Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fadik yavrum hoşgeldin bu ne güzel sürpriz...

duaların için Allah razı olsun benim temiz kalpli meleğim rabbim bütün el açıp ettiğimiz dualarımı kabul etsin inşallah.
süpriz yapayım dedim balım ablamdayım yaa burda p.c var fırsat bulup hemen bi bakayım dedim nasılsın canım benim

iiyim yavrum kelebeğeeemmm ne yapıyım..akşam iftara bi yere davet etmişler ordaydık.sonra annemle eşim teraviye geçti ben de çok yorgun hissettim eve geldim.onların dönmesini bekliyorum..otururken bi giriyim didim ii kide girmişim karşılaştık bak...sen ne yapıyon şeker kız?

çay içip allah izin verirse hırkayı şerif camisini gidicezz fatoşumm ablamlar yengem ve biz hepimiz ailecek çok mutluyummm

evet fatoşum karşılaştık şükür rabbime

çay içip allah izin verirse hırkayı şerif camisini gidicezz fatoşumm ablamlar yengem ve biz hepimiz ailecek çok mutluyummm

evet fatoşum karşılaştık şükür rabbime
ayyy canım bizim için de dua et olma mı?

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

faTTa83,gozdee07,
heeeyyyyyyy maşallahhhhhhhhhhh ne popüleriz yafffffff.....misafirperveriz vesselam

canım benim yaa çok teşekkür ederim duaların için. Allah razı olsun. Canım benim Allah sana da herşeyin en hayırlısından kalbine göre versin canım benim

sen nerdesin ki canım :))
diyarbekirrrrr.....annemleri ziyarete geldiydim bayram tatili için.....normalde kırklarelideyim....

sayılır canım devamsızlık çizelgesini yapıyordum
oo ağırr iş deseneee..kolay gelin canım...
fadikim ben çıkıyom gelio bizimkilerrrr anca çay yapiim içelim sonra da bişeyler yapcez beraber herhalll...çokkk iii oldu karşılaştığımızzzz.ayy canım arkadaşım krımadı geri geldii yavrum benim....ii ki de geldiinnn..bi daha öle şeyler yaşaayalım inşş....
hep beraber başarıcaz bu işi....

Son düzenleme:
20 - 26 ağustos Devamsızlık Çizelgesi

aynalar + + + + + + +
aysen_34 + + + + + + -
faTTa83 + - + - + + +
nazco + + + - + - -
emidaf - - + + + + +
pinkcat87 + + + + + + +
elifus + + + + + + -
prenses88 + - + + - + +
selinay2002 + + + + + - +
gozdee07 + + + + + + +
eylulums + + + + + + -
dudujan + + + + + + +
irras + - - - - - +

tamam meleğim bende çıkıyorum zaten babam içerden sesleniyoo fadikkkkkkk çay nerde diyeeeeee kolay gelsinn canım benim dualarımdasınız kızlar hepinizzzz ...
evet canımm çok şükür rabbime hayatımdasınız ki yanlış yapmaktan son anda döndümm iyikii gitmemişimmmmm sizi seviyorummmm allah emanet olunn meleklerimmmmm

sağol canıım

Yüreğine sağlık canım allah bu güzel günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Canim ben bayram sonuna kadar izinliyim. bu gunlerde girsemde izinliyim. beni izinli yazarmisin? tesekkurler...

Fatmacigim ne guzel dua etmisin oyle icten ve samimi

Rabbim bu Kadir gecesinde ins dualarimizi kabul eder... Allah sanada hayirlisiyla cok istedigin kurutma makinesini en kisa zamanda verir:) aslinda beylerde gorse nekadar rahat oldugunu ve en az camasir makinesi kkadar kullanisli oldugunu kesin ilk alicak seylerden birtanesi olur.

Emidaf , bizim kilo yarismasinin sonucu belli olmadimi acaba?? kaptanimiz iiznli diye , kapatan yardimcisi olarak sana sorayim dedim merak ediyorumda sanki cok kilo vermis gibi ama olsun bana bu hafta supriz oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…