Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çoğumuz kötü dönemler geçiriyoruz ama herşeye rağmen hayat devam ediyo ve bu zamanlarımız bir daha geri gelmeyecek
ve gerçekten kilo en büyük olumsuzluğa iten sebeplerden biri çünkü bi insan kendini sevmeli önce kendine güvenmeli sonra ahayata daha pozitif bakabilir bu böyle..
inan diyete ilk başlayan ben ile şu an ki ben arasında dağlar kadar fark var artık kendimi seviyorum kendimi sevdiğim için karşımdaki insanlara çok daha farklı gözle bakıyorum..
bu ramazan hepimizi etkiledi tabi sonuçta yeme düzeni uyku düzeni herşeyimiz alt üst oldu ama bayramdan sonra artık bu işe sıkıca ip atmak lazım

bende menümü yazayım unutmadan

sahur

malum kalkamadık yok :)

iftar
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
bir parça pide
2 bardak ayran

1 dilim kavun
1 bardak nescafe

birazdan kavun yiycem yine

sahurada bir kase special k yemiyi düşünüyorum

inş canım
eskiden ben bu 50 kiloyu 3-4 ayda veriyim kurtulayım derdindeydim ama bunun yanlış olduğunun farkındayım benim hedefim 1 yıl artık
gelecek yaza kadar süre verdim kendime
şu bayram bitsin aylara göre hedef koycam kendime kalan kilomu aylara bölcem
tabi ilk aylar daha fazla sonraki aylar daha az olacak hedeflerim

:)) canımm sağolasın.diyete de sporada devam canımm. spor yapmayınca stres basıyo benii. ayrıldığımdan beri ne kadar verdim kaçşa ayrılmıştım hatırlamıyorum ama dukana başladığımdan beri 2.5 verdim.

gene günaydın kızçeler salaun güzel dilekleriniz için biz şimçik gidiyoruz eşimlen çınarcık fln fln gezicez biraaaz gözlerden uzak olucaz
zaten bu ayın 24ündede evlilik yıl dönümümüz bu aralar pek bi romatik benimki

irrasım hem sana hem eşine geçmiş olsun.20lik dişin çıkarken oraya bol bol sıcak tampon yap.havlu ütüleyip koy acayip ii geliyo ve hızlandırıyo dişinin çıkmasını.ya da bol bol sıcak güneşe çık hem acısız hem de hızlı çıkıyo dişin...

ÇİÇEEEEMİZZ BİZ DE SENİ ÇOK SEVİYOZZZ EMİNNNN OLLL
teşekkür ediyorum aslı ablacııımm
gözdecim tebrkik ederim canım..üni çok güzel bi yerde fadikin annesinin koynuna düştün desene

canım onu da tebrik ederiz.bence çok üzülmesin.o üni de biçok konuda rahat eder.diğerleri gibi daralmaz yaşam tarzı olarak emin olsun...çokkk güzel bi şehir.evilayaların bol olduğu,maneviyatın çok yüksek olduğu bi yer..bence çok ii gelcek ona....

tamam kaptancım hemen yapıyorum....

Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee
canım 4.çocuk sorunsuz olmuş inş hayatı da öle olur....

sagoll ceylanummmm
annemmmm terliği fırlattın mı 12 den isabet ettiren ilk milli anne olucak inş.:86::86::86::86::86:
bi duysa böye yazdığımı buraya terlikleri sıralar wallaaaaaaaa zeyna gibi
ZEYNA MI

offfff ben bugün siteye giremiyorum ya girsemde yazamıyorum çıldırmak üzereyim

slm kızlarr ben geldim
bugün internet sorunluydu giremedim o yüzdenn
e siz naptınız bakalım nasılsınız??
kızlar yaa ben de akşam giremedim hatta sinir oldum o karmaşada netin başında yarım saat verip hiç bişey yazamadım(bu arada dün akşam edirneye gittim bi ablam araba almışlar onun için iftar yapıos sizde gelin die bizi de çağırdı...eşimin de krklarelide mali müşavirler odasının yemeği vardı orada iftarı vardı..ben de izin aldım ve tek katıldım....çoooooooooookkkkkkkkkkk güzeldi yaaa..uzun zamandan beri selimiyede teravih kılmıyodum...çok ii geldii yaaaaa...herkeslere dua ettim çok şükürrr.....

