- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.661
kızlar nihayet temizliği bitirdikama bizde bittik
iyi geceler
selam dudu
selam gözde nasılsınız
ooo herkesler burdaymış sohbet etmek isterdim ama çok uykum geldi.iyi geceler kızlar
selamm iyiyiz canım sen nasılsıınn :)) bu müsli ne
iyi canım bende
mesaj sayımı yapıcam ama hiçde yapasım yok çünkü pekde yazan olmamış yani
müsli kopyalıyorum:)
Tahıllı gıdalar, yulaf, buğday, pirinç gibi gıdalar ve bunlardan elde edilen ürünlerdir. Tahıl tanesinin (kepek+nişastalı kısım+öz) tüm kısımlarını içerecek şekilde öğütülmesi ve hazırlanan ürünler ise tam tane tahıl ürünleri olarak tanımlanır. Müsli tam tane tahıl ürünüdür ve temel maddesi yulaf ezmesidir. Tam tane yulafın kısmen pişirilip iri parçacıklar halinde öğütülmesi ile elde edilir. Yulaf ezmesi buğday, çavdar gibi diğer tahıl ezmeleri ile karıştırılabilir. Ayrıca, doğal kurumuş meyve parçacıkları, bal, çikolata, pirinç patlağı, hindistan cevizi, mısır gevreği, süt tozu, peynir altı suyu, kakao yağı, kakao, pirinç unu, kurutulmuş malt özü gibi gıdalarla çeşitlendirilebilir.
Kaynak : yorumla.net - Müsli Nedir?
Müslinin yararları
* Kan kolesterol seviyesini düzenler
* Kan şekerini düzenler
* Tokluk duygusunu azaltır ve kilo kontrolünü sağlar
* Kalın bağırsak asisteminin sağlığını korur
* kanser gibi hastalıkların oluşum riskini azaltır
Hee anladım. Buğday, yulafın bi değişik bi de öğütülmüş haliTeşekkürler canım bilgi için
iyim canım sen nasılsıın :))
sağol canım bende yorgunum ama bittide kurtulduk darsı başınızaohh ne güzel valla. Üzerinizden büyük bi yük kalkmıştır. Biz daha başlamadık bile ve boya yapcaz off off:97:
kızlar bana film kitap falan bir şey önerin yaa.. Bu sınav sezonu iyice saldım. Film seyredemedim, test kitaplarından başka kitap almadım elime. Bi el atın bana:90:
iyiyim canım sen nasılsıniyi geceler
selam dudu
selam gözde nasılsınız
iyi geceler canımooo herkesler burdaymış sohbet etmek isterdim ama çok uykum geldi.iyi geceler kızlar
ne tür kitaplar ve filmler seversin ona göre tavsiye edeyim :)
ben şu an aşkın gözyaşları isimli kitabı okuyorum hz.şemsin mevlanaya olan tutkusunu ve onu arayışını anlatıyo çok akıcı bir kitap okurken yaşıyorum resmen
ben kalkıyorum kızlar sahuraa kadar ayaktayım ama pc başında fazla oturunca bel ağrım başlıyo
iyi geceler :92:
sınavlar yüzünden bende herşeyi boşladım bir sürü kitap biriktikızlar bana film kitap falan bir şey önerin yaa.. Bu sınav sezonu iyice saldım. Film seyredemedim, test kitaplarından başka kitap almadım elime. Bi el atın bana:90:
hoşgeldin canım nasılsın
22 ağustos mesaj sayımı
aynalar=19
emidaf=12
ayşen=11
dudujan=11
elifus=10
pinkcat=9
gözde=9
selinay=8
izinlileri yazmıyorum artık
takımda kaç kişiyiz ama.....neyse yorum yapmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?