Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşin doğru demiş canım
çanta ayakkabı alabilirsin onlarda değişiklik olmuyor

ayy aslı yaa ayakkabıdanda çok canım yandı bu ara
çok hoşuma gitti aldım ön tarafı vurdu ayağımı gebertti beni gittim babet aldım
babetlerde her zmaan giyilmiyo şimdi o ayakkabının vurması geçti
şimdi mevsimlik aliyim diyorum ama gözüm kesmiyo yeni ayakkabı giymeyi hiç sevmiyorum

çantalarımın resmini koysam şok olursunuz bird ekullanmadıklarımıda verdim hep geçen bi koca poşet

kızlar napıyosunuz ben bi bakıp kaççam oğlan uyumadı daha
ayşencim peroksit diye bir açıcı var kuaförler onu kullanıyor ama çok tahlikeli zamanını ve miktarını ayarlayamazsan saçın yanar
bide açıcı boya kullancaksan oksidanını 90 lık yada 120 lik kullanman lazım başka türlü açılmaz
ben kuaför malzemeleri satıyordum bir ara kuaförler öyle kullanıyor
bence sen bu işi bilen biriyle yap kuzum

180 mi yuuhh yaa. okadar istenilirmi? baska birini gitseydin. sen istanbuldami yasiyorsun canim? yani okadar verme tabi ...

canım buaralarda röfle yaptırmak pahalı yaa heleki böyle kolay dönülmüycek bir renkse..birde hep gittiğim kuaför işini çok iyi yapıyor kına nişan düğün herşeyde ona gittim
açıkcası başkasınada gitmek istemiyorum..çünkü çoğu kuaför saçları çok yıpratıyo yakıyo

evt istbl..

180 mi
çok değil mi

çok işte

sen kaça yaptırıyosun röfleyi

canım aynı dert bendede var yeni bir ayakkabı alıpta ayağımın yara olmadığını hatırlamam bu babette olsa spor ayakkabıda olsa aynı
bütün yeni ayakkabılarımı aldığımda 2 hafta çekerim yara olur ayaklarım

benimde öyle bir ayakkabım var topuklu her giydiğimde tırnaklarıma kan oturur

bir cok ayakkabim var ,ama hic birini giymiyorum. bir tane spor ayakkabi giyiyorum okadar boylece yeni ayakkabi alip ayagima vurma derdi sikintisini cekmiyorum:82::82:

selam canım iyiyiz
sen nasılsın

çok işte

sen kaça yaptırıyosun röfleyi

ben 80 e yaptırdım canım en son

peroksit şu eczanalerde satılan asit gibi olan şeymi

liseye giderken ilk saç açma deneyimimi onunla yapmıştım saçımı acayip inceltmişti

öyle bir şeyki o lavobaya direk damladığı zaman bile tıssss diye bir ses çıkıyo resmen asittttt

senin tavsiye ettiğin bir marka varmı canım ?

işi bilen biride yok çevremde sen el atıver o zaman bana

ayşen kimse o kuaför kaç kızım sen ondan ben 40 tl ye yaptırıyorum çokta memnunum saçımda kısa değil
sen bozüyüğe gittiğinde yaptırsana orda daha ucuzdur hen canan falanda iyidir osman abinin kızı o eski kuaförlerden yani bide orda bak bence
ne o öyle yaaaaaaaaaaaa

canim ayni gittign kuafor cok fiyat soyluyor, yabanci degilsin ya, ne isterse vericeksin pazarlik yapmicaksan mantigiyla ,surekli gidilen kuaforler boyle. bende nerdeyse 10 yillik kuaforum var turkiyede,nisan saci gelin saci herseyi ona yaptirdim.. bana gecen yaz tatile gittigimde kazik atti resmen. birdaha gitmicem dedim, annemi falan taniyor yani . artik samimi olmustuk.

bence kendin yapmaktansa , tanimadigin bir kuafore yaptir . eminim senden daha tecrubeli yapacaklardir. tabi 180 derse gene yaptirma.

tatlım o toz halinde onu oksidanla açıyorlar ben nevanınkilerin satıyordum ama pekn iyi değil ucuz diye alıyorlardı kuaförler
bunu bir araştıralım sen acele etme yarın ben benim kuaförün bir ağzını arıyayım bakalım nasıl kullanılcak falan diye yazarım sana
ben şimdi kaçıyorum yukarda kıyametler kopuyo

üff işte acısı başka birde parmaklarda yaptığı yaralar geçmiyo izi kalıyo yaaa çok sinirim bozluyo bu duruma

topuklu giymeyide seviyorum ama
bir cok ayakkabim var ,ama hic birini giymiyorum. bir tane spor ayakkabi giyiyorum okadar boylece yeni ayakkabi alip ayagima vurma derdi sikintisini cekmiyorum:82::82:

eğer açık olsaydım eminim sandalet ve spor ayakkabısı giyerdim bende
ama kapalı olunca her kıyafetin altına gitmiyo malesef :97:

aa canım tanıdığın varsa gideirm valla bozükte
ben orda hiç bir kuaföre gitmedim sen tam adresi yazarsın bana faceden
haklısın canım yarın bir sorayım o zaman burdaki kuaförelere
işte tanıdık böyle yapınca insana daha çok koyuyor yaaa

tamam canım çok sağolasın

üff işte acısı başka birde parmaklarda yaptığı yaralar geçmiyo izi kalıyo yaaa çok sinirim bozluyo bu duruma
topuklu giymeyide seviyorum ama

evet canım benimde tenim hemen bir yere değse moralır o kadar hassas çok iz kaldı bende

bende seviyorum topuklu ayakkabıyı ama kilo fazla olunca bide hep ayakta olunca meslek gereği ayaklar napsın iflas ediyor kalıyorsun düz tabana

off şu k,lo varya heryerde kısıtlıyo insanı yaaa:95:

aslı kız düşünsene sen 80 kiloya indiğinde iki dirhem bi çekirdek giyinir altını topuklu ayakkbılar hafif bir makyaj çocukların karşısına öyle çıktığını...
ayy ben bile heyecan yaptım

aslında sana diycem diyecem ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum açıkcası
ramazandan sonra kilo vermene biraz hızlandırmalısın
tamam yavşa vericem felan diyosun ama sonuçta birden 2 3 kilo ver demiyorum zaten ama kilona göre haftada bir kilo vermen çok normal ay da 4 kilo eder zaten uzmanlarda böyle diyor..hee 80 ne inersin sonra yavaşlatırsın...
zayıflayınca inan psikolojin bile düzelecek kendine güveneceksin hayata çok daha farklı bakacaksın daha enerjik olacaksın

sen bi düşün bu söylediklerimi

yok canım neden yanlış anlayım bugün fadiklede konuştuk bayramdan sonra bende hızlanmayı düşünüyorum
ben hep ramazanda kilo alırdım birde daha önce yaşadığım olaylar yüzünden çok fazla hayatımdaki olumsuzlukları yansıtmamaya çalışıyorum artık buraya ama şuan çok stresli bir dönemdeyim. buna rağmen gramda olsa verdiğime ben seviniyorum. çok iyi değilim belki ama kendimi en azından bırakmadım bu da kar diyorum kendim için. bayramdan sonra bi hızlanmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…