Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sahur
1 adet domates
1 dilim penir
1 bardak süt
2 dilim yulaf ekmeği
iftar
1 tabak et sote
3 dilim yulaf ekmeği
çoban salata

selam kizlar, yeni uyandim, uyanir uyanmazda hergun pc nin basina geciyorum , maillerime bakmadan direk kadinlar kulubune giriyorum. aliskanlik olmus:) ben aslinin yazdiklarini ve takimimiz hakkkinda birseyler yazmak istiyorum. cunki kaptanimiz herkez fikrini soylesin demis.

oncelikle, ben mesaj sayisindan ve izinli olan arkadaslardan sikayetci degilim. herkez evde olmayacaksa izin aliyor zaten, disarda da pc kullanamayacagi icin mecburi izin aliyor. herkezin meslegi okulu bir takim ugraslari var. mesela emidaf sinifta kalma durumu bile varmis. (Allah korusun.) rabbim tum okuyanlara zihin acikligi versin... mesaj sayisini cogoltmak, cozum olmayabilir, ama belki izinleri kisitlayabiliriz

ben mecburiyetten yurtdisinda yasadigim icin sizin saate gore aksamlari giriyorum . ve girdigimde iftar vakti oluyor, online kimse olmuyor, ona ragmen gecmisi okuyup menuyu yazinca 7 mesaj doluyor zaten. ben kimseye kizmiyorum yada kirilmiyorum bu durum icin yani gelipte kimse yokmu deyip sitem etmeye hic gerek yok arkadaslar. herkezin saati herkeze uymayabilir...

Aslicigim sen son zamanlarda hem sanal hem real hayatta sikintilar cektigini goruyoruz, izin alip biraz sorunlardan ve sorumluluklardan uzaklasman senin icin daha iyi olacagini dusunuyorum. bazen insan bunalinca saglik durumu soz konusu olunca, omuzumuzdaki sorumluluklari azaltmak herzaman icin daha sagliklidir... eminim donusun muhtesem olacaktir

bana gelince, seninde soyledigin gibi bu hafta kilo veremessem diskalifiye oluyorum. bu 10 gun izin zamanim da elbetteki kilo vermeye calisacagim. Diyet yapamadigim icin ramazan sonrasi isvec diyeti yapicam dedim. ama herzaman yediklerimi dikkat edecegimden emin olabilirsin mesela regl olucam 27.sinde ve hemen sogan kurune baslayacagim. gebelik icin yapacagim ama zayiflamaya da etkisi varmis, ikisini bir aradan cikarayim dedim

Aysen cigim, regl olmak icin civanpercemi icicem demisim ya, oda iyi bir bitki ama, hayit tohumu daha etkili adet sokturmek icin haberin olsun. ben hayit tohumu ictigim ertesi gun regl olmaya basliyorum . sana tavsiye ederim.

buarada gebelik iicn, adetin 3.gununden itibaren, bal,corek otu karisimi var, yumurtalarin gelismesi ve catlamasi icin . ben bu ay onu yapicam. corek otunu havanda dovup balla karistiyorsun, hergun sabah aksam bir cay kasigi yutuyorsun. bunun yani sira sogan kurune baslayacagim. sogan kurude, varsa kist, akinti, adet duzensizligi , karin sancilari, yumurtalar icin ibrahim saracoglunun kuru, bunuda uygulayabilirsin. Ibrahim saracoglunun kitabinda sogan kuru bir mucize gibi birsey diyor, 2.gunu etkisini gosteriyormus zaten.

canim senin doktorun ne dedi bilmiyorum. yani gebelik konusunda ? mesela esin sperm testi yaptirdi mi ? sana rahim filmi cekildimi ?bunlar onemli testler , eger yapilmadiysa mutlaka bu testleri yaptirmanizi tavsiye ederim. bazen doktorlar, biz soylemeden test yapalim demiyorlar. senin soylemen gerekiyor.. ama bu kurleri uygulayip hamile kalan bir cok kisi var topiclerde. ben inaniyorum ins bizde hamilleik mujdesini verecegiz. ins

sahur
1 adet domates
1 dilim penir
1 bardak süt
2 dilim yulaf ekmeği
iftar
1 tabak et sote
3 dilim yulaf ekmeği
çoban salata

canim menun cok iyi . ins bu hafta da iyi sonuclar alirsin. ekmegi azaltsan diye dusunuyorum. yani ekmek hic yeme mesela. et sotenin yaninda varsa 3-4 kasik pilav yiyebilirsin. ekmegi hayatimizdan cikarinca , diyet bile yapmaya gerek kalmadan zayifliyoruz kizlar. ozellikle borek pasta gibi unlu seyleri hic yememek gerekiyor.

slm kızlar iftara misafirim vardı kyınvaldemler anca girebildim nasılsınız.

aman canım i,nş bozulmadan yenisini alırsınız benim gibi kalmazsın ortada

canım aldık bile çünkü bana lazımdı okul için bitirme ödevim var
ama bu seferde kablolu bağlantıyı yükleyemiyoruz laptopa ya yine eski bilgisayara kaldım yani şimdilik :18::18::18:

canım ben diyetisyenle beraber yapıyorum bende dedim ekmek çok diye ama ekmeği çıkarırsak hızlı gider hızlı gelir dedi

hayırlı olsun canım nasılsın.....

sağol kuzu
walla iyi diyelim iyi olalım ama hiç iyi değilim
bugün hastalığımın 2. günü ve benim 2. günlerim çok şiddetli geçer hem bel ağrısı hemde akıntı anlamında
sabahtan beri yataktan kalkasım hiç yoktu,neyseki şimdi daha iyiyim
sen nasılsın???

bu arada menümü yazayım
ama yazacak menü yok
sahurda bi salatalık aldım elime onu yedim
sabah,öğle,akşam da hiç iştahım yok birşey yiyemiyorum
hep bu hastalık yüzünden 2. gün geçsin bi canım hep tatlı istiyorrr :90:

ben bugün allahım affetsin susadım ve kafama ders namına bişey girmiyor tutmasam borçlansam diyorum ama yapamıyorum bilmiyorum bayram sonrası sınavlarım ne yapıcam bilemiyorum kızlar dua edın olurmu

ok canım dua ederük inşallah geçecen hepsinden....

canım herkezler ayrıldı izine bi sen ayrılmadın seninde hakkın ama önemli bişe olursa hbr vermeyi unutma heee.

geçmiş olsun canım benim,benimde misafirim vardı çok yoruldum...

canımmm eğer ara vermen sana en faydalı şey olacaksa yap.ama unutma bizde seni çoook seviyoruz
kafana hiç birşeyi takmamaya çalış kendine çok iyi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…