- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.361
yok canım neden yanlış anlayım bugün fadiklede konuştuk bayramdan sonra bende hızlanmayı düşünüyorum
ben hep ramazanda kilo alırdım birde daha önce yaşadığım olaylar yüzünden çok fazla hayatımdaki olumsuzlukları yansıtmamaya çalışıyorum artık buraya ama şuan çok stresli bir dönemdeyim. buna rağmen gramda olsa verdiğime ben seviniyorum. çok iyi değilim belki ama kendimi en azından bırakmadım bu da kar diyorum kendim için. bayramdan sonra bi hızlanmak gerekiyor
çoğumuz kötü dönemler geçiriyoruz ama herşeye rağmen hayat devam ediyo ve bu zamanlarımız bir daha geri gelmeyecek
ve gerçekten kilo en büyük olumsuzluğa iten sebeplerden biri çünkü bi insan kendini sevmeli önce kendine güvenmeli sonra ahayata daha pozitif bakabilir bu böyle..
inan diyete ilk başlayan ben ile şu an ki ben arasında dağlar kadar fark var artık kendimi seviyorum kendimi sevdiğim için karşımdaki insanlara çok daha farklı gözle bakıyorum..
bu ramazan hepimizi etkiledi tabi sonuçta yeme düzeni uyku düzeni herşeyimiz alt üst oldu ama bayramdan sonra artık bu işe sıkıca ip atmak lazım
Canim hosgeldin.. seni gormek ne guzelkeske 13 .takima gececegine 14.takima gecseydin seni ozledik valla. senden sonra yeni arkadaslarimiz geldi. diyete devam durmak yok sen ayrildigindan beri kac kilo verdin bakalim? Hala yuruyslere devam ediyormusun ?
hoşbulduk canım sen nasılsın walla nerdeyse aynı olmuş iftar menümüzhoşgeldin duygucan nasılsın tatlım
bu arada iftar menülerimiz çok benziyo :90:
irrasım hem sana hem eşine geçmiş olsun.20lik dişin çıkarken oraya bol bol sıcak tampon yap.havlu ütüleyip koy acayip ii geliyo ve hızlandırıyo dişinin çıkmasını.ya da bol bol sıcak güneşe çık hem acısız hem de hızlı çıkıyo dişin...kızlaaaar günaydııın bennn gellldimmm
ameliyat oldu eşim şükür taburcuda olduk dün şuan evdeyiz 10 gün rapor verdi ağrısı sancısı oluyor biraz bütün gün onunla uğraşıyorum
şimdi uyuyor dedim bi kaçayım bakayım dedim
yemeğe gelince çoook aşırı düzensiz beslendim bi kaç gün bide 20 lik dişim pattlamış çıkıyor beni dört döndürüyor ne uyku ne yemek hiç bişi allah yardımcım olsun .. neyse kızlar kimse yokkk sizleri seviiiyeeeem görüşürrrüüükkk o uydukça ben gelirim gene
ÇİÇEEEEMİZZ BİZ DE SENİ ÇOK SEVİYOZZZ EMİNNNN OLLLkızlar bu hafta herkesi tebrik ediyorum dereceye girer miyiz giremez miyiz bilmiyorum ama herkesin çabasından dolayı kocaman kocaman öpüyorum sizi
inşallah hep böyle oluruz herkes azda olsa kilo verir sizleri çoooookkkkkkk seviyorum canım takımım benim
gözdecim tebrkik ederim canım..üni çok güzel bi yerde fadikin annesinin koynuna düştün deseneteşekkür ediyorum aslı ablacııımm
canım onu da tebrik ederiz.bence çok üzülmesin.o üni de biçok konuda rahat eder.diğerleri gibi daralmaz yaşam tarzı olarak emin olsun...çokkk güzel bi şehir.evilayaların bol olduğu,maneviyatın çok yüksek olduğu bi yer..bence çok ii gelcek ona....bu arada eşimin yiğenide bu arada kendisi kapalı hanım hanımcık bir bayan olur :98:
adıyam üni tıp fak kazanmış
morali bozukmuş ankarada otryolar hacettepeye puanı yetiyomuş ama yetmez diye ilk sıraya adıyamanı yazmış nerdeyse ağlıycam ayşen abla diyo
saçmalama kızım bak seneye yanındayız biz dedim
tamam kaptancım hemen yapıyorum....BU HAFTAKİ GÖREVLER
***geçen haftanın devam çizelgesini fatmacım sen hazırlıyorsun
faTTa83 (13-19 ağustos)
***yarından itibaren günlük mesaj sayımını ayşencim sen yapıyorsun
ayşen (20-26 ağustos)
kolay gelsin kızlar
canım 4.çocuk sorunsuz olmuş inş hayatı da öle olur....Bu arada kızlar bebek çok iyiymişş. Sabah fotoğrafını atmışlar tombiş bişi görmenizz lazım çok şekerr o tipsiz haliylee
ZEYNA MIsagoll ceylanummmm
annemmmm terliği fırlattın mı 12 den isabet ettiren ilk milli anne olucak inş.:86::86::86::86::86:
bi duysa böye yazdığımı buraya terlikleri sıralar wallaaaaaaaa zeyna gibi
offfff ben bugün siteye giremiyorum ya girsemde yazamıyorum çıldırmak üzereyim
kızlar yaa ben de akşam giremedim hatta sinir oldum o karmaşada netin başında yarım saat verip hiç bişey yazamadımslm kızlarr ben geldim
bugün internet sorunluydu giremedim o yüzdenn
e siz naptınız bakalım nasılsınız??
