- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #39.981
hoşgeldinn canım nasılsınn
teşekkür ederim canım
Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun
Canım gitmediğin için çok sevindim inşallah bayramdan sonra hepimiz zımba gibi dönecez
hoşgeldin canımbennnn geldim nasılsıznız kızlar
selam kızlar ben geldim nasılsınız
iyiyim sağol cnm sen nasılsın?
selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoşbuldum canımhoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın
hoşbuldum canımcanım buarad birşey soracam maşallah çizelgende 28 kilo vermişsin tebrik ediyorum canım inşalllah hedefene sağlıklı bir şekilde enkısa zamanda ulaşırsın ne kadar sürede verdin:44:
bu arada kadir geceniz mübarek oılsun kızlar.benim için de dua edinn..hayırlısıyla erkek arkım da ben de iş bulayım 2 sene içinde evlenelim...tek isteğim bu:)
bu arada kadir geceniz mübarek oılsun kızlar.benim için de dua edinn..hayırlısıyla erkek arkım da ben de iş bulayım 2 sene içinde evlenelim...tek isteğim bu:)
o çizelgeyi yanlış yaptım cnm 28 kilo vermedm.ben 18.3 kilo verdm..:) 1 senedir rejimdeym ama 5 6 aydır gıdım gıdım gidiyo.
kızlar üst bedenim small oldu alt beden maşallahhkendimi size şikayet ediyim. çok yiyorum zamanlı zamansız. artıkın bi dur dicem kendime. bi ara sizin olduğunuz bi zamana denk gelirsem el atalım bana. mesela akşamları ne yemeliyim onları kararlaştıralım . tek başıma yapınca umursamıyorum kendimi
Kızlar ben çıkıyorum tekrardan herkesin kadir gecesi mübarek olsun malum annem hasta olduğu için yemekler yine bana kaldı akşama gelebilir miyim bilmiyorum hepiizi öpüyorum
kızlaar ben geldiim
kim pass vermiyoo dettttttttt hepimiz seni özledikkk senn gittin ama özlüyoruzz yanii
herşeyii niye yiyosun bakimm sen akşamlarıı 7:30 dan sonra hiçç bişeyy yeme
kendini saldınn iyicee bu kilon bı kalırsa üstünde dahada veremz<sinnnders çalışıyomusun bakimm yokkk dimiii kendini bi aşk alemine felan kaptırdın onuda tam bilmiyorum anlataıcaksın halaaa
akşamları yada gün içinde yine topiğe gell ve neler yiyosun yaz bakalımm olurmu kuzuu
hoşgeldin canım bnd yemeği yaptım salataya başlayacam da bir bakayım dedim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?