Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızçelrrr tartılmayııı unutmayınn sakınnnnnnnnn:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

üşendim yaa düz gidicem kim uğraşcak şimdi maşayla falan:89::90:

canım takımım selamlar....sanırım şu an herkes iftar edecek ama malum diyarbkırda nerdeyse teravih olacak...
bu arada kilom 72.5 aslım kaptanım.500 gram gitmiş...çizelgeden düzeltmeyi beceremedim bi türlü....
ayrıca bu hafta aslında ne yediğime dikkat edemedim ama ne yediysem hep azar azar yedim.bir de üşüttüğüm için aşırı sıvı kaybım oluyor malum
ayrıca da bugün diyarbakırı gezdik çoooookkk sıck resmen eriyorsun...gidinceye kadr bi birbuçuk kilo daha versem süper olacak ama bakalım....
bir kaç gündür yolculuk ve misafirhanelerde kalma olaylarından dolayı yemek listelerimi paylaşadım ama yarındn itibaren dha düzenli olacak zannımca.kuzura bakmayın kızlar anck bu kadar oluyor tatilde...malum kendi evimde işimde olmayınca....fırst buldukça giriorum...
şimdi gelelim şu ayrılma meselelerine
arkadaşlar ben her zaman hayatta açık oynama taraftarıyım.acı da olsa gerççekleri dobra dobra ama kırmadan konuşup halledebileceğimizie inanıyorum...bu takımdaki her üyenin birbiri üzerinde hakkı var..ve kafamıza takılan bir durumda ya d rhatsız olduğumuz bir durumda dobra dobra açık oynayark sormak benim düşüncem...o yüzden de herkesten bunu istiyorum...LÜTFEN AÇIK OYNAYALIM ARKADAŞLAR...kim neden rahatsızsa ve kimin hangi hareketi kaffsına yatmıyorsa adam gibi çeksin sölesin....arkadan karalama kampanyası olayları hepimizi yıpratır.geçen haft ikinci olduk.evet duygucanın etkisi çok büyüktü ama Llah için hepimiz az ya da çok kilo verdik....SİZDEN RİCAM HERKES BU AKŞAM AÇIK VE NET ŞEKİLDE TAKIMDAN MEMNUNSA MEMNUN OLDUĞUNU MEMNUN DİLSE KİMDEN VE NEDEN MEMNUN OLMADIĞINI AÇIKLASIN İMA ETMESİN....KİMSEYİ DE ZAN ALTINDA BIRAKMASIN...fadike dediğim gibi sana da aynı şekilde diyorum ayşencim eğer takımın sana verimli olmdığını düşünüyorsan ne kendine ne takım faydan olur çıkman en mantıklısı.ama takımdan memnunsan ve kşmseden bi şikayetin yoksa buyur gel bu takımın elemanları pozitif düşünenlere karşı her zamna geniş gönüllü emin ol....
bugün geçmişi okudum dışarı çıkmadan önce...ve direk fadiki ardım...durumu anlattım..gayet güzel gittiğini destekleşmemiz gerektiğini söledim ve ısrarcı Oldum çünkü hakikaten ben şu anki durumdan memnunum...Buraya gelir gelmez annem çok şaşırdı ne güzel vermişsin dedi..beni en son takıma girmeden 3-4 gün önce görmüştü çünkü...yani ben durumumdan ve takımımdn memnunum....evet her dakka her dakka paylaşım yapamadığımız durumlar oluyor..fakat arkadaşlar hepimizin sosyal hayatı aynı tempoda dil...bazımızın etrafında hiç kimse yokken bazımızın geleni gideni eksik olmuyor..bazımızın işi varken bazımız evde..bazımız az kilo verirken bazımız çok veriyor..ya da bir hafta birimiz izinliyken ve hiç paylaşım yapmazken diğer hafta en çok paylaşımı o yapıyor...arkadaşlar bizler bir hayat yaşıyoruz reelde ve bunun yanında da sanal ortamda arkadşlıklarımızı devam ettirip kilo da veriyoruz..şu grupta bir kişi de ben bu takımda olmasaydım daha ii kilo verirdim diemez...çünkü öle olsaydı bu takıma hiç girmemesi gerekirdi ki bunun bir çok örneğini de gördük geçmişte...takımdan çok sorunlarla ve verimsiz olduğunu düşünerek ayrılıp sonra geri gelenlerin örneği çok ya neyse...öznurcum bu gruba kesinlikle sen dahil dilsin yanlış anlaşılma olmasın..özet olarak ben takımdaki arkadaşların bazen az bazen çok yaptığı olaylardan şikayetçi dilim kesinlikle..insan sürekli aynı seyirde olmaya çalışır ve bu şekilde devam ederse MANİK DEPRESİF denen psikolojik bir hastalığa yakalanmış demektir..dolayısı ile inişli çıkışlı bir hayat en normali emin olun....bu takımımız için de geçerli...bana katılan ve bu konuda aynı fikirde olan rkdşlar lütfen beğensin en azından...çünkü şu an için en önemli şey birlik beraberlik gerisi boşş..bayram sonrası zaten şahlanacağız inş..ve bu geçici bir dönem...hep beraber ne olaylar yaşadık bu da geçecek elbet....aslıcım hep arkandayız emin ol kaptanım....

