Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen kuzu bende bu kızlar olmasaydı kilo milo veremezdim alırdım bu gidişle...

yaa kızlarr deliricimmmmmmmmmmmmm bi giriyorum bi yazamıyorum hey allahım yaa
napıyosunuz kızlarr anlatın bakalım özlüorum sizi biliyomusunuz hani bi eksiklilk oluyo hayatımda

napalım kuzum iyiyiz karşılaşamdık seninle...

sende burdaydım aslıcım napalım fön fln çektirdim geldim akşam yemeğe hazırlık azcık süsülü olam dedim heheh sen napan...

bende napayım canım can sıkıntısı işte
fadik giremiyo siteye facede konuşuyoz hayattan izin alsak iyi olur diye

oohhh ne güzel süslen püslen iyidir

süüüleeee çabuk çok merak ettim

ay süpersin vallla ben bu aralar çok düzenli beslenemiyorum hep dışarlardayım hehehe...

ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süre ama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor

süpersin canım 60 kilo olduğunuda görürsün inşallah

süpersin canım 60 kilo olduğunuda görürsün inşallah
İnşallah canım geçen yaz 70 kadar düşmüştüm zaten boyuma göre 63 kilo olmam lazım acelem yok yavaş yavaş olsun hedefim şubata kadar 70lere düşmek doğum günün 29 şubat 4 ylda bir geliyor bu yıl var onu zayıf kutamak istiyorum

süpersin tatlım

inşlh azmin hep böyle devam eder tabi ilk verilen kilolar çabuk gidiyo zamanla duruyosun gram gram gidiyosun artı çıkıyosun
ama durmak yok yola devam

süpersin tatlım

inşlh azmin hep böyle devam eder tabi ilk verilen kilolar çabuk gidiyo zamanla duruyosun gram gram gidiyosun artı çıkıyosun
ama durmak yok yola devam

İnşallah canım ya ben çabuk pes ediyorum:2: ama artık pes ettikçe buraya yazacam başka türlü olmuyor:)

selam kızlar bu arada
kuran gittim geldim sonra yengem gelmiş sağolsun hastayım diye beni bakmaya
o gitti bende yemeklere koyuldum kaç gündür kocişim hazırlıyodu hastayım diye bugün çok şkr bişeyler yapabildim
şekerpare yaptım pişiyo bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…