Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse kayıt günü sorarım o zaman.. Peki napıyosun ne ediyosun zor oluyor mu zorlanıyor musun bahseder misin biraz :))
canım çok zor oluyor çünkü fen fakültesi zaten zordur birde kimya-biyoloji beni ağlatıyo çünkü bizim okul 2 vize 1 final zaten başıma kaçıyacak vaktim birde bunların laboratuvarları benim bölümlerim herhafta deney ve raporu var birde formasyon alıyorum canım akşamları 3 gün yani canım çıkıyor ama boş olmaktan iyidir emek olmadan yemek olmaz diyip katlanıyorum.ama erkek arkadaşım bana vakit ayırmıyorsun diye bana sürekli küsme halinde ona hazırlıklı ol 4 yıllık bir ilişki olduğu için bitiremiyoruz falan zorluklar var ama tavsiye ederim sonuçta üni liseye benzemez ben öss ünide çalıştığım kadar çalışsaydım derece yapardım herhalde sorularınolursa memnuniyetle cevaplarım

yani sonuçta ayrı ayrı okuyacağına bir sene fazla oku iki diploman olsun sonuçta senin geleceğin. En başından beri benim aklımda var dershaneye gittiğimden beri. Sınavlar, dersler falan çakışıyor mu peki. Ben gazetecilik okudum. Şimdi kısmetse radyo tv okuyacağım ve diyorum ki reklamcılık ya da halkla ilişkilere de çift dal yapıyım. İletişimin bütün dalları benim olsun:90: Çok mu abartmış olurum:90::90:

sahur
1 adet haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kaşar peynir
2 dilim yulaf ekmeği
1 adet domates
1 bardak çay

iftar
1 tabak haşlanmış biber kurusu
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim yulaf ekmeği

neden abartmış olacaksın bende tüm fen fakültesini istiyorum ama fizik en büyük kabusum dersler çakışıyor tabiki ister istemez ama hocalar idare ediyor etmezse ayarlayıp devamsızlıklarını 1 ona 1 ona giriyorsun sınavlar çakışıyor hocalarla konuşuyorsun ayarlıyorlar ama gıcıkşar çıkıyor tabi onlarada dekana bir dilekçe yazıyorsun hal oluyor ama ders çakışmasını sorun etme çakışanı almazsın öbür sene alırsın yada 2. öğretimle girersin ben normalde 1. öğretimim bazıları 2.öğretimle girdim ama hoca aynıysa tabi tavsiye ederim ama ortalamanı yüksek tutmam lazım yoksa atılıyorsun mesela bizde 2 bölümde 3ün altındaysa çiftanadalın silinio

işte o yüzden sordum ya illa birinci sınıftan mı başvuruyosun diye. Dersler hafifledikten sonra başvururum diye düşünmüştüm ama süresi varmış. Alttan ders bırakma diye bir şeyin var mı peki. Çok soru sordum belki ama canım başını ağrıttıysam özür dilerim

Ne demek canım bende çok sorular sordum öenmli değilalttan ders bırakırsan zaten ortalamam 3ün altına düşer o yüzden öyle bir şart yok

aslıcım beni bugün izinli say kuzum evde değilim kimsede yok konuşam öptüm sizi...

slm kızlar bugün bizim evlenme yıl dönümümüz dü yemeğe çıktık...baya bir yiyecektim ama yemeğime sinek düştü yiyemedim iyi mi kötümü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…