kılzar noluyor ben hiç anlamadım galiba yeni olduğum için ama ben ayşeni, aslıyı hepinizi 1 haftada çok sevmiştim
canım merak etmeyin inş bu süreçte atlatılacak.biz sadece şurada 1 hafta dişimizi sıkacağız sonra daha ii olcek inş...

canımcım sana da ii bayramlar..bayramdan sonra daha ii olcek inş...görüşürüz nazcom

ayy çok geçmiş olsun cnım..abbim yardım etsin inş...

ben şimdilik çıkıyorum ama kaptancım şunu bil ki ne olursa olsun arkandayım.bu takımda ikimiz kalsak bile..

ilkincim fdikle de konuştuk merak etme inş o da gelecek takıma..sınavları var ve onun gerginliği üzerinde..o da bayramdan sonra dönme kararı aldı....zaten şurada ne kaldı bayram sonuna...ayşencim senin içinde geçerli bu teklifim eğer stres kaynaklı ise bu durum takıma geri dön lütfen.ama şahıs kaynaklı ise ya birebir bu konuyu çözelim ya da aynı gerginlikle devan edersin sen bilirsin.ben neden söylemediğiniz için bu teklifi yapıyorum çünkü aklıma gelen tek seçenekler bunlar..inş başka nedenleriniz yoktur....

kızlaar vesikalık çektircem malum kayıt için. Maşa mı yapsam saçlarımı yoksa normal mi bıraksam karar veremedim yaa:90:
kesinlikle düz..maşa olduğundan biraz daha olgun gösteriyor insanları bence...gerçi resmini görmedim gözdecim ama yaş olarak bakınca düz daha mantıklı geldi sankim...ama yine de sen bilirsin...

kızlar bu arada kusura bakmayın arada A harfim basmıyor bilgisayar kaynaklı...yazım hatası olabilir...affınıza

canlar ben çıkıyorum..çaybahçesinde çaya çağırdılar....moral bozmak yok aynen devam....SİZİ SEVİORUM 14.TAKIM....

Canim , evlilik yil donumu ile kayinpederinin olum yildonumun ayni gun olmasi tevafuk olmus gercekten. Ama uzulme kutlayamiyoruz diye, zaten bu ozel gunlerde olmasa yemege cikip yada hediye alip guzel bir gun geciremeyecegiz nerdeyse is gucden dolayi... benim nacizane fikrim, bir gun sonra kutlayabilirsiniz ? ne dersiniz? boyle olmasi icinde, esini alip karsina konusman gerekiyor, canim, ogun kutlayamiyorsak , yada bir gun sonra kutlayamassak o hafta icinde bir gun kutlayalim. kendimizi bir gunde olsa zaman ayiralim, ben bu gibi ozel gunleri onemsiyorum diye esine soyleyebilirsin.

