- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.701
kızlar kimse kimseye darılmasın lütfen buraya tartışmaya değil birbirimize destek olunarak kilo vermeye geldik
daha önceki mesajımda saydığım nedenlerden dolayı çok sık uğrayamıyoruz buraya ama içinde bulunduğumuz yaz-ramazan- bayram üçlemesinin getirdiği bir durum ve her zaman bu zamanlarda karşılaşabilecek bir durum
bunun yanında herkesin kendi içine dönüp düşünmesini istiyorum bendede bir hata var mı diye birbirimize kızmak yerine bu takıma daha nasıl faydalı olabilirim diye düşünmeliyiz basit konular için izin istemeyelim arkadaşlar
fadikin herkes birbirinin telini alsın gelince çağrı atalım fikri uygulanabilinir böylelikle geldiğimizde kimse yok diye geri gitmeyiz
bu durumda iken bile buhafta prenses dışında herkes kilo verdi yani zor zamanlarda bile bunu başarabiliyoruz öyleyse daha iyi olup daha iyi kilo verebiliriz
burda herkes fikrini açıkça söylesin ama birbirimize darılmayalım bu bize fayda sağlamaz
Çok sağol tatlımgözün aydın canım güle güle kirletin
hoşgeldin canım sen nasılsınselam kızlaar ben geldim nasılsınızz :))
sende hoşgeldin canım nasılsınben geldim ben geldim daha yeni uyandm:))))))))
ben kendi adıma konusuyorum.
eğer benım hafta sonları ve akşam gelemişlerim sorunsa yada kurallara uymuyorsa ben çıkmak istiyorum aslı gerçekten ..
sorun ben ayrılmak istiyorumla çözülecek mi canım
ayrılmak istiyorum sözünü duymak istemiyorum
Çok sağol tatlım
hoşgeldin canım sen nasılsın
sende hoşgeldin canım nasılsın
ayşen, fadik, gözde, duygu nasılsınız
hala regl olamadım ve karnımda acayip şişlik var
cuma sabah test yapıcam hamilelik yoksa civanperçemi felan içicem olmak için aylardır düzenli oluyordum ne oldu anlamadım yaaa
huhuhuhuhşşttt aşağıdakiler ses verin huuu:80::80:
iyiyim canım sağol sen nasılsınayşen, fadik, gözde, duygu nasılsınız
İyiyim canım sen nasılsın bilgisayar işi noldu
canım aslında inş hamilesin demek istiyorum ama senin düşüncen ne bilmiyorum böyle güzel kilo verirken
allah gönlüne göre versin canım
canım pcyi babam şimdi götürdü baktıracak ama ekran hiç yok düzelir mi bilmiyorum
Canım allah gönlüne göre verir inşallahinşlh rabbim nasip eder kendiliğinden kalabilmiş olsam gözüm kiloyu felan görmez hem çok şkr bu kadar inebildim hamile kaldığımda ideal kiloma dah inmiş olsam en fazla 10 kiloyla bitirmeyi düşünüyorum zaten
rabbim hayırlısını versin bana ve tüm isteyenlere inşlh
inşlh rabbim nasip eder kendiliğinden kalabilmiş olsam gözüm kiloyu felan görmez hem çok şkr bu kadar inebildim hamile kaldığımda ideal kiloma dah inmiş olsam en fazla 10 kiloyla bitirmeyi düşünüyorum zaten
rabbim hayırlısını versin bana ve tüm isteyenlere inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?