Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gökhan Türkmen canım biraz ayrılık

güzel şarkıymış vesselam...arada hoşunuza giden şarkıları paylaşmak çok mantıklı....yeni ufuklar olii bizeee...hatun kişiler ben çıkıyorum benimki yatmadan önceki tipik homurularına başladı:)))yine mi kk gibilerinden:)))neyse çok öptüm yarın görüşürüz....

ben de öpüyorum canım iyi gecelerr

menümü yazmayı unuttum ya yazıyım hemen:90:

bir tabak makarna ve salata sahurda bir şey yemedim şimdi de bi 2.5 litre su içtim içmeye de devam ediyorum:90:

merhabalar

herkes ayrılma kararım hakkında kendince yorumlar yapmış yazmış çizmiş
ben kimsenin izinleri çok kullandığı için paylaşımı az yaptığı için takımdan ayrılmadım öncelikle bunu belirtmek istiyorum
ben sorunlarımı aslıya anlattım takıam yazıp kimsenin huzurunu motivesini bozmak istemedim ki hala istemiyorum çünkü gidenlerin ardından bir sürü yazılıp çizliyor ortalık karışıyor böyle olmasını asla istemiyorum..demek bir huzursuzluğum varki ayrılıyorum bunu böyle bilin
evet fatoşcum artık takımdan verim alamıyorum kendime verdiğim söz olmasaydı çoktan bozmuştum diyetimi..

bu konunun daha fazla konuşulmasınıda istemiyorum acı tatlı herşeyimi paylaştım ben burda hepinizi seviyorum

kızlar bugün rejim falan kalmadı herkes anneme geçmiş olsuna geldi ne düzenli yiyebildim nede sinirden ne yediğimi bildim ama diiyetisyenimin çok yediğim günler için diyeti var 2 gün sadece meyve ve sebzeyi çiğ olark tüketecem ama sabah ve akşam 1 bardak süt içecem onu yapacam çok moralim bozuk

Fadikk yavrum kelebeğeeemm bak ISRARLARIN ÜZERİNE AVATARIMI DEĞİŞTİRDİM:)) bu benim 74-75 kilo iken geçen sene ekim gibi edirnede çekildiğim bi foto...avatarım inş şimdi beni yansıtıydur

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teker teker teşekkür ediyorum geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum herkes için hayırlısı olsun şimdi çıkmam lazım herkese iyi geceler

Olsun canım telafisi var emin ol.hem bak dietisyenin de sana yardımcı oluyo negüzel..2 gün fazla yiyince boşlamak yok.sonraki 2 gün dikkat edince hemen toparlanır merak etme...

geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teker teker teşekkür ediyorum geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum herkes için hayırlısı olsun şimdi çıkmam lazım herkese iyi geceler

tamam canım ii geceler.Allah acil şifaar versin....

ilkin canım ben de çıkıyorum.sahur hazırlayacağım..yarın inş ii sonuçlarla bir daha buluşueuz....

Evet canim kurutma makinesini kullaniyorum. zaten camasir asmayi hic sevmezdim, annemde cok kizardi evlenince napicaksin daha camasirlari bile guzel asamiyorusun iyice cirp as diye:)) ama Allah yardim ettide kurutucu makinem var

ya izinli oldugun zamanda mi kilon boluyordu onu bilmiyordum, kacirmisim. sanki bildirim yapmadigin zaman diye hatirliyordum ben. neyse ben tartilayim , yazayim bari. asli ozele paylasin demis , aslinin ozeline atarim mesaj. sagol canim.

Kizlar , bizim simdi iftar:) iftardan once kilomu olctum 54.2 ciktim:)

ben kilo veremiyorum diye dusunurken, 54.8 den 54.2 dusmusum. cok mutlu oldum

hergun iftarda special k yiyordum, 2litrede su iciyordum. bunlarin cok faydasi oldugunu dusunuyorum.

canım arkadaşım çok güzel yazmışsın teşekkür edrim dürüstlüğün içinde ne diyebilirim ki gerçektenn çok güzel yazmışşsınn ve bugün beni arayıpp bana söylediklerin için hatta gidiyorum diye kızdığın için kısaca HAYATIMDA OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Fadikk yavrum kelebeğeeemm bak ISRARLARIN ÜZERİNE AVATARIMI DEĞİŞTİRDİM:)) bu benim 74-75 kilo iken geçen sene ekim gibi edirnede çekildiğim bi foto...avatarım inş şimdi beni yansıtıydur

işte budurrrrrrrrrrrr fatoşuma bakınnnn heleeeeeeeeee süpersinnnnnn balımm yaaaa:13::13::13::13::13::13::13::13:

canım teşekkür edrimm gerçektenn şimdi bakınca iyikide sizi dinlemişim diyorumm

canımmm süperrr tebrik ederimm ve inan bugün fatoşlada konustugumda onada söyledimm inş. kullandığın ilaçların faydası olur ve rabbımın izni ile bir bebeğin olur dualarımdasın inan ki. Rabbim gönlüne göre versin inşallah ve umarımm şimdi zayıflamak isterken kısa bir süre sonra bebek için sağlıklı kilo almanıı hesaplarız beraber

menümü yazmayı unuttum ya yazıyım hemen:90:

bir tabak makarna ve salata sahurda bir şey yemedim şimdi de bi 2.5 litre su içtim içmeye de devam ediyorum:90:

kızlar ya ben tartılamadım. Sahurda yine bir şey yemeyi düşünmüyorum. Sabah tartılır haber veririm size

tamm kuzuuu sabah tartılınca yazarsın sahurda bişey yemiyeceksin nasılsaa hadi bakalım güzel haberlerle gel inş..

canımm sinirlenmee annen biran önce iyileşir inş. hem bak diyetisyenindeee fazla yediklerin için 2 gün sebze ve meyve diyeti vermiş onları yapar hemencik toparlarsın merak etme kafana takarsann iştee o zman kilo alırsın canım benim. hatttaaa senın o diyetten bizde yaparız olmadı fazla kaçırdıgımız zamnlarda:86::86::86::86: moral bozmak yokk tamam mı canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…