Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kendi adıma konusuyorum.
eğer benım hafta sonları ve akşam gelemişlerim sorunsa yada kurallara uymuyorsa ben çıkmak istiyorum aslı gerçekten ..

Kızlar herkes olduğun sohber destek çok güzel ortam oluyor ama kimse olmayıp ben yazdığımda gözdeninde dediği gibi sadece 7 mesaj için yazıyormuş gibi hisediyorsun ama sonuçta herkesin işi güçü var ve herkesin net girme imkanı sınırlı bunlara yapılabilecek birşey olduğunu sanmıyorum bence bayram sonunda düzelecektir.mesaj sayısı artılırsa yada izinler yok sayılırsa girme imkanı olmayan yine giremeyecektir o yüzden ben birkaç hafta bekleme taraftarıyım.

kızlar birbirimizi yıpratmayalım
bu sorunu hep beraber çözecez
lütfen şu mübarek günde birbirimizi kırmayalım

hala regl olamadım ve karnımda acayip şişlik var
cuma sabah test yapıcam hamilelik yoksa civanperçemi felan içicem olmak için aylardır düzenli oluyordum ne oldu anlamadım yaaa

hala regl olamadım ve karnımda acayip şişlik var
cuma sabah test yapıcam hamilelik yoksa civanperçemi felan içicem olmak için aylardır düzenli oluyordum ne oldu anlamadım yaaa

canım aslında inş hamilesin demek istiyorum ama senin düşüncen ne bilmiyorum böyle güzel kilo verirken
allah gönlüne göre versin canım

canım aslında inş hamilesin demek istiyorum ama senin düşüncen ne bilmiyorum böyle güzel kilo verirken
allah gönlüne göre versin canım

inşlh rabbim nasip eder kendiliğinden kalabilmiş olsam gözüm kiloyu felan görmez hem çok şkr bu kadar inebildim hamile kaldığımda ideal kiloma dah inmiş olsam en fazla 10 kiloyla bitirmeyi düşünüyorum zaten
rabbim hayırlısını versin bana ve tüm isteyenlere inşlh

namazı kılıp pazara gidicem
pazar gününe kadar evdeyiz zaten ecik sebze alayım kendime :)
ordanda büyük dayımlara iftaraf davet etti oraya gidicez artık geceye girerim

Canım allah gönlüne göre verir inşallah

allah gönlüne göre versin canım hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…