- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.601
kimse beni istemyio
Nere gidcem ben kizlar yabenim gibi tranferi kaciriyorsunuz bakin
hoşbuldukk çiçemmm iyyim sen nasılsın bakalım :82::82::82::82::82::82::82:
hmmm anladım cnm.kabul etme olasılığım çok az zaten.ben basvurmadım dersanelere ama nerden bulmuslarsa arıyolar.kardeşim akşam bir gelsin baktıracam inş hallolur
canım bazen ilçe milli eğitim dershanelerden alınan stajerliği kabul etmiyor erzurumdayken bir arkadaş dershanede almıştı eğitimleri ama bizim ilçe milli eğitim kabul etmedi kız bir daha almıştı aynı şeyleri
hoşbuldukkk canımmmmmmmm
naber nasılsınnn dershane işi felan okudum hakkında hayırlısı olsun canım ama bencede yinede git bir görüşş
hoşbuldukk çiçemmm iyyim sen nasılsın bakalım :82::82::82::82::82::82::82:
kelebeemm bilgisayarım bozuldu
artık çok giremeyecem sabahları girebilirim artık
eğer yapılmazsa pc sivasa döndüğümde ne olur bilmiyorum
inşallah yapılır canım yaaaa
inş canım ya yoksa şans oyunlarına dalcam
hahaha ben de kazı kazan oynamaktan bıktım
kızlarr şimcikkk cuma günü ablama gidecektim ya iftardan sonra eniştemle beraber gttikk ahmete ablama geldiğimi söylemedim hani süpriz olsun diye ablama geliceklerdi çünki o akşam ablasıyla beraber. neysee yoldayken msj attı miğdesi rahatsızlanmış doktora gitmiş serum almış bende üzüldüm iyiyim ama şimdi dedi..
neyseee ben söyledim ona ablamdayım felan diye. feshaneye hgidelimm mi dediler bizde tamm dedik gittik feshaneye ama halini görsenizz nasıll bi heyecann çok masum geliyo gözüme. feshanenın içinde dolaşırken ablam yüzük aldı eniştem çakmak felannn sonra ahmette başka biyerdeydi ablasıyla .
ablam yanıma geldi dedı kı sana parfüm alıyomuuşşş . Allah biliyo bende dedım ki abla ben bılıyosun başka arfum kullanamma sahte felan yada değişik kokular . sen kullanırsın sana veririm dedım
dışar çıkınca hemenn pamukk şekerine saldırıdımmm çok severimm çünkiiiiii ahmette halimi görünce gülmeye başladı çocuk gibiydim yanii yeme şeklim v.s
sonra bana hediye paketlerini verdi bunlar senın dedı bende dedım kı sagol gercekten gerek yoktu sürekli hediye alıyosun mahçup oluyorum oda ben mutlu oluyorumm sana bişeyler alınca dedı
sonra hepberaber zaten beraberdıkde sahur yaptık evlere dağıldıkkk. haa bu arada unuttum eve dönüş yolunda arabaya yürürken adamın biri parfüm dizmişş baktımm aa bunlar kaça felan ama sahte dimii yani ben orjinaline 300 tl veriyorum hemen hemen dedım ama iştee chri.. dior dedim. ahmet güldüü evet çok güzel bi koku dedi.eve gelince ablamm açtırdı bir baktımm benim parfümüm chri.. dior okadar şaşırdım kiii anlatamam ne bilimm hani ben farklı alır dıye duşunmustum yada pkadar para vermez diye ama o tamamen tesadüf kendisi begenerek almış habersizce yoldada o yuzden gülmüş sonra cmtes ide gitti şimdi memleketinde öyle yaniiiii ablam bendeydııı temzilik v.s yaptıkk kızlarrr
slm kızlar moralim çoookkk kötü
pc bozuldu açıyorum ama görüntü gelmiyor siyah bir ekran napcam ben şimdi ya
dua edinde arkadaşlar düzelsin
şimdi evdeki pcden giriyorum eğer benim pc düzelmezse akşam gelemem erkek kardeşim akşam kimseye bırakmıyor
gündüzde her istediğim zaman giremem kız kardeşim giriyor babam giriyor ooofffff
moralim gerçekten sıfır
burdayken böyle devam ederim ama eğer pc düzelmezse sivasa gittiğimde ne yaparım bilmiyorum
çünkü yeni bir pc alacak durumum yok
21 ağustos devam çizelgesi
dudujan=22
ayşen=18
aynalar=15
pinkcat=14:93::93::93:
gözde=11
elifus
prenses
fatta
emidaf
nazco
selinay
irras
izinli olanlar
not=aslı izinlilerdi değilmi böyle yazıverdim ama :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?