Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa kızlarr deliricimmmmmmmmmmmmm bi giriyorum bi yazamıyorum hey allahım yaa
napıyosunuz kızlarr anlatın bakalım özlüorum sizi biliyomusunuz hani bi eksiklilk oluyo hayatımda

sorma canım yaa.ben de resmen dert ortağı,yol arkadaşı olarak görüyorum takımdaki herkesi.Allah razı olsun burası olmasaydı bu psikolojiyle kim bilir kaç kiloya çıkmıştım şimdi...ne yapalım şeker evi temizledim sabahtan beri.öğleden sonra belediyeye geçtim bikaç imzam kalmış sadece.çoooooookkk sevindim..fakat onlar da hazır dilmiş..şimdi de beklemedeyim.sen nasıl oldun?toparlandın mı canım?dün öle bi yazmışsın ki okur okumaz dağıldım be fadikim....çok duygulandım..

ayşenim çok geçmiş olsun canımcım tez vakitte toparlarsın inş.<Allah beterinden korusun..bu arada benim dietisyende zamanında bu ikisini vermişti.hatta bir gün birini diğer gün birini iç beraber tüketmek çok verimli olmaz demişti haberin ola...

Çok sağol inşallah biran önce iyileşir ilaçlar falan hiçbir işe yaramıyor Keşke ben hasta olsam dediğin gibi ağrısını çekerim ama annem hasta olunca içimden birşeyler kopuyor...
canım hem hoşgeldin önceden de yazmıştım ama arada kaynadı sanırım hem de geçmiş olsun.Tez zamanda toparalar annen inşşş...

canım hoşgeldin nasılsın

kız ayşen yaptın mı sabah namazındn sonraki duayı ?bak bi ark daha hamile kalmış o şekilde haberin olaa:)benden sölemesi....

sorma fadikim yaaa...herkes öle emin ol...ama çok şükür yine de oruçları aksatmadık bak insanlar nasıl utacaksınız falan diodu bi şekilde tuttuk çok şükür...zaten güzel ramaazanın bitmeisine az kaldı...inş sonrasında şahlancaz...ama bu ahfat ben de kendimi ii hissediyorum en az yarım kilo inş...

canım sorma ben de bayrama 70 olmayı istiyodum ama 72 falan olcek en fazla..buna da şükür...79lardan buralara geldim...zaman lazım hızlı istemiyorum ben de aynı aslı gibi....

amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız
asllıı bak böle diyince tam sopalıksın dicemm geliyoo.dün bi abla gördüm rahat 45-50 var keşke fotoyu çekip sana yollayabilseydim...hatun ramaan falan takmamış,giymiş mini bi elbise,tam makyaj..platform topuklar..elinde de külahta dondurma oohhhh püfür püfür dolanıyoo....kızım iç ile alakalı...sakın kendini karartma bak cık cıklarımmm....

emredersiniz kaptan..bu akşam girer yazarız fitardan önceki rakamı inşş....

fadikim mesajını aldım geliom şimdi.sitedeki sorun hep var malesef..bu adar bişey keşfettim kızlar cevapla ya bastıktan sonra çok beklerseniz ikinci defa basın hemen toparlanıyo bilgisayar ve sizi cevaplanmış sayfaya yönlendiriyo...ben de kaçıyorum hatunlar..gece gelir kilomu yazarım inş..öpüyorum herkeşlerii....

kolay gelsin cnaım

ya ben onu şaka didimdi
gerçi kişilikle ilgili hiçbir zaman böyle içimde kelebekler uçuşan neşeli şen şakrak biri olmadım

Bugün iftara davetliyim birazdan çıkıcam kızlar kalma ihtimalim var.7 mesajı dolduramayabilirim.Doldu mu dolmadı bilmiyorum bugün.Birazdan tartılıp kilomu sölicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…