- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.681
slm kızlar moralim çoookkk kötü
pc bozuldu açıyorum ama görüntü gelmiyor siyah bir ekran napcam ben şimdi ya
dua edinde arkadaşlar düzelsin
şimdi evdeki pcden giriyorum eğer benim pc düzelmezse akşam gelemem erkek kardeşim akşam kimseye bırakmıyor
gündüzde her istediğim zaman giremem kız kardeşim giriyor babam giriyor ooofffff
moralim gerçekten sıfır
burdayken böyle devam ederim ama eğer pc düzelmezse sivasa gittiğimde ne yaparım bilmiyorum
çünkü yeni bir pc alacak durumum yok
22 ağustos mesaj sayımı
aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8
izinlileri yazmıyorum artık
takımda kaç kişiyiz ama.....neyse yorum yapmıyorum artık
dün yoktum arkadaşıma iftara gitmiştim :87:
bu arada bilgisayarım sorunlu kendi kendine kapanıyo
yakında laptop alacağız inşallah sorunum hallolacak
siz ne yapıyorsunuz görüşmeyeli???
kızlar bayram telaşım başladı maalesef yarın salı işe gelicem çok yoğunum buraya gelmeye fırsat bulamam herhalde çarşamba gelebilmeyi ümit ediyorum bugün birsürü mal aldım yola çıkıcam şimdi dükkana gidincede malları açıcam sabahta gene işe
ben bayrama kadar böyle olurum beni idare edin nolur
bayram bizim rızk kapımız bütün sene bu bayramları bekliyoruz dua edin lütfen rızkımız bol işlerimiz çok olsun
öpüyorum herkezi
kızlar genel olarak sitede sorun var.birisi yazarken ya ziyaretçi görünüyor ya da çıkmış..o yüzden denk düşemediğimizi sanıryoruz...bir de şu izin meselsi kafamı kurcaladı..aslında kimse topiği boşlamıyor.sadece yine bir geçiş dönemindeyiz..bence olumsuz konuşmamak lazım bu konuda..nihayetinde herkes bayram tatili dlayısı ile izin alacak...bu olağan bi durum.ki bizim topik ehmen hemen ençok paylaşımın yapıldığ topik..bizden daha hızlı paylaşımın olduğu başka bi takıma pek denk düşmedim.bilmiyorum benim şahsi görüşüm bu konud olumsuz dil ve şu anki durumdan rahatsız dilim.ya çok pozitif bakıyorum ya da normal bi süreç.siz ne dersiniz?çünkü bu konuda olumsuz konuşmak hepimizi aynı anda etkiliyor..sonuçta aynı süreçte bir çok takımın günlük yazdığı sayfa 5i geçmiyor malum..o yüzden bence şikayet etmekten çok destekleşmek lazım zannımca...çok öpüyorum hepinizi..bu arada kaçak girdim nete..az evvel uyumam gerekiyordu..uçağımız sabah 6da..anca sahur yapıp yatartız erken uyuyalım didiydik ama ben dayanamadım ve geçmişi okuyup bu yorumu eklemek istedim...sizi seviyorum takımım
kızlar nihayet temizliği bitirdikama bizde bittik
22 ağustos mesaj sayımı
aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8
aslicigim, bilgisayarinina buyuk bir ihtimal virus girmis.suan cok yaygin virusler var. format cekersen eski haline doner merak etme. sivasa gitmeden yaptirabilirsin, kendin bile yapabilirsin.
kaptancigim, 2-3 gundur dusunuyorum. ve ilaclardan dolayi kilo vermem durdu, birde ramazan olunca diyet te yapamiyorum, ve motivasyonumu kaybettim malesef:44::44:
bayramada 10 gun kaldi. ben bayrama kadar izin istiyorum. bayramin 4.gunu gelirim ins. boyle bir izin oluyormu bilmiyorum?? toplam 10 gun oluyor.
bayramdan sonra, diyete baslayacagim tekrar isvec diyetine. ve lahana suyuna. 3 kilodaha vermek istiyorum cunki. ins veririm.
Fatmacigim ruyayi iyi yorumlamisin. sagol iyi dileklerin icin. Ins hayirlisiyla rabbim bizede bebek nasip eder. dua et ins. gercekten zor bir durum. Ama imtihan diyorum. bu ay gebelik oldugunu dusunmuyorum... cunki, ates olcme yontemiyle takip ediyorum, suanda birsey yok, haftaya ilaclara tekrar baslayacagim.
sınavlar yüzünden bende herşeyi boşladım bir sürü kitap birikti
stephenie meyer-göçebe çokk güzel bir kitap ilk 50 sayfa sabredebilirsin 700 sayfa nasıl geçiyor bilimiyorsun
22 ağustos mesaj sayımı
aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?