Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo senin misafirlerin agir misafirmis:) nasil anlasabiliyormusun kayinvaldenlerle?. Ben evlendigimden beri kendi evimde malum hic ailemden birini misafir etmedim, ama misafir etcek olsam elim ayagima dolasirdi heralde. :)
çok sorunlar yaşadık ama şimdi iyi sayılırız,ben alıştım misafir ağırlamaya yinede tedirgin oluyorum tabi,inşallah sende aileni misafir edebilrsin birgün kuzu....
slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler

ay geçmiş olsun yarın bende gidicem dişçiye....

huuu kızlarr ne ediyonuzzz:))diyarbkırdan selamlar:)))
sonunda herkesi ytırdım.vee sizinleyim..dün gece shur kadar ytmadım.sabah 6da da uçak vardı.ona teiştik.sonra da biraz annemle buluşunca laflayalım dedik..en son sabah saat11de yattım bi de iftara doğru kalktım.sonra iftardı,teravihdi,çy faslı derken anca herkesi yataklara gönderdim.uyumayacağım ben siz yatın dedim..şimdi de sizinleyim.siz nee ediyonuz?bu arada burası çoookkk sıcak...

slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler
off çok geçmiş olsun canım iyiy geceler

kızlarr ben çıkıyorum
görüşürüz sonra
öptüm hepiniziii
iyi geceler canım

iyi canım aynı şeyler sen napıyorsun:87:

aslım yavrum ben de en çok şunu anlamıyorum.bu hafta 2.olduk takımcak...ya bence mutlu olmamız gereken bi durumdyız ya da bana öle geliyo..evet ramazn dolyısı ile tahammülsüz olduğumuz zamanlar olabilir.ama şükürsüz de olmamak lazım bence...bi de arkadaşlar ben şu ima durumlarından çok rahatsızım.kimin kiminle ilgili sorunu varsa kırmadan dökmeden tatlı dille halletsek de bu imalar gerek kalmasa olma mı?yani topiğin sessizliğinden şikayet ediyoruz ya da izinli sayısının çokluğundan ama bu durumdan rahatsızsak o zaman önce kendimizin hiç izin kullnmmsı ve örnek olması lazım belki de.ben şahsen şu süreçten memnunum..herkesin kendine göre bi sosyl hayatı,bir yoğunluğu,okulu,işi,akrbası var.ben ancak bu kadar bulunabiliyorum açıkcsı..istesem de daha fazla bulunamıyorum.son iş sürecinde uyku ve yemek haricinde hiç mola vermedim doğru düzgün mesela.dolyısı ile bu kadar panik halinde iken burda 1-2 saatimi harcamak bana çok lüks geliyor..evet burad sizlerle kaynatırken çok zevk alıyorum orası ayrı.ama piyasada iş ypabilmem için erken teslim ypmak ve hızlı olmak şart.eğer benle ilgili bi durum varsa ricam arkadaşlar lütfen ama lütfen ima etmeyelim.krmadan direk uyarın olsun bitsin..sonuçta aynı takımdyız ve birbirimize az çok nazımız geçebilecek samimiyetteyiz.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum...

yazıyorum ama msjlar çok geç gidiyor
fadikim yvrum mesjları yzdığınızd ilerlemiyors sayfa cevaplay ikinci kere basın...

yaaa aslım kuzum ne diyim senin yokluğun çok belli olacak ama ben de aynı fadik gibi bu süreçte küllerinden doğacğını biliyorum evellah...burayı dha ii toprlyabilmek için kendini bi dinlemen ve rahatlamay lmn lzım ben de innıyorum buna.inş hayırla gidip hyırla dönceceksin çiçeeeğğeeem kaptanım.ben de seni çok öpüyorum.

