- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.101
İnşallah canım ya ben çabuk pes ediyorum:2: ama artık pes ettikçe buraya yazacam başka türlü olmuyor:)
23 yaşındayım canım.canım inan şimdi bile diyorum kilo alsam yada veresem bir sorumluluğum oldu buraya karşı yerken 2 kere düşünüyorum ilerde nasıl olur bilmiyorum:)canım inan takımın cuma günki durumunu düşündükçe insna yiyemiyo
sen şu an belki onu hissedemiyosun yeni olduğun için ki bende öyleydim ama bi kaç hafta geçsin o zaman takımın gururu senin gururun oluyo :)
burası olmasa hepimiz batmıştık iyice yağların içine
bu arada yaşın kaçtı canım
ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süreama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor
İnşallah canım geçen yaz 70 kadar düşmüştüm zaten boyuma göre 63 kilo olmam lazım acelem yok yavaş yavaş olsun hedefim şubata kadar 70lere düşmek doğum günün 29 şubat 4 ylda bir geliyor bu yıl var onu zayıf kutamak istiyorum
İnşallah canım yacanım tebrik ederim seni
inş hedefinide göreceksin
doğum gününde süper olacaksın canım benim
slm kızlar misafirlerim vardı hiç giremedim şöyle bir geçmişi okulyım bakalım.sonra da akşam yemeği var.daha sonra gelp yediklerimi yazarım.şimdi bakalım sizlerde neler varmış..
slm kızlar misafirlerim vardı hiç giremedim şöyle bir geçmişi okulyım bakalım.sonra da akşam yemeği var.daha sonra gelp yediklerimi yazarım.şimdi bakalım sizlerde neler varmış..
bu arada yeni kilocuğum
67.8
giden sadece 300 gram olsun kar kardır
regl oldum olucam yoksa verecektim 1 kilo yaww
haftaya çrşmba prşmbe detoks yapıcam inşlh
kızlar ben çıkıyorum salata yapayım iyi iftarlar herkese afiyet olsun
selam kızlar ne vr ne yok?sabah sekizden beri evi kırkladım resmen pislik götürmüş 10 gündür ne süpürge ne tozlara dokunmuştum..çok şükür bikaç odanın tozu hariç bişey kalmadı..ama oruçlu iken de zor oluyo yaf...neyse evin havası değişti resmen:))siz napıyonuz
selam kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız.....
Amin canım ama ev işine verdim kendimi zaman çabuk geçiyor.
Kızlar çok mutluyummmmmmmm tartıda çok güzel şeyler gördüm
ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süreama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor
bu arada yeni kilocuğum
67.8
giden sadece 300 gram olsun kar kardır
regl oldum olucam yoksa verecektim 1 kilo yaww
haftaya çrşmba prşmbe detoks yapıcam inşlh
kızlar ben çıkıyorum salata yapayım iyi iftarlar herkese afiyet olsun
nazcooo bebeğim aşağıda görüyorum seni sanırım geçmişi okuyorsunn
nasılsınn???
offf offff offfffffff
kızlar tartıldım şimcik kilom 76,3
bu hafta 1 kilo vercem demiştim ama olmadı işte okadar dikkat etmeye 500 gr cık gitti
olsun artık haftaya inş
iyiyim tatlım bir yandan sofra hazırlıyorum bir yandan geçmiş yapıyorum işte
daha ezan okunmadı 7 dk var
sen nasılsın
ben iftarımı yaptım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?