- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #40.021
aynalar için hayırlı bir pc,hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik,kalbine ve ruhuna itap eden bir hayat ver RABBİM
faTTa83 hayırlısı ile hac vazifesini yüzünün akıyla vermesini sonrasonda da bunu koruyabilmesinin nasip et RABBİM
nazco işlerinde bol bol bereket,evladına ve eşine sıhhat ve kendisine güç kuvvet ver RABBİM
emidaf hayırlı bir eş,aklına ve mantığına hitap eden,hayatı dolu dolu yaşayabileceği bir eş,sınavlarında başarı,işlerinde kolaylık ver RABBİM
pinkcat87 hayırlısı ile bir iş,hayırlı bir evlilik ve sevdiceği ile beraber uzuuuuuunnnnn mutluuuuu bir hayat ver RABBİM
elifus elinin lezzetini arttır:))ve de hayırlısı ile istediği şekilde mesleğinde ilerlemeyi nasip et RABBİM
prenses88 yavrucağını kucağına sağlıkla tez vakitte almayı,ailesi ile huzuru ve gurbetteki günlerini kısaltıp tezcek ailesine kavuşmayı sağla RABBİM
selinay2002 dedesine rahmet ver RABBİM
gozdee07 hayırlısı ile okulunda başarılar ver RABBİM
eylulums için de evladını sağlıkla büyütmeyi işinde de başarılar elde etmesini nasip et RABBİM
dudujan annesine tez vakitte sıhhat ver RABBİM
çatlak kemik alt kısmının da üst kısmı gibi small beden olasını nasip et RABBİM
Kızlar nacizane takım için aklıam ilk gelen özet duaları yazdım inş Rabbim kabul eder......
fadik yavrum hoşgeldin bu ne güzel sürpriz...
duaların için Allah razı olsun benim temiz kalpli meleğim rabbim bütün el açıp ettiğimiz dualarımı kabul etsin inşallah.
süpriz yapayım dedim balım ablamdayım yaa burda p.c var fırsat bulup hemen bi bakayım dedim nasılsın canım benim
iiyim yavrum kelebeğeeemmm ne yapıyım..akşam iftara bi yere davet etmişler ordaydık.sonra annemle eşim teraviye geçti ben de çok yorgun hissettim eve geldim.onların dönmesini bekliyorum..otururken bi giriyim didim ii kide girmişim karşılaştık bak...sen ne yapıyon şeker kız?
İİİ yavruum senden naaberr?ne yapıyon?bizim burda teravih bitti sen düşün artık saat farkını:))))keyifler nasıl?
gözde canım aşağıda görüyorum seni geçmişi mi okuyon hatuncum?
çay içip allah izin verirse hırkayı şerif camisini gidicezz fatoşumm ablamlar yengem ve biz hepimiz ailecek çok mutluyummm
ayyy canım bizim için de dua et olma mı?evet fatoşum karşılaştık şükür rabbime
aynalar için hayırlı bir pc,hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik,kalbine ve ruhuna itap eden bir hayat ver RABBİM
faTTa83 hayırlısı ile hac vazifesini yüzünün akıyla vermesini sonrasonda da bunu koruyabilmesinin nasip et RABBİM
nazco işlerinde bol bol bereket,evladına ve eşine sıhhat ve kendisine güç kuvvet ver RABBİM
emidaf hayırlı bir eş,aklına ve mantığına hitap eden,hayatı dolu dolu yaşayabileceği bir eş,sınavlarında başarı,işlerinde kolaylık ver RABBİM
pinkcat87 hayırlısı ile bir iş,hayırlı bir evlilik ve sevdiceği ile beraber uzuuuuuunnnnn mutluuuuu bir hayat ver RABBİM
elifus elinin lezzetini arttır:))ve de hayırlısı ile istediği şekilde mesleğinde ilerlemeyi nasip et RABBİM
prenses88 yavrucağını kucağına sağlıkla tez vakitte almayı,ailesi ile huzuru ve gurbetteki günlerini kısaltıp tezcek ailesine kavuşmayı sağla RABBİM
eylulums için de evladını sağlıkla büyütmeyi işinde de başarılar elde etmesini nasip et RABBİM
Kızlar nacizane takım için aklıam ilk gelen özet duaları yazdım inş Rabbim kabul eder......
diyarbekirrrrr.....annemleri ziyarete geldiydim bayram tatili için.....normalde kırklarelideyim....sen nerdesin ki canım :))
oo ağırr iş deseneee..kolay gelin canım...sayılır canım devamsızlık çizelgesini yapıyordum
iiyim yavrum kelebeğeeemmm ne yapıyım..akşam iftara bi yere davet etmişler ordaydık.sonra annemle eşim teraviye geçti ben de çok yorgun hissettim eve geldim.onların dönmesini bekliyorum..otururken bi giriyim didim ii kide girmişim karşılaştık bak...sen ne yapıyon şeker kız?
diyarbekirrrrr.....annemleri ziyarete geldiydim bayram tatili için.....normalde kırklarelideyim....
oo ağırr iş deseneee..
fadikim ben çıkıyom gelio bizimkilerrrr anca çay yapiim içelim sonra da bişeyler yapcez beraber herhalll...çokkk iii oldu karşılaştığımızzzz.ayy canım arkadaşım krımadı geri geldii yavrum benim....ii ki de geldiinnn..bi daha öle şeyler yaşaayalım inşş....
hep beraber başarıcaz bu işi....
diyarbekirrrrr.....annemleri ziyarete geldiydim bayram tatili için.....normalde kırklarelideyim....
oo ağırr iş deseneee..kolay gelin canım...
fadikim ben çıkıyom gelio bizimkilerrrr anca çay yapiim içelim sonra da bişeyler yapcez beraber herhalll...çokkk iii oldu karşılaştığımızzzz.ayy canım arkadaşım krımadı geri geldii yavrum benim....ii ki de geldiinnn..bi daha öle şeyler yaşaayalım inşş....
hep beraber başarıcaz bu işi....
iyi geceler canım bende ingilizce çalışıyorum üds için ama çok bunaldım birinin kalk çalış demesi lazımiyi geceler kızlar napıyosunuz ben kitap okuyorum her zamanki gibi:)
Yüreğine sağlık canım allah bu güzel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...aynalar için hayırlı bir pc,hayırlı bir eş ve hayırlı bir evlilik,kalbine ve ruhuna itap eden bir hayat ver RABBİM
20 - 26 ağustos Devamsızlık Çizelgesi
aynalar + + + + + + +
aysen_34 + + + + + + -
faTTa83 + - + - + + +
nazco + + + - + - -
emidaf - - + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
elifus + + + + + + -
prenses88 + - + + - + +
selinay2002 + + + + + - +
gozdee07 + + + + + + +
eylulums + + + + + + -
dudujan + + + + + + +
irras + - - - - - +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?