- 7 Temmuz 2011
- 414
- 4
- 68
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.121
Hoşgeldin canımburada şimdi ezan okunuyo tatlımmm :90:
Hoşgeldin canım
burada ezan okundu bulaşıkları yıkadık hatta şimdi yürüyüşe çıkıyoruz annemle.annem yatmaktan bunalmış az dolaşıp gelecem kızlar görüşürüz sonra
prenses rüyamda seni gördüm kız
rüyamda sana diyorumki benim reglim geçti hamileyim galiba
sende diyosunki aaaa arkadaşım var bi tane onunda geçmiş o da hamileymiş galiba bende hamileyim diyosun
hadi kız bu ay hayırlı haber verirsin inşlh
kendimden umudu kestimde birazcık ben
canımcım benim acılar paylaştıkça hafifler sende paylaşmakla iyi ettin acıyı içinde yaşamak çok zor allah sabır versin sana mekanı cennet olsun onundakızlar dünki desteginiz için çok sağol teşekkür ederim.
size yansıtmayım dedim ama inanın dün buraya gelip zoraki gülücek halim yoktu ve bende paylaşmak istedim hani ister istemez buruk yaşıyorum o günü. çok şükür ilk zamnlara göre daha iyiyim daha metanetliyim göz yaşı hiç dökmüyorum huzurlu uyusun diye.
çünki ilk yıllar hergün döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu sonra bi gece rüyama gelipte sırılsıklam bi halde nolur ağlama rahat yatamıyorum üzme beni dedi. ve ben yaklaşık kaç senedir ağlamıyorum...
öyle yanii hayatımla ilgili bi özelimi daha sizinle paylaştım değiştim buraya geldiğimden beri yanii...
iyiki varsınız .....
sagoll canımm benimm Allah razı olsun .
zmanla atlatıyoruz iştee rabbimin izni ile.
ellerine sağlık canım
kızım manyak mısın sen hiç yorulmaz mısın bu nasıl bir enerji anlamadım ki
canım umudunu kesme sakın allah büyük inş alacaksın bebeğini kucağına
ya bilinçaltı işte rüyalarımızda istediğimiz şeyleri görüyoruz heralde
bende bu aralar nişanlık, gelinlik görüyorum ya da fatih arıyor beni
canım ucundan accık kestirin saçlarınızı
vur diyincede öldürmeyin
benim saçım bir ara belime kadardı uzun saç güzel oluyor seviyorum ama saçım çok dökülüyo bide bakım lazım ama benim gibi tembel olnca kim uğraşacak
hani sabahın köründe kalkıp fön çeken maşa yapan kızlar vardır ya her zaman kuaförden çıkmış gibi görünen tiplere imreniyorum ya ben öyle olamadım bi
evet ya çok heyecan var. Ya en sona yazdıklarım çıkarsa keşke yazmasaydım falan kendi kendime konuşmaya başladım:90: Bir an önce yarın gelsin saat 3 olsun bakıyım sonuçlarıma
Ayy canım ya şimdi nasıl peki geçti mi
amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız
canımbenim ya inş herşey yoluna girer sende muradına erersin dua et
ay bende hayranım onlara nasıl başarıyorlar bilemiyorum malesef bende hayatımın hiçbir döneminde öyle olamadım hep imrendim onlara
ohoooooooooo sende öyle diyorsan biz ölmüşüzde ağlayanımız yok evden çıkmayalım bari
ne diyon kız seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
prenses rüyamda seni gördüm kız
rüyamda sana diyorumki benim reglim geçti hamileyim galiba
sende diyosunki aaaa arkadaşım var bi tane onunda geçmiş o da hamileymiş galiba bende hamileyim diyosun
hadi kız bu ay hayırlı haber verirsin inşlh
kendimden umudu kestimde birazcık ben
Canim cok guzel bir ruya gormusunbende suan beklemedeyim bakalim hayirlisi, rabbim hayirli saglikli sihatli tum isteyenlere bebek nasip etsin.
kizlar dizilerde filmlerde gordugunuz gibi, bir gece de hamile kalinmiyor inaninmegerse nekadar zor mus...
senin doktorun ne dedi canim ? bana 4 aylik tedavi verdi ilacla. eger olmassa asilama dedi . kizlar lutfen dua edin cok ihtiyacim var.
kizlar benim internetmi yavas yoksa sitede mi bir yavaslik var?? cok zor yazi yaziyorum
ay kızlar 102den 99 düştüm hemde 5 gün gibi bir süreama 1.20 kilo su diğeri yağ bizde şu garip tartıdan varda ondan öğrendim:d çok mutlu oldun ama sizler lmasaydı yapamazdım çünkü bıktım her yaz kilo verip kışın geri almaktan bu yaz bu takıma katılmasaydım başlamayacaktım ama yorumları okudukça ve yalnız olmadığını bildikçe çok daha güzel oluyor
canım duam hep hayırlısı ne ise o olsun
anam ben hissettiğimi söyledim kendimi yaşlı hissediyorum napıyım
dualarımız sizinle canım aklıma geldikçe bebk diliyorum allahtan sizin için
canım yarın kilo bildirimi sen şimdi yap canım unutma :13:
ölcem allahım yarabbim hala kendimi yaşlı hissediyom diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bence meslekle ilgili bişey benim bir sürüü bebem var
yaşlandım yaşlandım artık
ben kaçıyorum kızlar kociş geldi iftara gitmişti şimdi gözümün içine bakıyor görüşürüz sonra
Kaptan bu haftaki kilom 54.8 .
kilo aldigimi sanmiyorum , 2 gundur midem de bir siskinlik var ama . bide sahurlara kalkamiyorum hic. tek ogunde de kilo veremiyorum malesef. bu hafta uzgunum
canım senin 18 öğrencin varmış ben 6-7-8 lere giriryorum yaklaşık 300 öğrencim var.ben baya yaşlıyım demek ki:))1 tane kendi meleğim var tabiki dünya tatlısı allah isteyen herkese versin..kaç saattir konuşuyoz kuzumla tabi o yanlızca agu agu diyor.çokm tatlı ben,im yavrum.yakında işe başlıycam nasıl ayrılcam kuzumdan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?