Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar birisi bana şu cezayı kaç kere yapıyoduk onu söleyebilir mi?bi de ne yazıyoduk on da bilen vars size zahmet:78::78::78:

Rabbim hkkınızda hayırlı etsin tayin işini inşş..tamam cnım kolay gelsin ben de öpüyorum seni...as onun da selamı vardır muhtemelen

amin canım

ya kızlar birisi bana şu cezayı kaç kere yapıyoduk onu söleyebilir mi?bi de ne yazıyoduk on da bilen vars size zahmet:78::78::78:

30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazıcaksın canım

menümü yazayım

iftar
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pilav
salata
bi parça pide
2 bardak kola

(hep et yemekleri yapmıştı yengem ee bende yemiyorum o yüzden böle saçma sapan yemek zorunda kaldım hemde hiç doymadım )

ara
yarım muz

sahur
2 kaşık müsli 1 bardak sütle
1 domates
1 parça pide
yarım kk peynir

sahuruda erken yaptım 2 de yiyip yatmamak için

yarın sabahda erken kalkmam lazım temizlik yapıcam iftar için yemekleri hazırlıycam ordan kurana ordanda yengemle çarşıya gidicez iftardan önce evde olmam lazım çok yoğun bir gün olacak

elifus geçmiş olsun cnım ben o dönemde ufak ufk eti form ve zeytin yiyorum.o zamanlrda ttlı istemiyor cnım ama 1-2 gün aç kalınc mide bulantısından sonrsınd ttlı istemesi norml bünyenin emin ol..

sağol tatlım benimm
bak etiform güzel yöntemmiş aklıma gelmemişti çikolata hayali kuruyorum çünkü :90::90::90:
ama kendime dur demeyi öğrendim sanırım

kızlarr annem yarın iftara teyzesinin oğlu ve kızını çağırmışş
kendisinin de hergün hatimi olduğu için yemekleri sen yapacaksın dedi off yaa :18::18::18:

yayla çorbası
fırında patatesli tavuk
kıymalı taze faasülye
pilav
kabak mezesi ve salata yapacağım sanırım :90::90::90: :87:

iftar menüm

1. küçük patlıcan dolması
çeyrek pide
patlıcan salatası
1. bardak gazoz

sahur...
sadece suuu

akşam eve gidince iftardan sonra mutfağı temizlemeye başladım hafta sonuna bırakmayım diye .

üst dolapları temizledim yemek takımı almıştık geçenlerde ablamla onlarıda ayarladım artık hafta sonuna mutfak bitmiş olursa daha rahat olrum çünki mutfak çok oyalıyor duvarlarıda silicem çünki. yastık yorganlarıda yıkadım halılarımda geldi iki battaneyi vardı onlarıda vermiştim yıkamaya güxel yıkamış adamlar bveğendim . öylee yanii yoruldum kızlar uykusuzdum zaten 3 saat uyumuştum herzamnaki gibi sabah yine işe geç kaldım

fatoşum canım benimm diyarbakırdasın çpk şükür sağsalim gitmişsin gözün aydın anne babaya kavuştun çokk sevindim.

güzelce dinlen hasretini giderr ohhh ne güzell anneyle baba kendini salmış demişsin hatta rahatsızlanmış geçmiş olsun canım acil şifalar inş. ama annenın o tatlı telaşına baksana hem cami hem ramazan maşallah nekadar güzel. anneyle babanın ellerinden öpüyorum kendine iyi bak canım arkadaşım benim

kuzuu hayır olsun inşallah ne gördün

ya kapının önünde oturuyoduk. Herkesin elinde kağıt makas kesip gözlük yapıyolardı. Sonra bi ay tutulması muhabbeti oldu. Ve ay tutuldu seyrettik falan. Ay tutulmasından sonra yıldızlar şekil yaptılar baya bi. Ben de tüh keşke makinemin şarjı olsaydı çekerdim falan dedim. Sonra babamla abim evden çıktılar. Ben de onlarla gidecektim. Bi saniye diyerek makinemi istemek için anneme seslendim. Annem orda yengemle muhabbet ediyo duymuyodu beni babamlar hadi gözde diyip duruyodu anneme seslenirken aynı zamanda telefonda faceye giriyodum biri bişi yazmış mı diye sonra baktım kimse yazmamış. Ben de keşke her zaman dünya bu kadar hızlı hareket etse tarzı güzel bi cümle yazdım ama hatırlamıyorum cümleyi:90:

kızlar dün akşam yazamadım çünkü pc m klavyeyi görmüodu bir türlü.sanırım virüs girmişti format attım gece.şimdi düzeldi.ondan giremedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…