- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.081
sağol canım sen nasılsın? ben siteye çok zor giriyorum mesajlarıda zor gönderiyorum sende de var mı aynı sorunslm kızlar nasılsınız.....
64.8 kilom:44::44::44::44::44:
Sağol canım bende iyiyim sahura kalmadım çok susadım dahada çok var
sağol canım sen nasılsın? ben siteye çok zor giriyorum mesajlarıda zor gönderiyorum sende de var mı aynı sorun
huhu kimse yok mu
slm kızlar nasılsınız.....
sağol canım sen nasılsın? ben siteye çok zor giriyorum mesajlarıda zor gönderiyorum sende de var mı aynı sorun
sorma canım yaa.ben de resmen dert ortağı,yol arkadaşı olarak görüyorum takımdaki herkesi.Allah razı olsun burası olmasaydı bu psikolojiyle kim bilir kaç kiloya çıkmıştım şimdi...ne yapalım şeker evi temizledim sabahtan beri.öğleden sonra belediyeye geçtim bikaç imzam kalmış sadece.çoooooookkk sevindim..fakat onlar da hazır dilmiş..şimdi de beklemedeyim.sen nasıl oldun?toparlandın mı canım?dün öle bi yazmışsın ki okur okumaz dağıldım be fadikim....çok duygulandım..
yaa kızlarr deliricimmmmmmmmmmmmm bi giriyorum bi yazamıyorum hey allahım yaa
napıyosunuz kızlarr anlatın bakalım özlüorum sizi biliyomusunuz hani bi eksiklilk oluyo hayatımda
Amin canım ama ev işine verdim kendimi zaman çabuk geçiyor.allah sabır versin canım....
selam kızlar nasılsınız
bu aralar çok sorunlu site canım
Amin canım ama ev işine verdim kendimi zaman çabuk geçiyor.
Kızlar çok mutluyummmmmmmm tartıda çok güzel şeyler gördüm
sende burdaydım aslıcım napalım fön fln çektirdim geldim akşam yemeğe hazırlık azcık süsülü olam dedim heheh sen napan...
süüüleeee çabuk çok merak ettim
ay süpersin vallla ben bu aralar çok düzenli beslenemiyorum hep dışarlardayım hehehe...
ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süreama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor
İnşallah canım geçen yaz 70 kadar düşmüştüm zaten boyuma göre 63 kilo olmam lazım acelem yok yavaş yavaş olsun hedefim şubata kadar 70lere düşmek doğum günün 29 şubat 4 ylda bir geliyor bu yıl var onu zayıf kutamak istiyorumsüpersin canım 60 kilo olduğunuda görürsün inşallah
ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süreama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor
süpersin tatlım
inşlh azmin hep böyle devam eder tabi ilk verilen kilolar çabuk gidiyo zamanla duruyosun gram gram gidiyosun artı çıkıyosun
ama durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?