oooooooo evi döşemissin fadikimmm

off çok geçmiş olsun canım iyiy geceler

iyi geceler canım

iyi canım aynı şeyler sen napıyorsun:87:
ne ypiim canım geçmişi okuyorum.bu arada babamın bilgisyardn giriyorum ve bazı harfleri bazen basmıyor sanırım en çok da A hrfi..nedenini nlymadım ama buna d şükür.en azındn izindeyken de giebilieceğim bu bilgisyar sayesinde

herkes iyiy geceler kızlar bende çıkıyorum yaprak saracam annem çığlık çığlığa yarım saattir
tamam canım koly gelsin.aman dikkat anneleri bağırttırmmk lazım...seninki de fadikimin annesi gibi ise 12den vurur alimallah:))

elifus geçmiş olsun cnım ben o dönemde ufak ufk eti form ve zeytin yiyorum.o zamanlrda ttlı istemiyor cnım ama 1-2 gün aç kalınc mide bulantısından sonrsınd ttlı istemesi norml bünyenin emin ol..

Ooo senin misafirlerin agir misafirmis:) nasil anlasabiliyormusun kayinvaldenlerle?. Ben evlendigimden beri kendi evimde malum hic ailemden birini misafir etmedim, ama misafir etcek olsam elim ayagima dolasirdi heralde. :)
ah be prensesim emin ol öle misafir gelince önceleri pnikliyosun ama sonr alışıyosun.seninle ben krba yönünden tam zıttız be yavrucumm.benimkiler de bi hafta davet etmesen lafı olur o kadar yaniaynı apartmnd olunca ve davet etmeyince çok göze batıyon zannımca

cnım çok geçmiş olsun.dikkat et ve sıcak tut muhkkak.yoksa iltihap olayları falan daha zora sokma sakın kendini.

canım balıda soğanıda hepsinide denemişliğim vardır
şu 3 senelik hastane bebek olaylarında herşeyi gördüm geçirdim çok şükür diyeyyim rabbime yinede:)
rahim filmide çektirdim kasım ayında çok şükür tüplerim açık hiçbir sorun yok
bende pko adet düzensizliği vardı 5 6 aydır adetleirmde düzenliydi 24 günde olurdum bu ay nedne böle oldu anlamadım
eşimde sperm hareketsizliği var canım ilaç tedavisinde şu an yumurta takibi çatlatma iğnesi diyeceğim o ki çoğu şeyi denedim rabbim demek imtihanımızı bitirmedi
sene sonu aşılama yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ya nasip tabi
geçmiş olsun canım regl ağrısı çok fena bişi gerçekten
hadi hayırlısı kuzu inşallah hamişsindir....

aman yok bee nerde canım keşke ama

aslı sana yazdım facedende özeldende
bir ay içinde kendini toplayıp çok daha sağlıklı aramıza döneceğine inanıyorum
kaptanlığı becerebileceğim muamma ama artık fadik senden öğrensin o da bana öğretir:)

sorma ya buralar tvdeki gibi dil.çok sakin.bence buralara türk halkını doğutup uzaklaştırmak için yapıyolr biçok şeyi.akıllarınc bizleri buralardan uzaklaştırıp buralara kendileri konacak.abbim muhafaza etsin.çünkü buraların imkanları çok çok fazl özellikle toprkları aşırı verimli ve insanları da genel olarak çok özverili.ama maksat ortalığı karıştırıp insanları birbirinden uzaklaştrmak bu gelişimde çok iii anladım.burlarda çok ciddi inşaatlar başlamış ve hızlı gelişiyor fakat insaların genel oalrak sölediği şu buralardan korkup gelmemezlik etemyin..provakatörlerin de istediği bu çünkü...ne bilim Allaha emante işte...
evet kesinlikle çok özlemişim ama bu sefer ikisini de ii görmedim.çok salmışlar kendilerini her anlmda..bazen acaba evlenmeseydim de onlr destek olsamıydım die bile aklıma geliyor.ama sonra mntıklı düşününce onların da kendilerini toparlmsı gerekiyor die düşünüp biraz daha az duygusal davrnmaya çalışıyorum..sen ne kadar kalıcaksın orada?

