- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.921
meleklerim ben çıkıyorummmm paydosss ablama geçiyorummm iftara
akşam hemncik tartılıcam ablama gidince inş. gitmiştir bişeylerr bana gitti gibi geliyorrr inş. 1 kilodur yinee:97::97::97::97::97::97: hepinize iyi iftarlarr Allah kabul etsin kendinize iyi bakın kalorisizz akşamlarrrr bacularrrr kaçtımm bennn haydinnnnnn
slm kızlar,ancak gece yarısı fırsat buluyorum yazmaya..baya izinliler çıkanlar var hayırdır noldu grubumuza.bayram sonrası toparlanırız umarım.ben de menü yazayım.
sabah
2 dilim ekmek,2 dilim peynir,domates salatalık
öğle
çaok az sebzeli tavuk,salata
akşam
az peynir ekmek
canım merak etmeyin inş bu süreçte atlatılacak.biz sadece şurada 1 hafta dişimizi sıkacağız sonra daha ii olcek inş...kılzar noluyor ben hiç anlamadım galiba yeni olduğum için ama ben ayşeni, aslıyı hepinizi 1 haftada çok sevmiştim
canımcım sana da ii bayramlar..bayramdan sonra daha ii olcek inş...görüşürüz nazcomkızlar benim canım çok sıkkın zaten bundan sonra hergün işe gidicem bayramdada manisaya gidicez bayramdan sonraki pazartesi gelicez geri beni bu günden itibaren izinli sayın hem ben bir düşüneyim sakinleşeyim
herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın herkeze iyi bayramlar
ayy çok geçmiş olsun cnım..abbim yardım etsin inş...kızlar anneminmidesi diyorduk meğer mide bu kadar ağrılı olmazmış asıl ağrıyı boynunda 2 yerde belinde 3 yerde fıtık varmış o yapıyormuş 20 tane iğne verdiler inşallah hemen iyileşir dualarınız eksik etmeyin
ben şimdilik çıkıyorum ama kaptancım şunu bil ki ne olursa olsun arkandayım.bu takımda ikimiz kalsak bile..
ilkincim fdikle de konuştuk merak etme inş o da gelecek takıma..sınavları var ve onun gerginliği üzerinde..o da bayramdan sonra dönme kararı aldı....zaten şurada ne kaldı bayram sonuna...ayşencim senin içinde geçerli bu teklifim eğer stres kaynaklı ise bu durum takıma geri dön lütfen.ama şahıs kaynaklı ise ya birebir bu konuyu çözelim ya da aynı gerginlikle devan edersin sen bilirsin.ben neden söylemediğiniz için bu teklifi yapıyorum çünkü aklıma gelen tek seçenekler bunlar..inş başka nedenleriniz yoktur....kızlar sabah verimli olamadığımı düşünüp ayrılma kararı almıstım. ama gercekten sağolsun aradığınız ve ılgılendığınız için hatta kızdınız bile ama bu benı cok mutlu ettı değerli olduğumu hissettım gercekten.
akşamları ve hafta sonları gelemediğim için verimli olamadığımı dusunuyodum. ama bugün fatoş benı aradığında kardesımın bir tane daha p.c var bakıyım ve onu sana gönderiyim göndericem demesi çok mutlu etti düşünmesi bile yeterlidir benm için ben kendımı kötü hissediyorum dıye böyle düşünmüş.(buyuk bır hedıye kabul edemem mahcup olurum ama )
ben bayram sonuna kadar ızın almaya karar verdım sınavlarımdan dolayı . böylesi daha iyi olucak ınş.
iyiki hayatımdasınız kızlar gercekten teşekkur edrım ehrsey için destegınız ıcınde . çok mutluyummm hemde çokkkkkkkkk
ilkin canım sayende bencıllık yaptığımında farkına vardım gercekten aslı için sizin için ...
kesinlikle düz..maşa olduğundan biraz daha olgun gösteriyor insanları bence...gerçi resmini görmedim gözdecim ama yaş olarak bakınca düz daha mantıklı geldi sankim...ama yine de sen bilirsin...kızlaar vesikalık çektircem malum kayıt için. Maşa mı yapsam saçlarımı yoksa normal mi bıraksam karar veremedim yaa:90:
kızlar bu gün bizim evlilik yıldönümümüz ve ben şu anda evde oğluşla yanlızım koca işte
gündüz çalıştık çok yoğunduk yine göremedik birbirimizi nolcak bu böyle bilmem
senelerce kayınpederimin ölümü ile aynı güne denk geliyo diye kutlayamamıştık şimdide işten güçten kutluyamıyoruz çok canım sıkkın gene yanlızız
Yastığımda kalmış yüzün biraz ayrılık biraz hüzün say ne kadar zaman oldu dokun ellerim mi kör oldu baakk bulamadıım başka bir tenn gözlerin yakar mıı yenidenn herkesii unutur da yüreğiimm senii saklarr birtaneeemmm hobaa
fatma gozde kizlar nasilsiniz???
benim iftara 5 saat var. camasirlari yikiyorum, utu yapicam, yemek yapicam birsuru isim var:)
bayram sonuna kadar izinli oldugum icin kilo bilidirim yapmiyorum herlade dimi ben?
ins arkadaslar ramazan bitsin mucizevi isvec diyeti ve sporla tekrar tempoya baslayacagimmins 4 kilo daha verirsem mezun falan olurum
fatma gozde kizlar nasilsiniz???
benim iftara 5 saat var. camasirlari yikiyorum, utu yapicam, yemek yapicam birsuru isim var:)
bayram sonuna kadar izinli oldugum icin kilo bilidirim yapmiyorum herlade dimi ben?
ins arkadaslar ramazan bitsin mucizevi isvec diyeti ve sporla tekrar tempoya baslayacagimmins 4 kilo daha verirsem mezun falan olurum
gözdecim kimin canım bu şarkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?