- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.781
çok sorunlar yaşadık ama şimdi iyi sayılırız,ben alıştım misafir ağırlamaya yinede tedirgin oluyorum tabi,inşallah sende aileni misafir edebilrsin birgün kuzu....Ooo senin misafirlerin agir misafirmis:) nasil anlasabiliyormusun kayinvaldenlerle?. Ben evlendigimden beri kendi evimde malum hic ailemden birini misafir etmedim, ama misafir etcek olsam elim ayagima dolasirdi heralde. :)
slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler
ha haa haa:))) bende alabilirim yarin icin odunc:)
off çok geçmiş olsun canım iyiy gecelerslm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler
iyi geceler canımkızlarr ben çıkıyorum
görüşürüz sonra
öptüm hepiniziii
iyi canım aynı şeyler sen napıyorsun:87:huuu kızlarr ne ediyonuzzz:))diyarbkırdan selamlar:)))
sonunda herkesi ytırdım.vee sizinleyim..dün gece shur kadar ytmadım.sabah 6da da uçak vardı.ona teiştik.sonra da biraz annemle buluşunca laflayalım dedik..en son sabah saat11de yattım bi de iftara doğru kalktım.sonra iftardı,teravihdi,çy faslı derken anca herkesi yataklara gönderdim.uyumayacağım ben siz yatın dedim..şimdi de sizinleyim.siz nee ediyonuz?bu arada burası çoookkk sıcak...
aslım yavrum ben de en çok şunu anlamıyorum.bu hafta 2.olduk takımcak...ya bence mutlu olmamız gereken bi durumdyız ya da bana öle geliyo..evet ramazn dolyısı ile tahammülsüz olduğumuz zamanlar olabilir.ama şükürsüz de olmamak lazım bence...bi de arkadaşlar ben şu ima durumlarından çok rahatsızım.kimin kiminle ilgili sorunu varsa kırmadan dökmeden tatlı dille halletsek de bu imalar gerek kalmasa olma mı?yani topiğin sessizliğinden şikayet ediyoruz ya da izinli sayısının çokluğundan ama bu durumdan rahatsızsak o zaman önce kendimizin hiç izin kullnmmsı ve örnek olması lazım belki de.ben şahsen şu süreçten memnunum..herkesin kendine göre bi sosyl hayatı,bir yoğunluğu,okulu,işi,akrbası var.ben ancak bu kadar bulunabiliyorum açıkcsı..istesem de daha fazla bulunamıyorum.son iş sürecinde uyku ve yemek haricinde hiç mola vermedim doğru düzgün mesela.dolyısı ile bu kadar panik halinde iken burda 1-2 saatimi harcamak bana çok lüks geliyor..evet burad sizlerle kaynatırken çok zevk alıyorum orası ayrı.ama piyasada iş ypabilmem için erken teslim ypmak ve hızlı olmak şart.eğer benle ilgili bi durum varsa ricam arkadaşlar lütfen ama lütfen ima etmeyelim.krmadan direk uyarın olsun bitsin..sonuçta aynı takımdyız ve birbirimize az çok nazımız geçebilecek samimiyetteyiz.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...kızlar kimse kimseye darılmasın lütfen buraya tartışmaya değil birbirimize destek olunarak kilo vermeye geldik
daha önceki mesajımda saydığım nedenlerden dolayı çok sık uğrayamıyoruz buraya ama içinde bulunduğumuz yaz-ramazan- bayram üçlemesinin getirdiği bir durum ve her zaman bu zamanlarda karşılaşabilecek bir durum
bunun yanında herkesin kendi içine dönüp düşünmesini istiyorum bendede bir hata var mı diye birbirimize kızmak yerine bu takıma daha nasıl faydalı olabilirim diye düşünmeliyiz basit konular için izin istemeyelim arkadaşlar
fadikin herkes birbirinin telini alsın gelince çağrı atalım fikri uygulanabilinir böylelikle geldiğimizde kimse yok diye geri gitmeyiz
bu durumda iken bile buhafta prenses dışında herkes kilo verdi yani zor zamanlarda bile bunu başarabiliyoruz öyleyse daha iyi olup daha iyi kilo verebiliriz
burda herkes fikrini açıkça söylesin ama birbirimize darılmayalım bu bize fayda sağlamaz
