Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslicigim, bilgisayarinina buyuk bir ihtimal virus girmis.suan cok yaygin virusler var. format cekersen eski haline doner merak etme. sivasa gitmeden yaptirabilirsin, kendin bile yapabilirsin.

selam kizlar , suan gece 2 . ben uyumadim, gecmisi okudum.herkez izinli masallah ee bayram yaklasinca bide iftarlar.. bende aksam iftara davetliydim. esim sehir disinda, birazdan gelir onu bekliyorum.
cuma cumartesi pazarda iftar var.

kaptancigim, 2-3 gundur dusunuyorum. ve ilaclardan dolayi kilo vermem durdu, birde ramazan olunca diyet te yapamiyorum, ve motivasyonumu kaybettim malesef:44::44:

bayramada 10 gun kaldi. ben bayrama kadar izin istiyorum. bayramin 4.gunu gelirim ins. boyle bir izin oluyormu bilmiyorum?? toplam 10 gun oluyor.

bayramdan sonra, diyete baslayacagim tekrar isvec diyetine. ve lahana suyuna. 3 kilodaha vermek istiyorum cunki. ins veririm.

Fatmacigim ruyayi iyi yorumlamisin. sagol iyi dileklerin icin. Ins hayirlisiyla rabbim bizede bebek nasip eder. dua et ins. gercekten zor bir durum. Ama imtihan diyorum. bu ay gebelik oldugunu dusunmuyorum... cunki, ates olcme yontemiyle takip ediyorum, suanda birsey yok, haftaya ilaclara tekrar baslayacagim.

22 ağustos mesaj sayımı

aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8

izinlileri yazmıyorum artık

takımda kaç kişiyiz ama.....neyse yorum yapmıyorum artık

Canim ellerine saglik. gecen hafta ben yapmistim listeyi, izinlilerin cok olmasi senin daha az ugrasman olur saka biryana, mecburiyetten izin aldim ben. evdeyoktum cunki.

dün yoktum arkadaşıma iftara gitmiştim :87:
bu arada bilgisayarım sorunlu kendi kendine kapanıyo
yakında laptop alacağız inşallah sorunum hallolacak
siz ne yapıyorsunuz görüşmeyeli???

aman canım i,nş bozulmadan yenisini alırsınız benim gibi kalmazsın ortada

kolay gelsin canım iyi kazançlar

bende hani şu ziyaretçi olarak görünen kişilerin bizler olduğunu düşünüyorum online görürmüyoruz ve yazdıklarımızda bazen gitmiyor

kızlar nihayet temizliği bitirdik ama bizde bittik

gözün aydın canım güle güle kirletin

22 ağustos mesaj sayımı

aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8

izinlileri yazmıyorum artık

takımda kaç kişiyiz ama.....neyse yorum yapmıyorum artık

ellerine sağlık canım

aslicigim, bilgisayarinina buyuk bir ihtimal virus girmis.suan cok yaygin virusler var. format cekersen eski haline doner merak etme. sivasa gitmeden yaptirabilirsin, kendin bile yapabilirsin.

canım dün erkek kardeşim baktı ekranı hiç tanımıyor ekran kartı yanmış galiba

canım bu 10 gün kendini bırakırsan verdiğin kiloları geri alırsın bence diyeti bayram sonuna bırakma
ama senin bu hafta kilo vermek zorunda olman yüzünden izin istediğini bildiğim için tamam diyorum ama kilo vererek dönmen lazım eğer kilo alarak dönersen üstüste 3 defa kilo vermemiş olursun ve diskalifiye olur. o yüzden beu 10 günde dikkat et kendine kilo vermen gerekiyor canım

evet kızlar takımda bir huzursuzluk görüyorum paylaşımın olmadığına dair benim bu konudaki düşüncelerim şunlar

**son zamanlarda sitede sorun var. ya giremiyoruz, ya yazdıklarımız geç gidiyor, ya kopyaladıklarımız kaybolur
bu da insanın canını sıkıyor.

**her yaz paylaşım azalır. çünkü insanlar eve kapanmıyor genelde daha çok dışarda olunuyor, izinler artar.

**ramazanın etkisi çok büyük. düzenlerimiz bozuldu. uyuma kalkma saatleri değişti. ya iftara misafir alıyoruz ya iftara gidiyoruz. pc başına geçmemiz azalıyor.

