- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.761
prenseste burada
hoşgeldin canım nasılsınn???
o zaman dinlenirsen geçer canımyok üşüttüğümü sanmıyorum. Sahura kadar ayaktaydım sonra annem dişçiye gidicez diye erken kaldırdı sabah ondandır belki
iyiyim canım sen nasılsınslm kızlar iftara misafirim vardı kyınvaldemler anca girebildim nasılsınız.
ooooo hayırlı olsun canım güle güle kullancanım aldık bileçünkü bana lazımdı okul için bitirme ödevim var
ama bu seferde kablolu bağlantıyı yükleyemiyoruz laptopa ya yine eski bilgisayara kaldım yani şimdilik :18::18::18:
ne yorulmak ne yorulmak bi gelince temizlik yapıyorum bide gidince üff...
sizede kolay gelsin..
kizlar ben cikiyorum artik. izinli oldugum halde girerim paylasimda bulunurum ..
buarada buraya master icin gelen bir kiz var , evi eylul 8 de tasincak. ozamana kadar kalicak yeri yok, geleli 1 hafta oldu, arkadaslarda flan kalan. bende misafir edeyim diyorum 3,4 gun. aslinda bekar birisini yatili misafir etmek cok istemiyorum. Bilmiyorum kafam karisti. esime sordum misafir edeyimmi diye oda sen bilirsin dedi. sanki kendimi misafir etmek zorundaymis gibi hissediyorum nedense. kiz benden 3 yas kucuk, kardesim yasinda. tanistim iyi birisine benziyor. tanimiyorum ama, sizce neyapayim ? eger misafir edersem, cuma cumartesi pazar pazartesi gunune kadar ..
Sağol canım iyyim sen nasılsın sitede mesajı yazıyorum ama gidene kadar siz 5 tane yazmış oluyorsunuz neden anlamadımduygucan,gözde siz nasılsınız kızlar???
kizlar ben cikiyorum artik. izinli oldugum halde girerim paylasimda bulunurum ..
buarada buraya master icin gelen bir kiz var , evi eylul 8 de tasincak. ozamana kadar kalicak yeri yok, geleli 1 hafta oldu, arkadaslarda flan kalan. bende misafir edeyim diyorum 3,4 gun. aslinda bekar birisini yatili misafir etmek cok istemiyorum. Bilmiyorum kafam karisti. esime sordum misafir edeyimmi diye oda sen bilirsin dedi. sanki kendimi misafir etmek zorundaymis gibi hissediyorum nedense. kiz benden 3 yas kucuk, kardesim yasinda. tanistim iyi birisine benziyor. tanimiyorum ama, sizce neyapayim ? eger misafir edersem, cuma cumartesi pazar pazartesi gunune kadar ..
kızlar niye sesiniz çıkmıy :78::78::78:
o zaman dinlenirsen geçer canım
iyiyim canım sen nasılsın
ooooo hayırlı olsun canım güle güle kullan
aynen canım zaten bizim evde o temizlik faslı bitmez annemde hastalıktır hergün hergün siler,süpürür,toz alırr aşırı abartıyor temizliği hergünde dip köşe yapılmaz ki ama anlatamıyoruzneyseki bizim yaptıklarımızı beğenmediğinden yapın diye zorlamıyorr :90::90:
bence sende şöyle güzel bi uzan hakettin kuzu
ooooo hayırlı olsun canım güle güle kullan
Sağol canım iyyim sen nasılsın sitede mesajı yazıyorum ama gidene kadar siz 5 tane yazmış oluyorsunuz neden anlamadım
gemiş canım buarada
anneni yarın için ödünç alabilirmiyim
iyilik canim, kendi kendime yaziyordum siz geldiniz:))
selinay hosageldin tatlim. misafirnmi vardi. kolay gelsin, misafir gidincede temizlik gerekiyor dedigin gibi...
ben gecmisi okudum elifus .
bende öle yapıyorum kuzu...canim cevap yazdik ama gormedinmi???
kimdi misafirlerin?? ben misafirler gitmeden cay bardaklarini makineye yerlestiriyorum , boylece onlar gidince mutfakta cok isim kalmiyor. daginik birisi olmadigim icin hemen hallediyorum:) bide mutfakta yemek hazirlarken, cikan bulasigi hemen yikarim, dolaptan aldigim sebze posetini kullandiktan hemen sonra kaldiririm, dogradigim tahta ve bicagi isim bitince hemen yikarim, boylece mutfak hem temiz hem daginik kalmamis oluyor..tavsiye ederim:)
hoşbulduk tatlım....
bende öle yapıyorum kuzu...
kayınvalidemleri iftara davet ettim yemekli olunca mecburen süpür sil fln oluyo....
aynı kuzu ne olsun işte....
anneni yarın için ödünç alabilirmiyim
slm kızlar bugün dişim ağrıyordu çektirdim.şimdi hala ağrıyor ..o yüzden giremedim bugün.şimdi de ağrı kesiciiçip yatıcam herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?