Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde abim geldi artık geceleri tek değilim :)
zaten ayın 26 da eşim sivasa gidiyo bende 27 de abimle annemleirn yanına
eşimle bu bayram yollarımız ayrılıyo herkes anasının yanına :)
ben gitmiyorum zaten kaynanamı yeni gördüm hemde bir sürü masraf eşim 8 bayramdır kendi memleketinde olamadı git sen dedim
öyle işte...

aslıcım yani ben 15 gün felan olmuycam tabi bildirimlere gelirim inşlh

birde kızlar ben bugün eczaneden c vitamini tablet aldım suda eritme
magnezyumda alacaktım ama kalmamış..
nedne aldıjn derseniz diyet yapıyoruz vücudumuz kaslarımız güçsüz kalmasın diye almamız gerekiyomuş

Çok sağol inşallah biran önce iyileşir ilaçlar falan hiçbir işe yaramıyor Keşke ben hasta olsam dediğin gibi ağrısını çekerim ama annem hasta olunca içimden birşeyler kopuyor...

sahur
haşlanmış 1 sosis 1 yumurta
1 bardak çay
2 dil,m tam buğday ekmeği

iftar
1 tabak fırında tavuk
1 bardak portakal suyu

bende diyetisyene gidiyorum canım bugün gittim o da bana ca++ tabletleri verdi suda eriyen birde mutlaka 1 bardak süt ve 1 kase yoğurt ye dedi ama yoğurdu hiç sevmem...

aahh canım o kadar çabanın emeğin karşılığı bu işte

kılzar yaa demin burdaydınız şimdi ziyaretçi olarak görünüyonus(ben anlamadım bu siteyi(

yakınd açökerse site hiç şaşmam

hee aslının duası kabul oldu 3896yı vurduk sonunda bu gece 3900 olalım bare.kız aslı dua et madem bak işe yariiiii:)

olur canım etmem mi

selam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
dualarımız annenle

Aslıcım daha ilk haftadan izin almak gibi olacak ama annemin yanıda gündüz giremiyorum gece girdiğim kadar mesaj yazsam idare etseniz olur mu otururken bile zorlanıyor annem yalnız bırakamıyorum

tamam canım sen annenle ilgilen

acil şifalar canım
inş geçer

tamam canım allah kavuştursun

sahur
3-4 çatal patates kızartması
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak çay

iftar
bir kepçe çorba
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
2 dilim pide

ara
2-3 kaşık lokma tatlısı
4 tane erik

Canim oncelikle gecmis olsun. disk sikismasinin agrisini biliyorum, cok zor birdurum. fakat bu durum yani agir kaldirip omuzlarini belini zorlarsin tekrarliyor hemen. bir kere olunca artik orasinin tamiri olmuyor malesef, oyuzden lutfen dikkat edelim ev isi yaparken . ustelik senin bebiste yok henuz, bebis yokken agir kesinlikle kesinlikle kaldirmaman gerekiyor kii sen cekyat masa kaldiriyorsun:44::44: eger bebis dusunuyorsan agir esyalari esinden yardimci olmasini iste. yada bosver cekyatin alti tozlu kalsin oky:44::44:

kuzum ya içimi acıttın allah sabır versin mekanı cennet olsun inş gerçi bu gün genel olarak içim acıyor depremin yıldönümü o günleri hatırlıyorum allah bir daha göstermesin kimseye şehitler bir tarafta

allah cehenneme direk etsin o teröristleri elleri kırılsın gencecik çocuklara kıyıyorlar

oyyyy aslı ne diyon kuzum kavgamı ettiniz yalan oldu falan hiç ayrıntı vermemişsin

insan emeğinin karşılığını alamayınca isyan etmek istiyor ama napalım iş olsun yeterki diyoruz bunad şükür artık

selam kızlar nasılsınız ben yine tüm gece acildeydim annemin midesindeki yaralar çok büyük uyuyamıyo ağrıdan duramıyor dua edin nolur
allah şifa versin tatlım annene çok zor ülser sanırım annenin derdi ameliyat falan diyormuki doktor inş ilaç tedavisi işe yarar benim annem ameliyat olmak zorunda kalmıştı ama babam
perhizle atlatmıştı ülseri çok zor bir hastalık o inş en kısa zamanda perhiz ve ilaçlarla annende şifa bulur

ah sen ah kesin ağır kaldırmışsındır temizlik yapçam diye ama bak sonuçları pek iyi değil kaldırma kanepeleri illa yapıcam diyorsan ben kanepelerin koltukların ayaklarına bu markette
satılan keçeler var onlardan yapıştırdım sürüyorum çizmiyolar parkeleri hep birini aramaktansa sürüyorum gitsin
sende böle çözümler bul kuzum dikkat et kendine

canımcım eşinden ayrı yarım bi bayram olur ama napalım gurbetlik böle

hadin kızlar ben yatıyorum artık uykusuz kalmak istemiyorum ertesi gün sersem gibi oluyorum çünki sahurda gelirim

menümü yazayım hemen

Öğlen bir domates bir salatalık tuzlayarak yedim ohh mis. Arada çaylar sular falan. Akşam da bir tabak çorba ve bir tabak bulgur pilavı ve yanına bir kase yoğurtt

ahh ahh saçlarımı kestiresim var. Ama kestirmek de istemiyorum sonradan çok pişman olacağımı bilemiyorum. Ama ani bi delilik yapıp saçlarımı kestirmekten korkuyorum :97:

hava saldırılarına başlamış bizimkiler. Bi de kara saldırıları başlasa süper olur. Allah bütün askerlerimizi korusun ve o teröristlerin en yakın zamanda kökünü kurutsun

ama bu aralar kimseyle karşılaşamıyorum ki. Şimdi de kimse yok:97: Neyse çıkıyım bari belki bi dahaki girişimde yakalarım sizi.. Hepinize iyi geceler canlarr tatlı tatlı rüyalaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…