2. olmuşuz canım bu hafta
evet canım hormal ilaçlarındandır büyük ihtimasıkma canını ama
afiyet olsun tatlım
eveeeettttt bunu hakettik tatlımmmm
kizlar kalkip temizlik yapmam gerekiyorbirisi bana kalkip temizlik yapmami soyleyebilirmi acaba hic canim istemiyor...ama misafirim gelicek. buugn temizlik yapmam gerekiyor. yarin gunduz misafirim var. ayrica pazar gunu iftara misafirim var...pazar gunu hepsini zorluk olmasin diye, borekle baklavayi yarin yapicam. birgun onceden. corba ana yemek salatalar pazar gunu yaparim artik.
canım sen de moralini bozma ilaçlarla alakalı senin durumun...sakın bırkama aynen devam...bu araad bakıyorum da sen de baya marifetlisin..börekler baklavalar...maşallah kız....benim elime oklaavayı versen kılıç sanar oynarım o kadar yani:))))bu arada genelde rızık güzel bişeydir rüyada..ülkede güzel bi ülke ve düzenlli olması ayrı bi hoş.bence sizin çocuğunuz olcek tez vakitte...ii yorumladım mı çiçeeemmmneyse kizlar ben cikiyorum bukadar tembellik yeterkalkayimda islerimi yapayim bari. benim yerime yapicam birileri yok.
kizlar buarada ruyamda arabistan ulkelerine gitmisimilk defa boyle bir ruya gordum ilgincti. esimin is nedeniyle gitmisiz falan. sonra acikmisiz, herkez disarda mangal yapiyormus bizde yapalim demisiz, ve et satin alip mangal yapmisiz . aranizda ruya yorumlayan varmi varsa yorumlarinizi bekliyorum. sonra disarda bayan soferler goruyorum, herkez kapali tabi, cok duzenliymis sehir falan. oyle iste yatmadan once ihlas suresini okumustum 1 kere. 2 gecedir okuyorum. hayirlara gelsin ins
aslı yaaa bence de biz girince ziyaretçi olarak görünüyoruz:)))ben geldim
3 tane ziyaretçi var sitede sorun var kızlar siz misiniz çıkın ortaya
ayşenim ben de yavaş yavaş açman gerektiğini ve her işlem arasında en az 1 hafta bırakman gerektiğini duymuştum saçların yıpranmasın die ama bilmiyorum tabii.çok da uzman dilim sadece kulaktan dolma şeyler...ya kızlar kaç dk dır saç topiğini okuyorum ben
biliyosunuz saçlarım kızıl benim ama ani bir kararla açmaya röfle yapmaya karar verdim
açık sarı aldım geçen sürdüm işte ama banamısın demedi sadece diplerden kendi saçımın rengi açıldı kızıllar duruyo :95:
ne yapacağımı şaşırdım palettenin felan saç açıcıları varmış ama yakarım saçlarımı diye korkuyorum..kimiside kahveye boyayın sonra istediğiniz renge boyayın demiş
fikriniz varmı ne yapayım sizce
eline sağlık canım haydin cezaya dion yaniaynalar -----------29
aysen_34---------28
Emidaf------------27
pinkcat87--------- izinli kuzenine gitti
nazco------------18
elifus ----------- 11
selinay---------- izinli
-
gozde07---------- 20
prenses88-------- 7
irras-------------izinli
eylulums--------- 2
fatma83--------- 6
dudujan ---------13
evettt son gunluk cizelgemi de yapmis bulunuyorum.
ya nazcom ben de ağda seti almak istiyom pudrasız hangisini tavsiye edersin canım yaaa?bana da bi el atsan?her ay kuaföre gidemiom artık kendi başımın çaresine bakmam lazımkızlar napıyosunuz ben bi bakıp kaççam oğlan uyumadı daha
ayşencim peroksit diye bir açıcı var kuaförler onu kullanıyor ama çok tahlikeli zamanını ve miktarını ayarlayamazsan saçın yanar
bide açıcı boya kullancaksan oksidanını 90 lık yada 120 lik kullanman lazım başka türlü açılmaz
ben kuaför malzemeleri satıyordum bir ara kuaförler öyle kullanıyor
bence sen bu işi bilen biriyle yap kuzum
ya aslı aslında abdde aleovera jeller var acayip işe yarıyo cildi süper düzeltiyo...ya prenses canım ya parasını evrsek de sen bize temin etsen mesela olma mı yaa?çok mu şey istemiş olurum senden?evet canım benimde tenim hemen bir yere değse moralır o kadar hassas çok iz kaldı bende
bende seviyorum topuklu ayakkabıyı ama kilo fazla olunca bide hep ayakta olunca meslek gereği ayaklar napsın iflas ediyor kalıyorsun düz tabana
ahh be canım..çok çok geçmiş olsun yaaaa..bu aradalar dikkat et kendine..oruç tutma madem doktor istemedi sen de sonra kazasını tutarsın..çünkü vücut direnci bi düştümü zor toparlanıyo vücut malum..ne imiş peki asıl sorun?acaba bi yerde soğuk mu aldın?avalar sıcak olunca insan nerde rüzgar yiyo,nerde üşüyo anlayamıyo malesefslm kızlar dün çok hastaydım giremedim,sol tarfta ağrı vardı omuza kadar kalple ilgili birşey diye çok korktuk bide nefes alamıyordum acildeydik kaç saat film,kan,kalp grafisi derken allahtan birşey çıkmadı biraz beslenmeme dikkat edicem oruç yasak bide kendimi üzmeyecekmişim hehehe nerde dedim...
evet canım ikinci olduk bu hafta..bi de hepimzi ufaktan da olsa bişeyler yaptık o da iioldu bu hafta...ikincimi olduk kızlar süper tebrik ediyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?