Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün hasta olmasaydım gidip şu dukanın kitabını alıcaktım kızlar
ama onun yanında yulaf kepeği light ürünlerde almam lazım
başlamak istiyorum bi kendime güveniyorum sonra ya yapamazsam uygulayamazsam diyorum :44:

aslında bayadır dikkat ediyorum canım kaldırmıyorum ama iş işten geçtikden sonra neye faydası olur
evet canım abim geldi zaten iş görüşmesi vardı oraya gitti erkenden kalkıp kocayıda işe gönderdim bende nevresimleri attım keyif yapıyom ama kahvem eksik

sen nasıl oldun dünle ilgili yorum bile yapmak istemedim sana deşmek istemedim
...

kızlar dünki desteginiz için çok sağol teşekkür ederim.
size yansıtmayım dedim ama inanın dün buraya gelip zoraki gülücek halim yoktu ve bende paylaşmak istedim hani ister istemez buruk yaşıyorum o günü. çok şükür ilk zamnlara göre daha iyiyim daha metanetliyim göz yaşı hiç dökmüyorum huzurlu uyusun diye.
çünki ilk yıllar hergün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu sonra bi gece rüyama gelipte sırılsıklam bi halde nolur ağlama rahat yatamıyorum üzme beni dedi. ve ben yaklaşık kaç senedir ağlamıyorum...
öyle yanii hayatımla ilgili bi özelimi daha sizinle paylaştım değiştim buraya geldiğimden beri yanii...
iyiki varsınız .....

sagol canım iyiyim çok şükür
uykusuzum sadcee

ahh canım yaa rabbim kabrini geniş eylesin
ölüm ayrılığı en zor ayrılık gerçekten...heleki ilk aşklar o masum saf sevgiler asla asla unutulmuyo
çok acı iz bırakmış sende ama acılar insanı kuvvetlendiriyo
sen bu yüzden güçlüsün işte canım arkadaşım

sagoll canımm benimm Allah razı olsun .

zmanla atlatıyoruz iştee rabbimin izni ile.

kızlarr yaa allah affetsinde ramazan beni fena vurdu darmadağın oldum resmen.
sabahları işe geç kalıyorum uyanamıyorum gece kalkıyorm yada hiç yatmıyorum günlük bi kaç saaatlik uykuyla duruyorum .sahurda zaten bişey yiyemiyorum canım istemiyor ama kansızlık ve demir eksikliği olduğu için bende . gün içinde görseniz ruh gibiyim
ders çalışıyorum ama bi yeri 5 kere okuyorum aklıma girmesi için ki normalde ezberim çok kuvvetlidir benim napıcamm bılmıyorum. bayramda anneme gidip kendimide odama kapatıp ders çalışıyı başka yolu yokkk yanii kızlarrr

bu arada fadik bu akşam iftar öncesi tartı zamanımız
neler bekliyorusun bakayım

ben tartılmaya korkuyorum aslında abartmadım bu hafta sadece yediğim ib kaç kemalpaşa tatlısı ve dünki yediğim patates kızartması oldu kaçamaklarım

fakat emme lakinnn regl olmam lazımdı oldum olacam bekliyorum kaç gündür gelen giden yok veremezsemde o yüzden olur yanee:84:

canım aynen dün gece eşimde aynılaırnı söyledi
uykusuz işe gidiyorum dengem alt üst oldu iyice leyla gibi oluyorum gündüz göreve gidince dedi
rabbim mükafatını verecek inşlh canım
ne kaldı şurda 11 gün bitiyor ayların sultanı

canımm valla aynenn inan hani ne açlık ne bişey yokk yanii sadece uyku problemim var
bu hafta valla canım kaçamak yapmıyorum hatta kola bile içmiyorum gazoz içiyorum yakında onuda bırakıcam asitli olan herşeyi bırakıcam inş. ama hani adetliydim bittim etkilermi bılmıyorum geçen hafta 1 kilo verdim bende şaşırdım ama hani sahurda bişey yemiyorum ya belki onun etkisi olabilir diye düşünüyorum umutlu gibiyim canımm ama bakalım görücizzzzzzzzzzz

canım sen asitli şeyleri içmeyi seviyosun
şu sodaların meyvelileri var valla aynı kola gibiler onlardan iç
ben kendime geçen gün gittim 1 lt lik light kolalardan aldım 4 tane attım kenara canım isteyince ondan içiyorum sende öyle yapabilirsin
kız reglin bitmiş işte bu hafta ödemide atmışsındır
hadi bakalım inşlh baya baya fark ederiz
bayrama kadar 65 olmayı planlıyodum ben ama bu gidişle biraz zor gibi

canım ben eccik kalkayım yavaştan evi topliyim birde süpüriyim
kendimi yormuycam öle ağırdan üstten yapıcam hala sesim boru gibi tam iyileşemedim zaten
gelirim yine

aynen canım asitli seviyorum. bende elmalı soda alıyorum onu içiyorum arada
walla canım dediğim gibi umutluyum ama hainn tartı ne çıkarır bilmem buraya yazdıklarımın dışında başka bişey yemiyorum ki yatana kadar 2,5 lt suyu tamamlamaya çalışıyorum ödem gidermi onuda bilmiyorum bu hafta hepimiz inş. güzel sonuçların toplamı ileee iyi derce alıcaz inş.
ama ne olursa olsun ramazan ayı yanii bunada şükür hamdolsun canım

canım ben eccik kalkayım yavaştan evi topliyim birde süpüriyim
kendimi yormuycam öle ağırdan üstten yapıcam hala sesim boru gibi tam iyileşemedim zaten
gelirim yine

tamam kuzuu kolay gelsin sakın yorma kendini olarmı bende cıkıcam zatenn ders alışmam lazımm

kızçelerr sitemi sorunlı ben mi anlayamadıımmm
geçmişi tek tek okudum ve alıntı yaparak cevapladım ammaaaaa hepsi gitmişşşş

şimcilikk ben kalkıyorum kızçelerrr gelen olursaa bana msj atsın yeterrr

ellerine sağlık canım

günaydınlar
saat 4 de yattım 7,3 da uyandım ve uyuyayamadım yaaa sinir oldum hortladım resmen

kızım manyak mısın sen hiç yorulmaz mısın bu nasıl bir enerji anlamadım ki

canım umudunu kesme sakın allah büyük inş alacaksın bebeğini kucağına
ya bilinçaltı işte rüyalarımızda istediğimiz şeyleri görüyoruz heralde
bende bu aralar nişanlık, gelinlik görüyorum ya da fatih arıyor beni

canım biz kendimiz için ağlıyoruz onların yanımızda olmadığı için ağlıyoruz
onlart belki orda çookk mutlular böyle düşünmek lazım

canım kimsede düzen kalmadı ya allahtan tatil yoksa ben biterdim ya
allah sizlere sabır versin
kışın bu kadar etkilemiyordu geceler uzundu uykusunu alıyordu insan

verirsin canım merak etme

sahurda yememenin etkisi çok büyük canım
ben sahura kadar oturuyorum sahuru yaptıktan sonra hemen uyuyorum bu çok büyük etki yapıyor kilo vermemeye

site sorunlu canım bir çok kişide oldu bu sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…