valla canım doğusu batısı güneyi kuzeyi heryeri biizm bu toprakların..herkes bir tutulmaz batıda türk kürt ayrımı yapanlar var dağda değil şehirlerde geziyor teröristler..ama gerçekten eşiminde dediği gibi elimde olsa hakkaride kürt asıllıyım ama türküm vatanımı seviyorum diyen insanları toplayacaksın gerisini yok edeceksin diyor..gerçekten arkadaşlarının anlattıkları olayları sende bir duysan şok olursun..doğuda görev yapan arkadaşlarım telde bana anlatıyor geec uyku uyuyamıyorum onlarla beraber ağlıyorum çok zor..seneye doğuya nasıl gideceğiz ne yapacağız diye diye kara kaar düşünüyorum açıkcası..neyse banlanmayayım şimdi daha fazla konuşupta
zira böyle bir konu yüzünden üyeliğim iptal edilcekti bi kaç ay önce köşeden döndüm

salmışlar derken inşlh hasta felan değillerdir
aynı şeyleri ben 3 senelik evliyim hala düşünüyorum evlenmeseydimde onların yanına olup destekmi olsaydım biraz daha diye ama doğanın kanunu bu canım

y bu konuyu da mı özelden konuşmak gerekiyo?bu d mı kk üyelerine yakışmayan üsluba giriyo kine:))neyse dielim o zamn..
evet cnım ya annem iki gün önce fenalık geçirmiş kalp çarpıntısı vs.bana hiç sölemiyolar...biz gelicez die bikaç hazırlık yapcakmış ona yardım edecek olanlar yan çizmiş bizimki de sinirlenince bi de sanırım çok koşturdu rmznda evini açmış mukabeleye,teraviye gidiyo orada da klıyo terviden sonra sohbet faln ypıyomuş hoc.derken yetişemiyor tabii.bu olayda tuz biber olmuş rahatsızlanmış daha yeni ayaklandım dedi.evi falan da hiç toparlayamamış doğru düzgün zor ayakta duruyor inan ki.normalde hiç o tarz giyinmez mesela giyimini falan d boşlamış ne bilim iştee.babam da kendini işe vermiş hafta sonu falan dinlemeden işinde dolnıyo..karyolcu bbam ve hep yollarda iştee.ne bilim Allah yardım etsin canım size de.tayin için doğuda yer seçme şansınız var mı peki?

23 ağustos mesaj sayımı

dudujan=19
elifus=17
gözde=17
ayşen=17
prenses=14
selinay=13
emidaf=11
fatta=7
pinkcat=4

ilkin izinde almamışsın cezaya kaldın malesef canım

23 ağustos mesaj sayımı

dudujan=19
elifus=17
gözde=17
ayşen=17
prenses=14
selinay=13
emidaf=11
fatta=7
pinkcat=4

ilkin izinde almamışsın cezaya kaldın malesef canım
eline sağlık canım..hzır ceza demişken benim de vardı onu yapiim bu gece hazır ayaktaykenya canım bi de ben hatırlayaadım ama 30 kere miydi yoksa 40 kere miydi sen bilio musun?

Son düzenleme:

yok canım kk üzerinden siyaset yapılmaz deyip banlıyorlar işte
ben daha önce ceza aldım zati ama o da kazenle tartıştığımdan dolayıydı haklıysam ve buna inanıyorsam kimse susturamaz beni konuştum cezayı çektim

oo canım yaaa ne yapsın kadın hevezlenmiş demek sen geliyosun diye yaaa
hem oruç hem koşuşturma ne yapsın o da kendine abkamay vakti kalmıştır sen şimdi el atarsın evede annenede
şoför olmakda çok zor vesselam yaa allah yardımcısı olsun

her bölgeden iki tercih yapıcaz ama illaki tercik içi gelecek diye birşeyde yok şırnakta çıkabilir hakkaride tuncelide
rabbim neresi bizim için hayırlıysa oraya nasip etsin inşlh ne diyem

ben kalkıyorum canım şimdi çamaşır felan asıcam sahurluk hazırlıycam eşime

öpüyorum seni annecine çok selam söyle

Rabbim hkkınızda hayırlı etsin tayin işini inşş..tamam cnım kolay gelsin ben de öpüyorum seni...as onun da selamı vardır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…