Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş rüyan gerçek çıkar kuzum dua et kendindende umudun olsun ama allah büyük dualarını karşılıksız bırakmaz inş kavuşursunuz hepiniz bebişlerinize allah banada sağlıklı bir çocuk nasip eder inş

canımcım benim acılar paylaştıkça hafifler sende paylaşmakla iyi ettin acıyı içinde yaşamak çok zor allah sabır versin sana mekanı cennet olsun onunda

sagoll canımm benimm Allah razı olsun .

zmanla atlatıyoruz iştee rabbimin izni ile.

zaman herşeyin ilacı canım napalım ki hayat devam ediyor ve biz atlatmak zorundayız

canımbenim ya inş herşey yoluna girer sende muradına erersin dua et

ay bende hayranım onlara nasıl başarıyorlar bilemiyorum malesef bende hayatımın hiçbir döneminde öyle olamadım hep imrendim onlara

ay bizde heyecanla haberini bekliyoruz gözdecim inş istediğin bir yere girersin öğrenir öğrenmez yaz merak ettirme bizide

amiiiiinnnnn
ama benden geçti
sizler gençsiniz yaparsınız

ohoooooooooo sende öyle diyorsan biz ölmüşüzde ağlayanımız yok evden çıkmayalım bari
ne diyon kız seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

canım duam hep hayırlısı ne ise o olsun

anam ben hissettiğimi söyledim kendimi yaşlı hissediyorum napıyım

Canim cok guzel bir ruya gormusun bende suan beklemedeyim bakalim hayirlisi, rabbim hayirli saglikli sihatli tum isteyenlere bebek nasip etsin.
kizlar dizilerde filmlerde gordugunuz gibi, bir gece de hamile kalinmiyor inanin megerse nekadar zor mus...
senin doktorun ne dedi canim ? bana 4 aylik tedavi verdi ilacla. eger olmassa asilama dedi . kizlar lutfen dua edin cok ihtiyacim var.

dualarımız sizinle canım aklıma geldikçe bebk diliyorum allahtan sizin için

canım yarın kilo bildirimi sen şimdi yap canım unutma :13:

tebrik ederim tatlım hızlı başlaman çok güzel dahada heveslendirir bu seni hadi hep birlikte kurtulalım bu yağlardan

canım duam hep hayırlısı ne ise o olsun

anam ben hissettiğimi söyledim kendimi yaşlı hissediyorum napıyım

ölcem allahım yarabbim hala kendimi yaşlı hissediyom diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dualarımız sizinle canım aklıma geldikçe bebk diliyorum allahtan sizin için

canım yarın kilo bildirimi sen şimdi yap canım unutma :13:

Allah razi olsun canim.Ne kadar cok dua edilirse okadar iyidir... Bende sizler icin dua edicem, Ramazan ayinda ins herkezin dualari kabul olur....

bende simdi kalkip tartilip kilo bildirimi yapicaktim sen soyledin kaptan:)

ölcem allahım yarabbim hala kendimi yaşlı hissediyom diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence meslekle ilgili bişey benim bir sürüü bebem var
yaşlandım yaşlandım artık

Kaptan bu haftaki kilom 54.8 .

kilo aldigimi sanmiyorum , 2 gundur midem de bir siskinlik var ama . bide sahurlara kalkamiyorum hic. tek ogunde de kilo veremiyorum malesef. bu hafta uzgunum

bence meslekle ilgili bişey benim bir sürüü bebem var
yaşlandım yaşlandım artık

canım senin 18 öğrencin varmış ben 6-7-8 lere giriryorum yaklaşık 300 öğrencim var.ben baya yaşlıyım demek ki:))1 tane kendi meleğim var tabiki dünya tatlısı allah isteyen herkese versin..kaç saattir konuşuyoz kuzumla tabi o yanlızca agu agu diyor.çokm tatlı ben,im yavrum.yakında işe başlıycam nasıl ayrılcam kuzumdan bilmiyorum

Kaptan bu haftaki kilom 54.8 .

kilo aldigimi sanmiyorum , 2 gundur midem de bir siskinlik var ama . bide sahurlara kalkamiyorum hic. tek ogunde de kilo veremiyorum malesef. bu hafta uzgunum

tamam canım gelecek hafta inş daha iyi olursun ama haftaya kilo vermek zorundasın kurallar gereği canım unutma

canım allah bağışlasın nazarlardan esirgesin
cinsiyeti ne
ben kız çocuklarına bayılıyorum ve çocuğum olmasını çook istiyorum
ama ben ikiz ya da üçüz istiyorum bu yaştan sonra teker teker doğuramam valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…