fadikim yvrum mesjları yzdığınızd ilerlemiyors sayfa cevaplay ikinci kere basın...yazıyorum ama msjlar çok geç gidiyor
yaaa aslım kuzum ne diyim senin yokluğun çok belli olacak ama ben de aynı fadik gibi bu süreçte küllerinden doğacğını biliyorum evellah...burayı dha ii toprlyabilmek için kendini bi dinlemen ve rahatlamay lmn lzım ben de innıyorum buna.inş hayırla gidip hyırla dönceceksin çiçeeeğğeeem kaptanım.ben de seni çok öpüyorum.kızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
ayşenle konuştuk kaptanlığı ona devrediyorum ve izne ayrılıyorum
ayşen pazar günü 2 hafta izne ayrılıyor o zaman takımla fadik ilgilenecek. ayşen dönünce kaptanlığı devam ettirecek.
yarın temizliğe başlayacaz sonra bayram gelecek ben sivasa gitcem 4 eylülde ordaki evimizdede temizlik yapcaz, sonra okulda yeni döneme hazırlık başlayacak sınıfın temizlenmesi düzenlenmesi planlar evraklar toplantılar filan baya bir işim olacak ve bunun dışında kendime gelmek için aman ayırmam lazım. okullar açılana kadar yani 19 eylüle kadar izin alıyorum. sonra yine aranızdayım. benim kendime bir sözüm var hedefime ulaşmadan bu takımdan gitmeyecem.
ama kendime bir süre vermem gerekiyor bu sağlığım için önemli. inş aranıza daha iyi bir şekilde dönecem. hepinizi çok seviyorum. kendinize çoookkk iyi bakın şimdiden iyi tatiller kızlar. döndüğümde hereks hedefine biraz daha yakınlaşmış olsun tamam mı canlarım benim
oooooooo evi döşemissin fadikimmmbu arada artık benım bır bulaşık makinam var çok şükür ablamla hafta sonu gidip aldık birde yani bir elektirik süprg. yeni çıknlardan bugün gelip tkıldı ve eve gitmek için sabırsızlanıyorum hemen çalıştırasım var
ne ypiim canım geçmişi okuyorum.bu arada babamın bilgisyardn giriyorum ve bazı harfleri bazen basmıyor sanırım en çok da A hrfi..nedenini nlymadım ama buna d şükür.en azındn izindeyken de giebilieceğim bu bilgisyar sayesindeoff çok geçmiş olsun canım iyiy geceler
iyi geceler canım
iyi canım aynı şeyler sen napıyorsun:87:
tamam canım koly gelsin.aman dikkat anneleri bağırttırmmk lazım...seninki de fadikimin annesi gibi ise 12den vurur alimallah:))herkes iyiy geceler kızlar bende çıkıyorum yaprak saracam annem çığlık çığlığa yarım saattir
elifus geçmiş olsun cnım ben o dönemde ufak ufk eti form ve zeytin yiyorum.o zamanlrda ttlı istemiyor cnım ama 1-2 gün aç kalınc mide bulantısından sonrsınd ttlı istemesi norml bünyenin emin ol..bu arada menümü yazayım
ama yazacak menü yok
sahurda bi salatalık aldım elime onu yedim
sabah,öğle,akşam da hiç iştahım yok birşey yiyemiyorum
hep bu hastalık yüzünden 2. gün geçsin bi canım hep tatlı istiyorrr :90:
ah be prensesim emin ol öle misafir gelince önceleri pnikliyosun ama sonr alışıyosun.seninle ben krba yönünden tam zıttız be yavrucumm.benimkiler de bi hafta davet etmesen lafı olur o kadar yaniOoo senin misafirlerin agir misafirmis:) nasil anlasabiliyormusun kayinvaldenlerle?. Ben evlendigimden beri kendi evimde malum hic ailemden birini misafir etmedim, ama misafir etcek olsam elim ayagima dolasirdi heralde. :)
cnım çok geçmiş olsun.dikkat et ve sıcak tut muhkkak.yoksa iltihap olayları falan daha zora sokma sakın kendini.slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler
Aysen cigim, regl olmak icin civanpercemi icicem demisim ya, oda iyi bir bitki ama, hayit tohumu daha etkili adet sokturmek icin haberin olsun. ben hayit tohumu ictigim ertesi gun regl olmaya basliyorum . sana tavsiye ederim.