**bayram yaklaşıyor. bayram hazırlıkları, bayram temizliği, başka yere gitme artacak bu durumda paylaşımın az olmasına neden olacak.

bu nedenlerden dolayı paylaşım azalıyor ve izinler artıyor. bu çok normal daha önceki yıllardada yaz, ramazan, bayramlarda bu durum hep olmuştur. diğer takımlardada aynı sorunlar yaşanıyor ve okullar açılana kadar bu durumun devam edeceğini düşünüyorum malesef ve sadece bizim takıma has bir konu değil

takımda 13 kişiyiz dünkü mesaj sayısı şöyle
aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8
89 tane mesaj yazılmış 8 üye tarafından diğerleri izinli bu sayı eskisine göre az tabi ama genel olarak bakıldığında az mı tartışılır

geçen izinleri mi kaldırayım diye şaka yaptım izinleri kaldırma diye bişey olmaz tabi
ama kimse darılmasın gücenmesin bu durumu bazen suistimal ediyoruz
izinleri pc ye girme şansımızın olmadığı zamanlarda kullanacaz arkadaşlar
bazen misafirleğe gitmek ya da dışarda gezmek için bile o gün izin istiyoruz
bu durumlar bir anda ortaya çıkmıyor daha önceden planları yapılan şeyler bu yüzden dışarıya mı çıkılacak o zaman erken geleceksiniz buraya arkadaşlar en azından 7 mesajı dolduracaksınız daha sonra gidilecek yere gideceksiniz

izin konusunu daraltmayı düşünüyorum herşeyde bugün beni izinli yaz kadar basit olmayacak artık

'niye kimse yok' herkes bunu söylüyor herkes bundan şikayetçi
ama bu olmayanlar biziz arkadaşlar dışardan kimse gelmeyecek bu takıma
yani bir geldiğimizde neden kimse yok derken
biraz sonra gelen için neden kimse yok dediğinde o olmayan kişi sizsiniz onun için
yani bir dakika önce şikayet eden sizken bir dakika sonra şikayet edilen siz oluyorsunuz
bu bir nevi döngü gibi bişey

kaptan olarak üzerimde bir ağırlık var bir taraftan gelemiyorum izin alabilir miyim bir taraftan paylaşım olmuyor deniliyor ve ben ortada kalıyorum her iki tarafından kendine göre haklı yönleri var
bizim arkadaşlar yapacağımız birazcık fedakarlık elimizden geldiğince paylaşımda bulunmak
bu 7 mesaj olayını zorunluluk haline getirmeyelim 7 mesaj doldu haydi bana güle güle olmasın lütfen
yukarda dedim ya bu bir döngü kimse yazmıyor bende yazmayım dersek diğeride kimse yazmıyor bende yazmayım diyecek ve bu böyle devam eder

şimdi ben bunları birilerini suçlamak için yazmadım sakın yanlış anlamayın üzerine kimsede almasın
ama paylaşım yüzünden bir gerginlik var takımda bunu çözmeye çalışmalıyız
sizinde fikirlerinizi istiyorum yani ne yapabiliriz mesaj yazma sayısını mı artıralım, izinleri mi kaldıralım başka bir yol mu bulalım ne diyorsunuz
bu durumu biz çözecez o yüzden çözüm önerileri istiyorum bazen çaresiz kalıyorum ne yapabilirim diye

aslı canım bzı konularda sana katılıyorum.
Ben kendi adıma konusuyorum ben hergün gelip buraya yazıyordum ama bu sıralar ders çalışmam gerekiyor çünki sınıfta kalma durumum var derslerimi veremezsem. Ve bu durumda da evde calışma şansım olmadığı için ofiste çalışıyorum tabi ofisteki işlerimide yapıyorum . Bu durumda ne oluyor topikten hiç çıkmadan duramıyorum. şimdi adli tatil var ama bayram sonunda yogun olucak. Bu durumda bişey yapamam çünki iş yerindeyim evimde değil.
Hafta sonları giremiyorum birde akşamları çünki p.c yok şuan alma gibi bir şansımda yok maddi açıdan okadar birikim yapmadım.
Onun ndışında topikte bir sorun var giremiyoruz yazıyorum msj gitmiyo mesala o zaman deliriyorum bele bekle gıtmıyo msj. Yada gecmışten alıntı yaparak cvp yazmaya çalışıyorum bu sefrede alıntılarım gidiyo.
7 msj konusuna gelince daha önce 7 msj yazmak için geliniyo deyipte bi gerginlik olmuştu. şimdi bari gelin 7 msj doldurun izin alacaksınız deniliyor . Ben anlamdım.

