası için geç olabiliyor.
böyle özetlemek istedim kızlar.
bugünlük yokum kendinize iyi bakın ve kusura bakmayın yansıtmak isremezdim ama bilmiyorum işte.......
allah cehenneme direk etsin o teröristleri elleri kırılsın gencecik çocuklara kıyıyorlarçookk sinirliyim şuan bir o kadarda üzgün
hakkaride 8 şehit var yine ya
yazık değil mi bu gencecik çocuklara
neyi bekliyoruz biz hala
canımıza kasdeden köpekler ramazandan ne anlar
bıçak kemiğe dayanmış ne dayanması kemiği kesip attı bile
ramazanın sonuna kadar daha kaç şehit verecez
bırak ramazanı bir an bile beklemek hata değil mi ya
allah mekanlarını cennet etsin
ailelerine sabır versin
selam canım kusura bakma görmemişim
benimde çok moralim bozuldu
en kısa zamanda bişeyler yapılır inş
yok canım sevgilim yalan oldu
ben hep hayırlısı neyse onu ver allahım diye dua ettim hayırlısı buymuş demek
neyse ya kalkacam kalkacam diyorum kalkamadım daha
bu defa kalktıımmm
selam kızlar ne yapıyonuz?ben de geldim.pe bi moralsizim yaf....bu sabahki şehit haberleri çok üzdü.üzerine fadikin meselesi...bir de projeyi sağ salim teslim ettim belediyeye..yanlız hesap yaptık toplam alacağım para 610 lira(bu kadar çabaya bu yani (500 lirası zaten çizimci kıza gitcek..80 lira kırtasiyeden çıktılara gitti kaldı bana eccik bişey.aslında üzülmüyorum.ama işte bu kadar uykusuzluğa ve yorgunluğa değdi mi diyorum?sizce?bu arada bu gece dışarıya davetliyim.bakalım ne ikram edecekler..bu gece sahur yapamadık malum.akşam inş çok kaçırmam:))siz neler yapıyonuz?
allah şifa versin tatlım annene çok zor ülser sanırım annenin derdi ameliyat falan diyormuki doktor inş ilaç tedavisi işe yarar benim annem ameliyat olmak zorunda kalmıştı ama babamselam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur
selam canlar
inşlh geçer yarabbim
benimde abim geldi artık geceleri tek değilim :)
zaten ayın 26 da eşim sivasa gidiyo bende 27 de abimle annemleirn yanına
eşimle bu bayram yollarımız ayrılıyo herkes anasının yanına :)
ben gitmiyorum zaten kaynanamı yeni gördüm hemde bir sürü masraf eşim 8 bayramdır kendi memleketinde olamadı git sen dedim
öyle işte...
aslıcım yani ben 15 gün felan olmuycam tabi bildirimlere gelirim inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?