Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben geldimm meleklerimmmmm
ablamdayım akşam 9 da bir uyumusum 3 bucukta uyandım vee sahur yapıp hemecikk geldimmm burayaa

hemencikk iftar ve sahur menülerimi paylaşayımm bayanlarrrrrrrrrrr:87::87::87::87::87::87:

iftarrrrrrr.....
yarım kaşık pilavvv
bir kase çorba
çeyrek pide
vede gazozzzz

sahur(ablam zorladı walla)
bir dilim peynir
2. bardak çay
1. dilim pide:78::78::78::78::78:

kızlar kadir gecemiz cümleten mübarek olsun rabbim el açıp dua eden herkezin gönlüne göre versin inşallah..

kızlar sanırım öğlene kadar gelemem izine çıkıyoruz bugün diye ay sonu hesapları var onları kapatıyorumm acelesi var çünkii

selam kızlar bi gözde kilo bildirimi yapmamış yada ben görmedim yaptın ise kusura bakma bir daha yaz canım
ben 12 de gelir listeyi hazırlarım kızlar

gözdede mesaj attı kilosunu listeyi hazırladım kızlar

14. TAKIM 221. ETAP

aynalar ( 95,7 / 95,5 / 0,2 / 0,21% )
aysen_34 ( 67,8 ) 7. takıma transfer oldu.
faTTa83 ( 73,0 / 72,5 / 0,5 / 0,68% )
nazco ( 76,3 / 76,2 / 0,1 / 0,13% )
emidaf ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,7 / 0,1 / 0,15% )
elifus ( 75,0 / 74,3 / 0,7 / 0,93% )
prenses88 ( 54,8 / 54,2 / 0,6 / 1,10% )
selinay2002 ( 66,9 / 67,0 / -0,1 / -0,15% )
gozdee07 ( 59,1 / 58,6 / 0,5 / 0,85% )
eylulums ( 80,6 / 80,1 / 0,5 / 0,62% )
dudujan ( 99,0 / 98,0 / 1,0 / 1,01%)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI 0,57%

Son düzenleme:
kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
inşallah haftaya daha iyi oluruz diyemiyorum çünkü haftaya kilo bildirimi yok
ondan sonraki hafta daha iyi oluruz inş

şimdi çıkmam lazım işler beni bekler öpüyorum sizi kocaman

kızlar üst bedenim small oldu alt beden maşallahh kendimi size şikayet ediyim. çok yiyorum zamanlı zamansız. artıkın bi dur dicem kendime. bi ara sizin olduğunuz bi zamana denk gelirsem el atalım bana. mesela akşamları ne yemeliyim onları kararlaştıralım . tek başıma yapınca umursamıyorum kendimi

canım ellerine sağlıkk
evet bayram sonrasıııı dahada süper olucaz inşallahhhhhhhhhh

arada bi uğruyorum kimse pas vermiyo bi prenses hayırlı çıktı yaaaa. küstüm hepinize

kim pass vermiyoo dettttttttt hepimiz seni özledikkk senn gittin ama özlüyoruzz yanii

herşeyii niye yiyosun bakimm sen akşamlarıı 7:30 dan sonra hiçç bişeyy yeme
kendini saldınn iyicee bu kilon bı kalırsa üstünde dahada veremz<sinnn ders çalışıyomusun bakimm yokkk dimiii kendini bi aşk alemine felan kaptırdın onuda tam bilmiyorum anlataıcaksın halaaa

akşamları yada gün içinde yine topiğe gell ve neler yiyosun yaz bakalımm olurmu kuzuu

kızlarr mübarek ramazan ayınıda atlattık yani bir kaç günümüz kaldı. ama haftaya bayram oldyuğu için kilo bildirimi yapmıyacağız.

sizin hepinizi tebrik ediyorum çünkii ramzanda olmamamıza rağmen davetler güzel yemek ve tatlılar güzel ikramlar v.s v.s bunlara ragmen yinede kilo verdik çünki biz bir takımız birbirini tamamlayan.(istisnalar kaideyi bozmaz) ve bayram sorası inş. hepimiz bi atak yapıp kendimize gelicez . bayramın ikramlarını davetlerinide atlattık mıı ooo süperr kim tutar işte o zmna biziiiiiiiii

meleklerimm benimm hepinizi çok seviyorum ve dün ki apt.. hareketimden dolayıda gerçekten özür dilerim. öfkeyle kalktım ama siz zararla oturma mı engellediniz. takımdan ayrılsaydım bile zaten başka takıma asla gitmezdim dayanamazdımm benn gelirdim sizi görmeye:86::86::86::86::86::86::86::86: ve şunuda söylemek istiyorumm çok fazla hırs insana zarar verir karşısısndakinede . kilo vermeyi hepimiz çok istiyoruz çabaladıktan sonra tabikide verilir. önemli olan çaba göstermek ve bu bizde var en azından

kızlar kadir gecemiz cümleten mübarek olsun rabbim el açıp dua eden herkezin gönlüne göre versin inşallah..
teşekkür ederim canım
Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun
Canım gitmediğin için çok sevindim inşallah bayramdan sonra hepimiz zımba gibi dönecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…