Grubun şuankı durumundan yani msj sayısı v.s ben mutsuz değilim . Memnumun yani sonucta çalışıyoruz işimiz oluyor yada ne bilinmm durumlar bazen el vermiyo.
Kimse kimseyi bulamıyor v.s o zman herkez bırbırının ya msn adresini yada cep tel. Alsın gelince haber versin.

Herkezın kendıne göre sıkıntıları ve problemleri var bazen gülüp yazarken dolu dolu msjlar bazen yazamayabiliriz .

Selinin dedesi vefat etti (allah rahmet eylesin tekrardan) ama o geldi yınede yazdı kızcağız .
Yani izin alınırken zoraki durumlarda alındığını düşünüyorum . Bir yere giderken izin almanın nedenıde malumm ramazan iftar gec hadı cay faslı derken orda kalıyoruz. ınsanlarad hadı ben sızın p.c bı kullanıyım deme şansımız yok. Birde aniden ortaya çıkıyor davetler.

Yada herkez nasıl bı takım olmasını ıstedığını yada ne istediklerini rahatsızlıklarını yazsın ona göre bişeyler yapılsın.

Ve bu durumda da yani kendi adıma şahsen benim hafta sonları gelemdığımden yada akşamları gelemdığımden dolayı .
Bundan rahatsız olan varsa söylesinn gerçkten kim rahatsız oluyorsa ben takımı bırakırım yıne normal gelirim yazarım grupta olmam. çünki neden ortamı ben germiş gibi hissedeyim ki. Yada ortaya bısey soylendıgınde acaba mı dıyeyım kı ustume almamam gereken bır konuyu bıle.

Canım herkes geldiğinde güzel güzel sohbet ediyoruz. Kimse olmadığında ben yazdığımda açıkçası kendimi iyi hissetmiyorum. Sen geldiğinde ya da takımdan diğer arkadaşlar falan sohbet ederken mutlu oluyorum. Öbür türlü sanki mesajı doldurmak için yazıyomuşum gibi geliyor. O geçen sitenin bi gün açılmaması sonra ne biliyim yavaşlaması kötü oldu tabi. Ama sonuçta bu insanın içinde biten bir şey ve bir şey yapamayız. İzinleri kaldırsan ya da mesaj sayısını arttırsan çözüm olur mu bilmiyorum ama gelmek istemeyen sonuçta gelmez her türlü

kızlar kimse kimseye darılmasın lütfen buraya tartışmaya değil birbirimize destek olunarak kilo vermeye geldik
daha önceki mesajımda saydığım nedenlerden dolayı çok sık uğrayamıyoruz buraya ama içinde bulunduğumuz yaz-ramazan- bayram üçlemesinin getirdiği bir durum ve her zaman bu zamanlarda karşılaşabilecek bir durum
bunun yanında herkesin kendi içine dönüp düşünmesini istiyorum bendede bir hata var mı diye birbirimize kızmak yerine bu takıma daha nasıl faydalı olabilirim diye düşünmeliyiz basit konular için izin istemeyelim arkadaşlar
fadikin herkes birbirinin telini alsın gelince çağrı atalım fikri uygulanabilinir böylelikle geldiğimizde kimse yok diye geri gitmeyiz
bu durumda iken bile buhafta prenses dışında herkes kilo verdi yani zor zamanlarda bile bunu başarabiliyoruz öyleyse daha iyi olup daha iyi kilo verebiliriz
burda herkes fikrini açıkça söylesin ama birbirimize darılmayalım bu bize fayda sağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…