benim esim dogumgunleri kutlamayi hic sevmez, resmen zorla yapiyordi ilk yillar, buda beni cok cok mutsu ediyordu, belki cok ufak bir sey ama , kafama takiyordum, ogunum zehir oluyordu...sonra birlikte guzelce konustuk, o neden kutlamak istemedigini falan anlatti bende dinledim, ve fikirlerimi soyledim, artik evliligimizn 3.yilindan itibaren bir karar aldik, dogumgunleri yerine, kendi dini bayramimiz olan ramazan ve kurban bayraminda hediyelesmeyi uygun gorduk:) yani ramazan bayraminda o bana hediye aliyor , kurban bayraminda ben ona aliyorum, boylece benim dogum gunu beklentimde ortadan kalkiyor. ogunlerde ozel bir seyler yapiyoruz, hediyeler, yemege cikma, tatil vs vs... benim durumumda degilsin tabiki sen , ama genede yazmak istedim. uzun oldu kusura bakma

Yastığımda kalmış yüzün biraz ayrılık biraz hüzün say ne kadar zaman oldu dokun ellerim mi kör oldu baakk bulamadıım başka bir tenn gözlerin yakar mıı yenidenn herkesii unutur da yüreğiimm senii saklarr birtaneeemmm hobaa

gözdecim kimin canım bu şarkı?

fatma cigim gercekten yazini cok begendim. dobra dobra herseyi yazmisin... bende seninle ayni fikirdeyim. ve 2 haftadir takimimdan cok memnunum ... ozellikle 2.olduk ilk defa ben bu takima girdigimden beri bazen izin aliyoruz giremiyoruz, misafirlerimiz geliyor, iftara gidiyoruz, proje yetistirmek gerekiyor, okul ,dersler ,doktor hastane ,derken izinler oluyor. bu her zamanda olucak, bnlari kisamayiz ki. bunlar hayatin gercekleri....

Aysencigim, takima kizip ve izinlilere kizip boyle ayrilma karari aldigini acik bir dille ifade etmek istiyorum, yani bu benim fikrim sadece. sen bu konuda neden ayrildigini yazmadigin icin aklima sadece bu sebep geliyor..

daha dune kadar birsey yoktu, birden ayrilma karari aldin. ve emidaf ta kendinden kaynaklaniyor paylasim az yapiyorum dusuncesiyle oda ayrilma karari aldi. neyseki o sagolsun bizi kirmayip geri dondu, ve neden ayrilmak istedigini acikladi...

ben seni cok seviyorum, yani diger arkadaslarda seni cok seviyor. uyumlu , acik fikirli, dusunceli, ve insanlari kirmayan bir kisiligin var. umarim bundan sonra daha iyi sonuclar elde edersin.. bebis haberlerini aliriz senden ... senin icin ayrilman daha iyi olacaksa sen bilirsin ama ben ayrilmani istemiyorum. en azindan kendini toparlayasiya kadar izin istersin olmazmi??

fatma gozde kizlar nasilsiniz???

benim iftara 5 saat var. camasirlari yikiyorum, utu yapicam, yemek yapicam birsuru isim var:)

bayram sonuna kadar izinli oldugum icin kilo bilidirim yapmiyorum herlade dimi ben?

ins arkadaslar ramazan bitsin mucizevi isvec diyeti ve sporla tekrar tempoya baslayacagimmins 4 kilo daha verirsem mezun falan olurum

canımcım iiyiz ne yapalım.biz de yaklaşık 2 saat oldu teravih kılalı:)))bu arada kurutma makinası kullanıyomusun prenses sen?
canım bence kilo verdiysen muhakkak kilo bildirimi yap çünkü 2 hafta sonra yaptığın kilo bildirimi izinli olduğun hafta sayısına bölünüyor...eğer veremediysen de izinli sayıl...bu arada inş Rabbim tez vakitte kilolarını verip bebişini kucağına almayı nasip eder...

iyiyim canım sen nasılsıın :)) Leslie ile takılıyodum geldim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…