- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.741
sahur
1 adet domates
1 dilim penir
1 bardak süt
2 dilim yulaf ekmeği
iftar
1 tabak et sote
3 dilim yulaf ekmeği
çoban salata
hayırdır canım üşüttün mü yoksa:44:
aman canım i,nş bozulmadan yenisini alırsınız benim gibi kalmazsın ortada
canım aldık bileçünkü bana lazımdı okul için bitirme ödevim var
ama bu seferde kablolu bağlantıyı yükleyemiyoruz laptopa ya yine eski bilgisayara kaldım yani şimdilik :18::18::18:
canım ben diyetisyenle beraber yapıyorum bende dedim ekmek çok diye ama ekmeği çıkarırsak hızlı gider hızlı gelir dedicanim menun cok iyi . ins bu hafta da iyi sonuclar alirsin. ekmegi azaltsan diye dusunuyorum. yani ekmek hic yeme mesela. et sotenin yaninda varsa 3-4 kasik pilav yiyebilirsin. ekmegi hayatimizdan cikarinca , diyet bile yapmaya gerek kalmadan zayifliyoruz kizlar. ozellikle borek pasta gibi unlu seyleri hic yememek gerekiyor.
hayırlı olsun canım nasılsın.....
ben bugün allahım affetsin susadım ve kafama ders namına bişey girmiyor tutmasam borçlansam diyorum ama yapamıyorum bilmiyorum bayram sonrası sınavlarım ne yapıcam bilemiyorum kızlar dua edın olurmu
kızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
ayşenle konuştuk kaptanlığı ona devrediyorum ve izne ayrılıyorum
ayşen pazar günü 2 hafta izne ayrılıyor o zaman takımla fadik ilgilenecek. ayşen dönünce kaptanlığı devam ettirecek.
yarın temizliğe başlayacaz sonra bayram gelecek ben sivasa gitcem 4 eylülde ordaki evimizdede temizlik yapcaz, sonra okulda yeni döneme hazırlık başlayacak sınıfın temizlenmesi düzenlenmesi planlar evraklar toplantılar filan baya bir işim olacak ve bunun dışında kendime gelmek için aman ayırmam lazım. okullar açılana kadar yani 19 eylüle kadar izin alıyorum. sonra yine aranızdayım. benim kendime bir sözüm var hedefime ulaşmadan bu takımdan gitmeyecem.
ama kendime bir süre vermem gerekiyor bu sağlığım için önemli. inş aranıza daha iyi bir şekilde dönecem. hepinizi çok seviyorum. kendinize çoookkk iyi bakın şimdiden iyi tatiller kızlar. döndüğümde hereks hedefine biraz daha yakınlaşmış olsun tamam mı canlarım benim
sağol kuzu
walla iyi diyelim iyi olalım ama hiç iyi değilim
bugün hastalığımın 2. günü ve benim 2. günlerim çok şiddetli geçer hem bel ağrısı hemde akıntı anlamında
sabahtan beri yataktan kalkasım hiç yoktu,neyseki şimdi daha iyiyim
sen nasılsın???
kızlar biliyorsunuz daha öncede yaşadığımız olaylar beni çok yıpratmıştı ama takım dağılmasın tekrar toplayım diye izne ayrılmadım şuan özel hayatımdada sıkıntılarım var psikolojik olarak iyi değilim ve sağlığım açısından korkuyorum çünkü sıkıntıdan vücudumda kaşıntılı kızarıklar çıktı benin izne ihtiyacım var ve bütün sorumluluklarımdan uzak durmam lazım
ayşenle konuştuk kaptanlığı ona devrediyorum ve izne ayrılıyorum
ayşen pazar günü 2 hafta izne ayrılıyor o zaman takımla fadik ilgilenecek. ayşen dönünce kaptanlığı devam ettirecek.
yarın temizliğe başlayacaz sonra bayram gelecek ben sivasa gitcem 4 eylülde ordaki evimizdede temizlik yapcaz, sonra okulda yeni döneme hazırlık başlayacak sınıfın temizlenmesi düzenlenmesi planlar evraklar toplantılar filan baya bir işim olacak ve bunun dışında kendime gelmek için aman ayırmam lazım. okullar açılana kadar yani 19 eylüle kadar izin alıyorum. sonra yine aranızdayım. benim kendime bir sözüm var hedefime ulaşmadan bu takımdan gitmeyecem.
ama kendime bir süre vermem gerekiyor bu sağlığım için önemli. inş aranıza daha iyi bir şekilde dönecem. hepinizi çok seviyorum. kendinize çoookkk iyi bakın şimdiden iyi tatiller kızlar. döndüğümde hereks hedefine biraz daha yakınlaşmış olsun tamam mı canlarım benim
geçmiş olsun canım benim,benimde misafirim vardı çok yoruldum...
hala regl olamadım ve karnımda acayip şişlik var
cuma sabah test yapıcam hamilelik yoksa civanperçemi felan içicem olmak için aylardır düzenli oluyordum ne oldu anlamadım yaaa
sağol canım benim
evet misafir gerçektende çok yoruyor bizimde yarın var iyi ki bugün değil:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?