Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bayram telaşım başladı maalesef yarın salı işe gelicem çok yoğunum buraya gelmeye fırsat bulamam herhalde çarşamba gelebilmeyi ümit ediyorum bugün birsürü mal aldım yola çıkıcam şimdi dükkana gidincede malları açıcam sabahta gene işe
ben bayrama kadar böyle olurum beni idare edin nolur
bayram bizim rızk kapımız bütün sene bu bayramları bekliyoruz dua edin lütfen rızkımız bol işlerimiz çok olsun
öpüyorum herkezi

bu arada regl oldum kızlar oruç tutamıyorum
menümü yazayım

kahvvaltıda
çeyrek ekmek tost
domates salatalık yedim

akşam da
yarım tabak bezelye yemeği
2 kaşık pilav
salata
1 bardak fanta

inşallah tatlımmm rabbim boool kazançlar versin inşallah

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

ziyaretçi kimsinnn?
çık ortaya,kızmayacağımm sözz :90::90::90:

neyse kızlar bende çıkayım o zaman sıkıldımm
arkadaşıma gideyim kandırabilirsem yürüyüşe çıkarızz
gece tekrar gelirim
öptüm hepinizi görüşürüzzz

Kizlar merhaba ben geldim ve gidiyorumm

yeni uyandim. arkadasim aradi iftara yardim etmeye gideceigim , baklava falan yapicaz. oyuzden beni izinli sayarmisiniz:82: tesekkurler...

slm kızlar bu vakitlerde kimse yok artık sahurda yazışıyor herkes galiba..
ben de bugünki menümü yazayım
sabah
3 dilim peynir,domates salatalık,2 dilim ekmek
öğle
közlenmiş patlıcan,2 di,lim ekmek
akşam
1 biber dolması,5-6 tane yaprak sarma,ayran

sağollll annemmmmmmm
kuzuuu bırakma sakın ben bıraktım çok pişmanın ınan kii sen devam et ilacına dietinede :13::13::13::13::13:

nasıl olacak o iş bilmiyorum kuzu....

izinleri iptal edersen yanarız aslı hele bayramda fln hiç giremem ben gelip gitme çok olur bizde...

amin canım hepimizin inşallah....

fadikcim süpermiş valla bence kokunu bildiği için ondan almıştım bunu kullanıyor diye seni kokundan tanıyor
çiçeğeemm kaptanım kesinlikle aynı fikirdeyim...bu çocuk tam bi kelebek ve koku uzmanı

sagoll canım biraz miğdem ağrıyorr eve gidesim var gidip uyuyasımm
siteyede daha yeni girebilidm anlamadım bozuk olan benim p.c mi yoksa burası mı
yok canım sitedde sorun var.benim de sabahtan beri ilkgirişim((

Şuanda seni çok anlıyorum canım kimse yok huhuhuhuhu:44:

Allah bol bol kazanlar versin işn nazocum....

neden kimse yok?neden ben yalnız kaldım ühü ühü
kızlar genel olarak sitede sorun var.birisi yazarken ya ziyaretçi görünüyor ya da çıkmış..o yüzden denk düşemediğimizi sanıryoruz...bir de şu izin meselsi kafamı kurcaladı..aslında kimse topiği boşlamıyor.sadece yine bir geçiş dönemindeyiz..bence olumsuz konuşmamak lazım bu konuda..nihayetinde herkes bayram tatili dlayısı ile izin alacak...bu olağan bi durum.ki bizim topik ehmen hemen ençok paylaşımın yapıldığ topik..bizden daha hızlı paylaşımın olduğu başka bi takıma pek denk düşmedim.bilmiyorum benim şahsi görüşüm bu konud olumsuz dil ve şu anki durumdan rahatsız dilim.ya çok pozitif bakıyorum ya da normal bi süreç.siz ne dersiniz?çünkü bu konuda olumsuz konuşmak hepimizi aynı anda etkiliyor..sonuçta aynı süreçte bir çok takımın günlük yazdığı sayfa 5i geçmiyor malum..o yüzden bence şikayet etmekten çok destekleşmek lazım zannımca...çok öpüyorum hepinizi..bu arada kaçak girdim nete..az evvel uyumam gerekiyordu..uçağımız sabah 6da..anca sahur yapıp yatartız erken uyuyalım didiydik ama ben dayanamadım ve geçmişi okuyup bu yorumu eklemek istedim...sizi seviyorum takımım

menümü yazayım hemen

sahur: salata ve 2 şişe su
iftar: bir tabak çorba, üç kaşık pilav (abimden aşırdım:90:) ve bir tabak mantı. Mantı da ağır geldi hepsini yiyemedim sahurda yemeyi düşünüyorum.

sonra yürüyüş falan öyle işte :))

aa dün yazmamıştım. Dün bi arkadaşımla buluştuk. Sabah kahvaltı falan yapmadım gittim arkadaşın yanına. Limonata içtik ve beni zorla burgera soktu ben de küçük menülerden yedim. Sonra burgerda yedim diye bütün gün yemedim. Su içtim çaylarımı içtim falan. Yürüdük bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…