buarada gebelik iicn, adetin 3.gununden itibaren, bal,corek otu karisimi var, yumurtalarin gelismesi ve catlamasi icin . ben bu ay onu yapicam. corek otunu havanda dovup balla karistiyorsun, hergun sabah aksam bir cay kasigi yutuyorsun. bunun yani sira sogan kurune baslayacagim. sogan kurude, varsa kist, akinti, adet duzensizligi , karin sancilari, yumurtalar icin ibrahim saracoglunun kuru, bunuda uygulayabilirsin. Ibrahim saracoglunun kitabinda sogan kuru bir mucize gibi birsey diyor, 2.gunu etkisini gosteriyormus zaten.
canim senin doktorun ne dedi bilmiyorum. yani gebelik konusunda ? mesela esin sperm testi yaptirdi mi ? sana rahim filmi cekildimi ?bunlar onemli testler , eger yapilmadiysa mutlaka bu testleri yaptirmanizi tavsiye ederim. bazen doktorlar, biz soylemeden test yapalim demiyorlar. senin soylemen gerekiyor.. ama bu kurleri uygulayip hamile kalan bir cok kisi var topiclerde. ben inaniyorum ins bizde hamilleik mujdesini verecegiz. ins
geçmiş olsun canım regl ağrısı çok fena bişi gerçektensağol kuzu
walla iyi diyelim iyi olalım ama hiç iyi değilim
bugün hastalığımın 2. günü ve benim 2. günlerim çok şiddetli geçer hem bel ağrısı hemde akıntı anlamında
sabahtan beri yataktan kalkasım hiç yoktu,neyseki şimdi daha iyiyim
sen nasılsın???
hadi hayırlısı kuzu inşallah hamişsindir....
kız ayşen ne ediinnn?
iyi canım ne edim eve geldim namazı kıldım damladım buraya
sen napıyon diyarbakırda ne var ne yok kız dikkat et çok kavga oluyomuş orda
annenler napıyo özlemişsindir şimdi hasret gider doya doya
bend epazar günü kavuşuyorum inşlhh allah izin ederse
sorma ya buralar tvdeki gibi dil.çok sakin.bence buralara türk halkını doğutup uzaklaştırmak için yapıyolr biçok şeyi.akıllarınc bizleri buralardan uzaklaştırıp buralara kendileri konacak.abbim muhafaza etsin.çünkü buraların imkanları çok çok fazl özellikle toprkları aşırı verimli ve insanları da genel olarak çok özverili.ama maksat ortalığı karıştırıp insanları birbirinden uzaklaştrmak bu gelişimde çok iii anladım.burlarda çok ciddi inşaatlar başlamış ve hızlı gelişiyor fakat insaların genel oalrak sölediği şu buralardan korkup gelmemezlik etemyin..provakatörlerin de istediği bu çünkü...ne bilim Allaha emante işte...
evet kesinlikle çok özlemişim ama bu sefer ikisini de ii görmedim.çok salmışlar kendilerini her anlmda..bazen acaba evlenmeseydim de onlr destek olsamıydım die bile aklıma geliyor.ama sonra mntıklı düşününce onların da kendilerini toparlmsı gerekiyor die düşünüp biraz daha az duygusal davrnmaya çalışıyorum..sen ne kadar kalıcaksın orada?
