Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada kadir geceniz mübarek oılsun kızlar.benim için de dua edinn..hayırlısıyla erkek arkım da ben de iş bulayım 2 sene içinde evlenelim...tek isteğim bu:)

hoşbuldum canımcanım buarad birşey soracam maşallah çizelgende 28 kilo vermişsin tebrik ediyorum canım inşalllah hedefene sağlıklı bir şekilde enkısa zamanda ulaşırsın ne kadar sürede verdin:44:

o çizelgeyi yanlış yaptım cnm 28 kilo vermedm.ben 18.3 kilo verdm..:) 1 senedir rejimdeym ama 5 6 aydır gıdım gıdım gidiyo.

bu arada kadir geceniz mübarek oılsun kızlar.benim için de dua edinn..hayırlısıyla erkek arkım da ben de iş bulayım 2 sene içinde evlenelim...tek isteğim bu:)

canım benimm inş. iş bulursunuz ama hayırlı bir iş olsun ki evlenebılesınız . hayırlı zmanada hayırlısıyla inşallah canım benim kısmetinde varsa gelir zaten sen sakın üzülme kafdanada takma olurmu canım benim gönlünü ferah tut.

selam canım hoşgeldin ben duygu ben takıma geçen hafta katıldım senin adın ne kaç yaşındasın

Kızlar ben çıkıyorum tekrardan herkesin kadir gecesi mübarek olsun malum annem hasta olduğu için yemekler yine bana kaldı akşama gelebilir miyim bilmiyorum hepiizi öpüyorum

bu kadar azar yeter sanki şimdilik:90:

hoşgeldin canım bnd yemeği yaptım salataya başlayacam da bir bakayım dedim nasılsın

yorgunum canım ya 5 e kadar uyumadım sonra yattım erken kalktım kuaföre gittim kaş bıyık için sonra fotoğraf çektirdim sonra annem tutturdu röfle yaptırcam diye yine kuaföre gittik bi ara fenalaştım hatta dışarı attım çok boğdu baya kalabalıktı. Daha şimdi eve attık kendimizi. Belim de tutulmuş Bugün sakatım yani Sen nasılsın canım seni sormalı nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…