- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.021
evet ya çok iyi olur bi upuzun göremedim saçımı bu krizler yüzündenn:90:
hoşgeldin canım
sabah çok kötüydüm üşütmüşüm midem bulanıyordu boğazım gıcıklanıyordu
şimdi daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın heyecan var mı yarın sonuçlar açıklanacak
evet ya çok heyecan var. Ya en sona yazdıklarım çıkarsa keşke yazmasaydım falan kendi kendime konuşmaya başladım:90: Bir an önce yarın gelsin saat 3 olsun bakıyım sonuçlarıma
Ayy canım ya şimdi nasıl peki geçti mi
canım ucundan accık kestirin saçlarınızı
vur diyincede öldürmeyin
benim saçım bir ara belime kadardı uzun saç güzel oluyor seviyorum ama saçım çok dökülüyo bide bakım lazım ama benim gibi tembel olnca kim uğraşacak
hani sabahın köründe kalkıp fön çeken maşa yapan kızlar vardır ya her zaman kuaförden çıkmış gibi görünen tiplere imreniyorum ya ben öyle olamadım bi
canım hayırlısı olsun onları yazmanda da vardır bir hayır
şimdi daha iyiyim canım yorgana sarılıp uyudum biraz sıcak iyi grliyor
ayy sorma ya çok var öyle tipler. Okula, dershaneye giderken ben 5 dakika daha fazla uyumanın hesabını yapıyorum bi metroya geliyorum. Bi saçlar bi makyajlar. Benim saçlarım az yapmaya üşeniyorum millet neler yapıyo:90: Uçlarından da aldırmıyorum uzun zamandır ben. En son omzumun üstünde kestirmiştim kestiriş o kestiriş. Bi daha girmeye korkuyorum:90::90:
Boş kalmayayım gideyim diye yazdım ama neyse ya artık olmuş bitmiş:90:
İyi yapmışsın canım sıcak su falan da koy daha iyi gelsin
çok özenmişimdir ya o kızlara
hani bazılarda bi hava vardır ne giyse üzerinde güzel durur bu kilo ile ilgili değil kilolu olanlarda var elbise bi farklı durur üzerinde ışıl ışıl parlar
ama benim öyle mi yok o ışıltıyı yakalayamadım bir türlü
onlar ciğerci kedisi ben sokak kedisi
sağol canım
ben o zamanlar tek gözümle bakardım onlara. Diğer gözüm kapalı uykulu bi şekilde. Allahım ben uyumaya çalışıyorum millet neler yapıyo der kafamı vurur uyurdum yine :90: Bu süslenmeyle olan kısmı:90: Evet bazıları kendilerine ne giyse yakıştırtıyo, çok güzel duruyor. Sade bir şey giyseler bile. Ahh ahh darısı başımıza:90::90:
amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız
Dün Leslie ile takıldıktan sonra annemler her zaman kapının önünde oturur. Kim görse katılır beraber konuşurlar falan. Dün canım sıkıldı bende indim aşağı. Bi komşumuz vardı beni görünce. Gözde kız anacıım sen nasıl aldın bu kadar kilo yaa. Çıtı pıtı bir şeydin. Nasıl aldın dedi. Kadın ağlayacaktı nerdeyse:90: Dedim sınav sağolsun:90: Yine vermişsin ama parmağım kadar bir şeydin falan yarım saat onu konuştu:90: Dedim daha fazla yaramı deşme:90::90:
üniversiteye girmenin ilk kuralı kilo almaktır deseydin canım
bozma moralini verecen inş bütün fazla kilolarını canım
ayy böyle büyük yazmak ne güzelmiş bundan sonra böyle büyük yazcam gözünüze gözünüze sokar gibi
evet ya çok heyecan var. Ya en sona yazdıklarım çıkarsa keşke yazmasaydım falan kendi kendime konuşmaya başladım:90: Bir an önce yarın gelsin saat 3 olsun bakıyım sonuçlarıma
Ayy canım ya şimdi nasıl peki geçti mi
çok özenmişimdir ya o kızlara
hani bazılarda bi hava vardır ne giyse üzerinde güzel durur bu kilo ile ilgili değil kilolu olanlarda var elbise bi farklı durur üzerinde ışıl ışıl parlar
ama benim öyle mi yok o ışıltıyı yakalayamadım bir türlü
onlar ciğerci kedisi ben sokak kedisi
sağol canım
amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız
Dün Leslie ile takıldıktan sonra annemler her zaman kapının önünde oturur. Kim görse katılır beraber konuşurlar falan. Dün canım sıkıldı bende indim aşağı. Bi komşumuz vardı beni görünce. Gözde kız anacıım sen nasıl aldın bu kadar kilo yaa. Çıtı pıtı bir şeydin. Nasıl aldın dedi. Kadın ağlayacaktı nerdeyse:90: Dedim sınav sağolsun:90: Yine vermişsin ama parmağım kadar bir şeydin falan yarım saat onu konuştu:90: Dedim daha fazla yaramı deşme:90::90:
sokak kesisi ciğerci kedisi haaa kesin bendee sokak kedisiyim
yaa kızlarr ben bu kaptanı napayımm ha siz söyleyinnkenidisi 50 yaşına gelmiş ama halaa evlenememiş ve bi okadar da çirkinn çirkinnn yuzune bakılmıcak kadar yaniii haa bide eli ayagı kalkmıyo ama hani yaştan değill üşengeçliktennnnn hey allahım yaaaaaaaaaaa
aslııı beni delirtmeye mi çalışıyosun bakim sennnn
inşallah istediğin bölüm olur canım wallahi ama hayırlısı olsun inşallah sakın kafana takma hepsini isteyerek yazdın sonucta değilm ha o ha bu farketmez
sokak kesisi ciğerci kedisi haaa kesin bendee sokak kedisiyim
yaa kızlarr ben bu kaptanı napayımm ha siz söyleyinnkenidisi 50 yaşına gelmiş ama halaa evlenememiş ve bi okadar da çirkinn çirkinnn yuzune bakılmıcak kadar yaniii haa bide eli ayagı kalkmıyo ama hani yaştan değill üşengeçliktennnnn hey allahım yaaaaaaaaaaa
aslııı beni delirtmeye mi çalışıyosun bakim sennnn
canım aynennnnnnnnnn benimde sağolsun patronum bunuda ye kafan çalışır bunuda ye daha iyi hafızanda kalır diye diye bak bu hale geldim 1 senede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?