Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simsiyah ekran peki bilgisayarın faresi gözüküyor muu

iyiyim sen nasılsın cnm? az önce zirve dersanesinden aradılar görüşelim diye tamam dedim..bakalım ne olcak..

ben moralim bozuk biraz pc yüzünden onun dışında iyiyim canım bu aralar bizim elektronik eşyalar bozuluyo hep
hakkında hayırlısı olsun canım ama dershane işi zordur çok çalıştırırlar

ok sorun yok o zaman

bu arada bu hafta yapıcam inşlh yani cuma gitmiyorum pazar gününe aldık biletlerimizi

tamam canım

simsiyah ekran peki bilgisayarın faresi gözüküyor muu

yok canım benim pc iyice kötü olmuştu çok ses çıkarıyordu çalışırken sadece o sesi var başka hiç bişey yok çöktü galiba

ben moralim bozuk biraz pc yüzünden onun dışında iyiyim canım bu aralar bizim elektronik eşyalar bozuluyo hep
hakkında hayırlısı olsun canım ama dershane işi zordur çok çalıştırırlar
cnm format attırmayı dene virüs girmiştir belki de.
evt ve stajer olarak başlatacaklar.azcık maaşa koşuşturcam kabul edersem.ama bi görüşeyim dedim.bakalım ne dicekler:)

kpss ye hazırlanmak en doğrusu olur şu zamanda..sende kadro için istiyomuşsun zaten değilmi
dershanelerde iş var ama kalıcımı

haklısın cnm ama formasyon yok.zaten formasyon olayım olursa dersanede fln çalışamam.pek düşünmüyorum.maksat gezmek bende.kuzeni de alırım belki gideriz sonra kıyafetlere bakarız

Hadi ya kötü olmuş o zaman desene bi de okulların açılmasına yakın

evet canım ya gelince zaten bütün aksilikler üstüste geliyor

kardeşim akşam bir gelsin baktıracam inş hallolur
canım bazen ilçe milli eğitim dershanelerden alınan stajerliği kabul etmiyor erzurumdayken bir arkadaş dershanede almıştı eğitimleri ama bizim ilçe milli eğitim kabul etmedi kız bir daha almıştı aynı şeyleri

kızlarr ben geldimmm herkeşler burdaymışşş

hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm

hoşbuldukkk canımmmmmmmm
naber nasılsınnn dershane işi felan okudum hakkında hayırlısı olsun canım ama bencede yinede git bir görüşş

hoşbuldukk çiçemmm iyyim sen nasılsın bakalım :82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…