- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.641
kızlar bayram telaşım başladı maalesef yarın salı işe gelicem çok yoğunum buraya gelmeye fırsat bulamam herhalde çarşamba gelebilmeyi ümit ediyorum bugün birsürü mal aldım yola çıkıcam şimdi dükkana gidincede malları açıcam sabahta gene işe
ben bayrama kadar böyle olurum beni idare edin nolur
bayram bizim rızk kapımız bütün sene bu bayramları bekliyoruz dua edin lütfen rızkımız bol işlerimiz çok olsun
öpüyorum herkezi
sağollll annemmmmmmm
kuzuuu bırakma sakın ben bıraktım çok pişmanın ınan kii sen devam et ilacına dietinede:13::13::13::13::13:
selam kızlar bizimkiler yemekteyken geliyim dedim
ama kimse gelmemiş aacaba izinleri mi iptal etsem yoksa günlük mesaj sayısını mı arttırsam :44::44::44:
ama mesaj sayılarına baktığımda sorun yok herkes 7 den fazla yazıyor ama izinlilerimiz çok malesef bayram sonuna kadar en az 2 hafta böyle olur
kızlar bayram telaşım başladı maalesef yarın salı işe gelicem çok yoğunum buraya gelmeye fırsat bulamam herhalde çarşamba gelebilmeyi ümit ediyorum bugün birsürü mal aldım yola çıkıcam şimdi dükkana gidincede malları açıcam sabahta gene işe
bayram bizim rızk kapımız bütün sene bu bayramları bekliyoruz dua edin lütfen rızkımız bol işlerimiz çok olsun
öpüyorum herkezi
çiçeğeemm kaptanım kesinlikle aynı fikirdeyim...bu çocuk tam bi kelebek ve koku uzmanıfadikcim süpermiş valla bence kokunu bildiği için ondan almıştım bunu kullanıyor diye seni kokundan tanıyor
yok canım sitedde sorun var.benim de sabahtan beri ilkgirişimsagoll canım biraz miğdem ağrıyorr eve gidesim var gidip uyuyasımm
siteyede daha yeni girebilidm anlamadım bozuk olan benim p.c mi yoksa burası mı
Şuanda seni çok anlıyorum canımkimse yok huhuhuhuhu:44:
Allah bol bol kazanlar versin işn nazocum....kızlar bayram telaşım başladı maalesef yarın salı işe gelicem çok yoğunum buraya gelmeye fırsat bulamam herhalde çarşamba gelebilmeyi ümit ediyorum bugün birsürü mal aldım yola çıkıcam şimdi dükkana gidincede malları açıcam sabahta gene işe
öpüyorum herkezi
kızlar genel olarak sitede sorun var.birisi yazarken ya ziyaretçi görünüyor ya da çıkmış..o yüzden denk düşemediğimizi sanıryoruz...bir de şu izin meselsi kafamı kurcaladı..aslında kimse topiği boşlamıyor.sadece yine bir geçiş dönemindeyiz..bence olumsuz konuşmamak lazım bu konuda..nihayetinde herkes bayram tatili dlayısı ile izin alacak...bu olağan bi durum.ki bizim topik ehmen hemen ençok paylaşımın yapıldığ topik..bizden daha hızlı paylaşımın olduğu başka bi takıma pek denk düşmedim.bilmiyorum benim şahsi görüşüm bu konud olumsuz dil ve şu anki durumdan rahatsız dilim.ya çok pozitif bakıyorum ya da normal bi süreç.siz ne dersiniz?çünkü bu konuda olumsuz konuşmak hepimizi aynı anda etkiliyor..sonuçta aynı süreçte bir çok takımın günlük yazdığı sayfa 5i geçmiyor malum..o yüzden bence şikayet etmekten çok destekleşmek lazım zannımca...çok öpüyorum hepinizi..bu arada kaçak girdim nete..az evvel uyumam gerekiyordu..uçağımız sabah 6da..anca sahur yapıp yatartız erken uyuyalım didiydik ama ben dayanamadım ve geçmişi okuyup bu yorumu eklemek istedim...sizi seviyorum takımımneden kimse yok?neden ben yalnız kaldım ühü ühü
hoşgeldin canım nasılsınkızlaaaaar ben geldiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?