2. olmuşuz canım bu hafta
evet canım hormal ilaçlarındandır büyük ihtima sıkma canını ama
afiyet olsun tatlım

eveeeettttt bunu hakettik tatlımmmm

yaa kızlar ben niye böle oldum.sabah beri okuyom daha yeni jeton düştü....
herkesleri çoookkk tebrik ederim.artık yavaş yavaş toparlanıyoruz inş...bi geçiş dönemiymiş demekki....tabii dudujanın etkisi de büyükk..takıma tekrar hoşgeldin canım...ama bireyselde ii bi deerec almışsındır zannnımca....ya da arada kaynadı...hayırlısı...ya işte ben takım böle olunca çok mutlu oluyorum....herkes azar azar ya da çok vermiş bu hafta.destekleşerek ramazanı kazasız belasız atlatmak çok mutlu etti beni inanın...normalde ramazan olacak da kilo vercek pehhhh..ama şimdi...tekrar tebrikler takımım...

canım sen de moralini bozma ilaçlarla alakalı senin durumun...sakın bırkama aynen devam...bu araad bakıyorum da sen de baya marifetlisin..börekler baklavalar...maşallah kız....benim elime oklaavayı versen kılıç sanar oynarım o kadar yani:))))bu arada genelde rızık güzel bişeydir rüyada..ülkede güzel bi ülke ve düzenlli olması ayrı bi hoş.bence sizin çocuğunuz olcek tez vakitte...ii yorumladım mı çiçeeemmm
ben geldim

3 tane ziyaretçi var sitede sorun var kızlar siz misiniz çıkın ortaya
aslı yaaa bence de biz girince ziyaretçi olarak görünüyoruz:)))

ayşenim ben de yavaş yavaş açman gerektiğini ve her işlem arasında en az 1 hafta bırakman gerektiğini duymuştum saçların yıpranmasın die ama bilmiyorum tabii.çok da uzman dilim sadece kulaktan dolma şeyler...

eline sağlık canım haydin cezaya dion yani(ama akşam net bozuktu yavvvv

ya nazcom ben de ağda seti almak istiyom pudrasız hangisini tavsiye edersin canım yaaa?bana da bi el atsan?her ay kuaföre gidemiom artık kendi başımın çaresine bakmam lazım

ya aslı aslında abdde aleovera jeller var acayip işe yarıyo cildi süper düzeltiyo...ya prenses canım ya parasını evrsek de sen bize temin etsen mesela olma mı yaa?çok mu şey istemiş olurum senden?

slm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...

kızlar gelelim bana...dün dediğim gibi son anda bi edirne gezisi çıktı ve yanlız katıldım üstelik çok ii geldi..nasıl oldu anlamadım ama bişekilde gruptan ayrıldım herkes abdest,çay derdine düştü ben de camiye giriyom dedim ve selimiyede üst kat bayanların olduğu bölümde çok kuytu bi köşe var öğrenciyken sık sık oraya giderdim..dün de orada kılmak nasip oldu ve acayip mutlu hissettim...8 sene önceki ben geldi gözümün önüne ve mutlulukla beraber bi burukluk oldu..iç hesaplaşmalarımı yaptım bol bol ve ii geldi..kendine zaman ayırmak ne kadar güzelmiş onu bi kere daha anladım..herkeşlere dua ettim bol bol..
şimdik gelelim menülere
dün sahurda 1 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir,2 zeytin,1 domates
iftarda 1 kepçe çorba,2 litre kadar su,1 porsiyon ciğer,domates,soğan,1 bardak ayran,3 dilim de ekmek yedim.sonra bi nostalji yapmak istedim öğrenciyken fırsat buldukça yapardım.teravih sonrası macuncudaan macun aldım ve de yarım limon istedim üstüne...ohhh bol bolll sıktım ve de yedim tatlı nietine...bi de yatmadan önce 15-16 tane üzüm yedim...
iiki de yemişim çünkü bu gece sahura yine kalkamadık yalan oldu bizim sahur..bu arada akşam büyük görümcem çağırdı oradayız...yani mutfakla uğraşmıycam.sadece valizlerimi hazırlıycam inş....malum yarın yolcuyum iste..oradan da doğrucaaaaa ver elini diyarbakır....

Son düzenleme:
ahh be canım..çok çok geçmiş olsun yaaaa..bu aradalar dikkat et kendine..oruç tutma madem doktor istemedi sen de sonra kazasını tutarsın..çünkü vücut direnci bi düştümü zor toparlanıyo vücut malum..ne imiş peki asıl sorun?acaba bi yerde soğuk mu aldın?avalar sıcak olunca insan nerde rüzgar yiyo,nerde üşüyo anlayamıyo malesef(şimdi nasıl hissediyosun peki?

günaydın kızlar...bu hafta ikinciyiz çok güzel.ben bu ayın sonunda 75e düşmeyi pilanlıyordum.10 gün var ayın bitmmesine sizce 5 kilo verilebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…