- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.061
yaa kızlarr deliricimmmmmmmmmmmmm bi giriyorum bi yazamıyorum hey allahım yaa
napıyosunuz kızlarr anlatın bakalım özlüorum sizi biliyomusunuz hani bi eksiklilk oluyo hayatımda
ayşenim çok geçmiş olsun canımcım tez vakitte toparlarsın inş.<Allah beterinden korusun..bu arada benim dietisyende zamanında bu ikisini vermişti.hatta bir gün birini diğer gün birini iç beraber tüketmek çok verimli olmaz demişti haberin ola...birde kızlar ben bugün eczaneden c vitamini tablet aldım suda eritme
magnezyumda alacaktım ama kalmamış..
nedne aldıjn derseniz diyet yapıyoruz vücudumuz kaslarımız güçsüz kalmasın diye almamız gerekiyomuş
canım hem hoşgeldin önceden de yazmıştım ama arada kaynadı sanırım hem de geçmiş olsun.Tez zamanda toparalar annen inşşş...Çok sağol inşallah biran önce iyileşir ilaçlar falan hiçbir işe yaramıyorKeşke ben hasta olsam dediğin gibi ağrısını çekerim ama annem hasta olunca içimden birşeyler kopuyor...
selam kızlar ne vr ne yok?sabah sekizden beri evi kırkladım resmen pislik götürmüş 10 gündür ne süpürge ne tozlara dokunmuştum..çok şükür bikaç odanın tozu hariç bişey kalmadı..ama oruçlu iken de zor oluyo yaf...neyse evin havası değişti resmen:))siz napıyonuz
kız ayşen yaptın mı sabah namazındn sonraki duayı ?bak bi ark daha hamile kalmış o şekilde haberin olaa:)benden sölemesi....prenses rüyamda seni gördüm kız
rüyamda sana diyorumki benim reglim geçti hamileyim galiba
sende diyosunki aaaa arkadaşım var bi tane onunda geçmiş o da hamileymiş galiba bende hamileyim diyosun
hadi kız bu ay hayırlı haber verirsin inşlh
kendimden umudu kestimde birazcık ben
sorma fadikim yaaa...herkes öle emin ol...ama çok şükür yine de oruçları aksatmadık bak insanlar nasıl utacaksınız falan diodu bi şekilde tuttuk çok şükür...zaten güzel ramaazanın bitmeisine az kaldı...inş sonrasında şahlancaz...ama bu ahfat ben de kendimi ii hissediyorum en az yarım kilo inş...kızlarr yaa allah affetsinde ramazan beni fena vurdu darmadağın oldum resmen.
sabahları işe geç kalıyorum uyanamıyorum gece kalkıyorm yada hiç yatmıyorum günlük bi kaç saaatlik uykuyla duruyorum .sahurda zaten bişey yiyemiyorum canım istemiyor ama kansızlık ve demir eksikliği olduğu için bende . gün içinde görseniz ruh gibiyim
ders çalışıyorum ama bi yeri 5 kere okuyorum aklıma girmesi için ki normalde ezberim çok kuvvetlidir benim napıcamm bılmıyorum.bayramda anneme gidip kendimide odama kapatıp ders çalışıyı başka yolu yokkk yanii kızlarrr
canım sorma ben de bayrama 70 olmayı istiyodum ama 72 falan olcek en fazla..buna da şükür...79lardan buralara geldim...zaman lazım hızlı istemiyorum ben de aynı aslı gibi....canım sen asitli şeyleri içmeyi seviyosun
şu sodaların meyvelileri var valla aynı kola gibileronlardan iç
ben kendime geçen gün gittim 1 lt lik light kolalardan aldım 4 tane attım kenara canım isteyince ondan içiyorum sende öyle yapabilirsin
kız reglin bitmiş işte bu hafta ödemide atmışsındır
hadi bakalım inşlh baya baya fark ederiz
bayrama kadar 65 olmayı planlıyodum ben ama bu gidişle biraz zor gibi
canım hoşgeldin nasılsın
asllıı bak böle diyince tam sopalıksın dicemm geliyoo.dün bi abla gördüm rahat 45-50 var keşke fotoyu çekip sana yollayabilseydim...hatun ramaan falan takmamış,giymiş mini bi elbise,tam makyaj..platform topuklar..elinde de külahta dondurma oohhhh püfür püfür dolanıyoo....kızım iç ile alakalı...sakın kendini karartma bak cık cıklarımmm....amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız
dikkaaattt diikkkaatt
yarın cuma bildirim günü
sakın olaa unutulmasın
herkes yarın 12 ye kadar kilosunu bildirsin
yarın giremeyenler bu akşam yazsın kilolarını
ramazan dolayısı ile bu akşam iftara yakın bir saatte tartılın az çıkın
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim annem biraz toparladı sayılırdı şükür:)canım hem hoşgeldin önceden de yazmıştım ama arada kaynadı sanırım hem de geçmiş olsun.Tez zamanda toparalar annen inşşş...
selam kızlar ne vr ne yok?sabah sekizden beri evi kırkladım resmen pislik götürmüş 10 gündür ne süpürge ne tozlara dokunmuştum..çok şükür bikaç odanın tozu hariç bişey kalmadı..ama oruçlu iken de zor oluyo yaf...neyse evin havası değişti resmen:))siz napıyonuz
asllıı bak böle diyince tam sopalıksın dicemm geliyoo.dün bi abla gördüm rahat 45-50 var keşke fotoyu çekip sana yollayabilseydim...hatun ramaan falan takmamış,giymiş mini bi elbise,tam makyaj..platform topuklar..elinde de külahta dondurma oohhhh püfür püfür dolanıyoo....kızım iç ile alakalı...sakın kendini karartma bak cık cıklarımmm....
emredersiniz kaptan..bu akşam girer yazarız fitardan önceki rakamı inşş....
selam kızlar nasılsınız?
Sağol canım bende iyiyim sahura kalmadım çok susadım dahada çok varselam canım ben iyiyim sağol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?