y bu konuyu da mı özelden konuşmak gerekiyo?bu d mı kk üyelerine yakışmayan üsluba giriyo kine:))neyse dielim o zamn..valla canım doğusu batısı güneyi kuzeyi heryeri biizm bu toprakların..herkes bir tutulmaz batıda türk kürt ayrımı yapanlar var dağda değil şehirlerde geziyor teröristler..ama gerçekten eşiminde dediği gibi elimde olsa hakkaride kürt asıllıyım ama türküm vatanımı seviyorum diyen insanları toplayacaksın gerisini yok edeceksin diyor..gerçekten arkadaşlarının anlattıkları olayları sende bir duysan şok olursun..doğuda görev yapan arkadaşlarım telde bana anlatıyor geec uyku uyuyamıyorum onlarla beraber ağlıyorum çok zor..seneye doğuya nasıl gideceğiz ne yapacağız diye diye kara kaar düşünüyorum açıkcası..neyse banlanmayayım şimdi daha fazla konuşupta
zira böyle bir konu yüzünden üyeliğim iptal edilcekti bi kaç ay önce köşeden döndüm
salmışlar derken inşlh hasta felan değillerdir
aynı şeyleri ben 3 senelik evliyim hala düşünüyorum evlenmeseydimde onların yanına olup destekmi olsaydım biraz daha diye ama doğanın kanunu bu canım
eline sağlık canım..hzır ceza demişken benim de vardı onu yapiim bu gece hazır ayaktayken23 ağustos mesaj sayımı
dudujan=19
elifus=17
gözde=17
ayşen=17
prenses=14
selinay=13
emidaf=11
fatta=7
pinkcat=4
ilkin izinde almamışsın cezaya kaldın malesef canım
y bu konuyu da mı özelden konuşmak gerekiyo?bu d mı kk üyelerine yakışmayan üsluba giriyo kine:))neyse dielim o zamn..
evet cnım ya annem iki gün önce fenalık geçirmiş kalp çarpıntısı vs.bana hiç sölemiyolar...biz gelicez die bikaç hazırlık yapcakmış ona yardım edecek olanlar yan çizmiş bizimki de sinirlenince bi de sanırım çok koşturdu rmznda evini açmış mukabeleye,teraviye gidiyo orada da klıyo terviden sonra sohbet faln ypıyomuş hoc.derken yetişemiyor tabii.bu olayda tuz biber olmuş rahatsızlanmış daha yeni ayaklandım dedi.evi falan da hiç toparlayamamış doğru düzgün zor ayakta duruyor inan ki.normalde hiç o tarz giyinmez mesela giyimini falan d boşlamış ne bilim iştee.babam da kendini işe vermiş hafta sonu falan dinlemeden işinde dolnıyo..karyolcu bbam ve hep yollarda iştee.ne bilim Allah yardım etsin canım size de.tayin için doğuda yer seçme şansınız var mı peki?
yok canım kk üzerinden siyaset yapılmaz deyip banlıyorlar işte
ben daha önce ceza aldım zati ama o da kazenle tartıştığımdan dolayıydı haklıysam ve buna inanıyorsam kimse susturamaz beni konuştum cezayı çektim
oo canım yaaa ne yapsın kadın hevezlenmiş demek sen geliyosun diye yaaa
hem oruç hem koşuşturma ne yapsın o da kendine abkamay vakti kalmıştır sen şimdi el atarsın evede annenede
şoför olmakda çok zor vesselam yaa allah yardımcısı olsun
her bölgeden iki tercih yapıcaz ama illaki tercik içi gelecek diye birşeyde yok şırnakta çıkabilir hakkaride tuncelide
rabbim neresi bizim için hayırlıysa oraya nasip etsin inşlh ne diyem
ben kalkıyorum canım şimdi çamaşır felan asıcam sahurluk hazırlıycam eşime
öpüyorum seni annecine çok selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?