Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben cikiyorum artik. izinli oldugum halde girerim paylasimda bulunurum ..

buarada buraya master icin gelen bir kiz var , evi eylul 8 de tasincak. ozamana kadar kalicak yeri yok, geleli 1 hafta oldu, arkadaslarda flan kaldi. bende misafir edeyim diyorum 3,4 gun. aslinda bekar birisini yatili misafir etmek cok istemiyorum. Bilmiyorum kafam karisti. esime sordum misafir edeyimmi diye oda sen bilirsin dedi. sanki kendimi misafir etmek zorundaymis gibi hissediyorum nedense. kiz benden 3 yas kucuk, kardesim yasinda. tanistim iyi birisine benziyor. tanimiyorum ama, sizce neyapayim ? eger misafir edersem, cuma cumartesi pazar pazartesi gunune kadar ..

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
elifus selinay2002+ prenses88+ dudujan+

kızlar hepiniz geçmişi mi okuyorsunuz :90:

prenseste burada
hoşgeldin canım nasılsınn???

iyilik canim, kendi kendime yaziyordum siz geldiniz:))

selinay hosageldin tatlim. misafirnmi vardi. kolay gelsin, misafir gidincede temizlik gerekiyor dedigin gibi...

ben gecmisi okudum elifus .

Son düzenleme:
yok üşüttüğümü sanmıyorum. Sahura kadar ayaktaydım sonra annem dişçiye gidicez diye erken kaldırdı sabah ondandır belki
o zaman dinlenirsen geçer canım

slm kızlar iftara misafirim vardı kyınvaldemler anca girebildim nasılsınız.
iyiyim canım sen nasılsın

canım aldık bile çünkü bana lazımdı okul için bitirme ödevim var
ama bu seferde kablolu bağlantıyı yükleyemiyoruz laptopa ya yine eski bilgisayara kaldım yani şimdilik :18::18::18:
ooooo hayırlı olsun canım güle güle kullan

ne yorulmak ne yorulmak bi gelince temizlik yapıyorum bide gidince üff...
sizede kolay gelsin..

aynen canım zaten bizim evde o temizlik faslı bitmez annemde hastalıktır hergün hergün siler,süpürür,toz alırr aşırı abartıyor temizliği hergünde dip köşe yapılmaz ki ama anlatamıyoruz neyseki bizim yaptıklarımızı beğenmediğinden yapın diye zorlamıyorr :90::90:

bence sende şöyle güzel bi uzan hakettin kuzu

bence et canım zor durumdaysa...

bence misafir et tatlım 4 gün ne olacak ki öğrenci sevaptır hem

kızlar niye sesiniz çıkmıy :78::78::78:

canim cevap yazdik ama gormedinmi???

kimdi misafirlerin?? ben misafirler gitmeden cay bardaklarini makineye yerlestiriyorum , boylece onlar gidince mutfakta cok isim kalmiyor. daginik birisi olmadigim icin hemen hallediyorum:) bide mutfakta yemek hazirlarken, cikan bulasigi hemen yikarim, dolaptan aldigim sebze posetini kullandiktan hemen sonra kaldiririm, dogradigim tahta ve bicagi isim bitince hemen yikarim, boylece mutfak hem temiz hem daginik kalmamis oluyor..tavsiye ederim:)

o zaman dinlenirsen geçer canım

iyiyim canım sen nasılsın

ooooo hayırlı olsun canım güle güle kullan

aynı kuzu ne olsun işte....

anneni yarın için ödünç alabilirmiyim

iyilik canim, kendi kendime yaziyordum siz geldiniz:))

selinay hosageldin tatlim. misafirnmi vardi. kolay gelsin, misafir gidincede temizlik gerekiyor dedigin gibi...

ben gecmisi okudum elifus .

hoşbulduk tatlım....

bende öle yapıyorum kuzu...
kayınvalidemleri iftara davet ettim yemekli olunca mecburen süpür sil fln oluyo....

hoşbulduk tatlım....

bende öle yapıyorum kuzu...
kayınvalidemleri iftara davet ettim yemekli olunca mecburen süpür sil fln oluyo....

Ooo senin misafirlerin agir misafirmis:) nasil anlasabiliyormusun kayinvaldenlerle?. Ben evlendigimden beri kendi evimde malum hic ailemden birini misafir etmedim, ama misafir etcek olsam elim ayagima dolasirdi heralde. :)

slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…